Nr.3755, Marti, 14 August 2018  
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Polițiștii locali, în dispozitiv de Ziua Marinei

      Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru devierea traficului rutier în zonele restricționate, cât și dirijarea acestuia, efective de polițiștii locali se vor afla în dispozitiv la evenimentele organizate la nivelul municipiului Galați cu ocazia Zilei Marinei. Astfel, potrivit unui comunicat al Poliției Locale Galați, pe data de 15 august 2018, pe Faleza Dunării (inferioară și superioară), în zona Parc Viva și Palatul Navigației, acolo unde vor fi organizate o serie de manifestări la care se estimează o participare numeroasă, la datorie se vor afla 21 de polițiști locali de la ordine publică, 11 de polițiști locali din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră și zece polițiști locali de la Serviciul de Intervenție Rapidă.

      Pe parcursul manifestărilor, conform competențelor, polițiștii locali vor lua măsuri de menținere a ordinii și liniștii publice și de fluidizare a traficului rutier. Oamenii legii vor mai avea în vedere: îndepărtarea cerșetorilor, persoanelor fără adăpost și comercianților ambulanți și după caz sancționarea acestora; supravegherea grupurilor de persoane (minori, tineri) care tulbură ordinea și liniștea publică sau care se dedau la activități ce pot provoca scandal; înlăturarea persoanelor aflate în stare de ebrietate și luarea de măsuri conform Legii nr. 61/1991.

      De asemenea, în intervalul 16 – 19 august 2018, conform unui Plan de măsuri, polițiștii locali din cadrul serviciilor operative vor fi în dispozitiv pe toată raza municipiului Galați. Totodată, în cadrul Planului de măsuri – „Estival 2018”, oamenii legii vor avea în atenție zonele de promenadă și agrement din municipiul Galați.

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Parcarea 2018: Sancțiuni de peste 170.000 de lei, aplicate în iulie de polițiștii locali
Un număr de 687 de sancțiuni contravenționale în sumă de peste 170.000 lei și 137 de puncte penalizare au aplicat în luna iulie, polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră și polițiștii de ...(continuare)
Administratie - Modificări privind circulația troleibuzelor miercuri și joi
Primăria municipiului Galați a anunțat că în perioada 08.08.2018 – 09.08.2018 se vor derula lucrări de modernizare a infrastructurii de transport public în comun, motiv pentru care vor exista modificări privind circulația troleib ...(continuare)
Administratie - Noi sensuri unice în municipiul Galați
Primăria municipiului Galați informează că, pentru fluidizarea traficului și siguranța circulației rutiere, începând de marți se vor efectua lucrări pentru semnalizarea rutieră verticală necesară implementării sensului unic ...(continuare)
Administratie - Trasee de autobuz deviate de la 1 iulie
Traseele de autobuz 30 și 31 din municipiul Galați vor fi deviate începând de luna viitoare, ca urmare a lucrărilor de resistematizare de pe strada Brăilei, potrivit unei informări transmise de reperezentanții Primăriei. Începând din data ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateContact