Nr.3605, Vineri, 15 Decembrie 2017  
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 12 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Tineri bănuiți de săvârșirea mai multor furturi din mașini, identificați de polițiști

      Cinci tineri, bănuiți că ar fi sustras radiatoare și baterii auto din mai multe mașini de pe raza municipiului Galați, au fost identificați de polițiști. Trei dintre tineri au fost reținuți.

     

      Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat mai multe persoane bănuite de săvârșirea a 11 infracțiuni de furt din autoturisme. Potrivit unui comunicat al IPJ Galați, este e vorba despre 5 tineri cu vârste cuprinse între 14 și 23 ani, 4 din județul Galați și unul din județul Vaslui. În perioada 09 septembrie – 08 decembrie 2017, aceștia sunt bănuiți că ar fi sustras radiatoare și baterii auto din mai multe autoturisme de pe raza municipiului Galați, prejudiciul ridicându-se la suma de 5.000 lei. Polițiștii au depistat 4 dintre persoanele bănuite de săvârșirea acestor infracțiuni, 3 dintre ei fiind reținuți pe bază de ordonanță și introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv. În cursul zilei de marți, tinerii urmau să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%, polițiștii continuând cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Primăria alocă peste 130.000 de lei pentru monitorizarea Falezei Dunării
Primăria municipiului Galați a făcut o achiziție de servicii de monitorizare a Falezei Dunării, valoarea contractului câștigat de firma S.C. Proexrom S.R.L. Iași. fiind de 130.000 lei fără TVA. Potrivit Biroului de Presă al Primăriei, ...(continuare)
Administratie - Se redeschide Piața Rușilor
Comercianții de la Piața Rușilor vor putea începând de sâmbătă, 16 decembrie, să revină în spațiul destinat comerțului care între timp va fi reamenajat, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați. În urma discu& ...(continuare)
Administratie - Dorin Otrocol a fost reinstalat în funcția de prefect după circa un an
Noul prefect al județului Galați, Dorin Otrocol, a fost investit, luni, în funcție, el înlocuindu-l astfel pe Gabriel Panaitescu, după ce în urmă cu aproximativ un an Otrocol a fost înlocuit în funcția de prefect de Panaitescu. Dorin Otrocol a fost ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateContact