Nr.4116, Miercuri, 25 Noiembrie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 21 ° C
Min : 5 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Cine sunt noii viceprimari ai Galațiului și cum s-au împărțit comisiile de specialitate din Consiliul Local

      În cadrul ședinței Consiliului Local din 2 noiembrie 2020 au fost aleși cei doi viceprimari ai municipiului Galați. Este vorba despre Enache Cristian-Sorin și Humelnicu Marius. Nimic nou sub soare, căci Enache a ocupat funcția și în precedentul mandat (2016-2020), iar în aceeași perioadă Humelnicu a fost city manager.

      Au rămas, totuși, două nebuloase importante legate de mandatul 2020-2024. Prima este legată de numele celui care va fi CEO (adică city manager) al Primăriei, un post de altfel cheie pentru administrația locală. A doua este legată ce numele celui de-al doilea viceprimar. Nu de alta dar din 6 decembrie Humelnicu are șanse de 99% să fie ales deputat, având în vedere că este, pe listele PSD, pe o poziție de unde nu poate rata Parlamentul decât doar dacă se întâmplă o catastrofă cu partidul. Lucru puțin probabil.

      Tot șa ședința din 2 noiembrie au depus jurământul următorii consilieri: Costea Daniela, Florea Dochița, Pațilea Diana și Ciulei Eduard Ionuț.

      Consilierii au decis și componența comisiilor de specialitate. Astfel,

      Comisia 1 buget-finanțe, administrarea domeniului public și privat al municipiului: Enache Cristian-Sorin, Costea Daniela, Poalelungi Dumitru, Ciucă Rodica, Onose Valeriu-Laurențiu, Hărăbor Anamaria și Susnoschi Luca Flavia.

      Comisia 2 de urbanism și amenajarea teritoriului, lucrări publice, ecologice și protecția mediului înconjurător: Ciupercă Silviana, Florea Dochița, Bezman Gheorghe, Lupu Vasile, Pațilea Diana, Postică Andrei și Mihai Anamaria Daniela.

      Comisia 3 pentru servicii publice, gospodărie comunală, comerț și privatizare: Bogatu Hristache, Andrei Lucian-Valeriu, Gafton Costel, Ciulei Eduard Ionuț și Chitaru Cristian.

      Comisia 4 pentru activități științifice, învățământ, sănătate, culte, cultură, tineret, asistență socială, sport și agrement: Bogatu Iorgu Viorel, Vasile Claudiu Ionuț, Tuluș Arthur-Viorel, Zinica Daniel și Căstăian Doru-Valentin.

      Comisia 5 juridică, de administrație publică, drepturi și libertăți cetățenești, relații cu cetățenii și apărarea ordinii publice: Humelnicu Marius, Potîrniche Gheorghe și Bencze Marta Iozefina.

     
Autor: Lili Dediu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - A intrat Covidul în taxele și impozitele de la Galați. Activitatea de la ghișee a fost parțial suspendată
Direcția de Impozite, Taxe şi Alte Venituri Locale din cadrul Primăriei municipiul Galați a informat că își suspendă temporar câteva dintre activitățile cu publicul, ca urmare a măsurilor ce se impun după confirmarea unui caz de infectar ...(continuare)
Administratie - Lovitură de teatru în cazul de incompatibilitate al șefului de Direcția de Taxe Galați. Judecătorii au anulat decizia ANI
Lucrurile iau o turnură surprinzătoare în dosarul de incompatibilitate al lui Daniel Stadoleanu, director executiv al Direcţiei Impozite, Taxe şi Alte Venituri Locale din cadrul Primăriei Galaţi. Judecătorii Curţii de Apel Galaţi au dispus ...(continuare)
Administratie - Am avut surse bune: Cezar Bichescu este noul city-manager al municipiului Galați
Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, l-a desemnat, vineri, pe Cezar Ionuț Bichescu în funcția de manager public al municipiului Galați. ”Domnul Bichescu este un om de echipă, un om pe care mă pot bază, are expertiza necesară și ...(continuare)
Administratie - Începe haosul rutier în zona de nord a Galațiului. Strada Traian Vuia, în șantier amplu până la primăvară
De miercuri, 11 noiembrie 2020 și până luni, 31 mai 2021, traficul rutier va fi restricționat pe strada Traian Vuia (pe tronsonul cuprins între bulevardul Milcov și bulevardul Henri Coandă), iar Piața „Berthelot" va fi parțial închisă tr ...(continuare)
Administratie - Șef nou la Agenția pentru Protecția Mediului. Evident, fără concurs, adică prin ricoșeu politic
Știați că există o Agenție Județeană pentru Arii Naturale Protejate? Nu? Uite că există! A fost înființată în 2018, din motive știute (nu mai erau suficiente posturi disponibile pentru recompensarea lipitorilor de afișe) și este în e ...(continuare)
Administratie - O ofertă de nerefuzat din partea Primăriei Galați: un miliard de lei vechi ca să te uiți 14 luni la Viaductul către Combinat
În caz că nu știți Viaductul dintre oraș și Combinat nu mai este de ceva vreme al colosului siderurgic (care l-a preluat ca activ la momentul privatizării), ci a fost cedat gratis Primăriei Galați. Bine, odată cu podul municipalitatea a pre ...(continuare)
Administratie - Negocieri avansate pentru numirea noului city manager la Galațiului. Cine este favorit la funcție
Deși primarul Ionuț Pucheanu a suflat momentan nicio vorbă despre posibilul înlocuitor al lui Marius Humelnicu în funcția de city manager (vă reamintim că Humelnicu a fost ales viceprimar, dar are șanse mari să fie deputat din 6 decembrie), ...(continuare)
Administratie - Cine sunt noii vicepreședinți ai CJ Galați. Instituția și-a desemnat și comisiile de specialitate
Pe 26 octombrie, în cadrul unei ședințe extraordinare, au fost aleși cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Galați. Deloc surprinzător (având în vedere componența CJ), ambii sunt de la PSD, însă surprinde oarecum faptul că, pen ...(continuare)
Administratie - Ce lefuri încasează „boșii” din Primăria Galați. Surprinzător, nu primarul este cel mai bine plătit
Suntem siguri că vă întrebați deseori, mai ales când vă cad facturile în cap, cam cât de gros poate fi portofelul șefilor din Primăria Galați. Așa că ne-am gândit să vă punem la dispoziție un top al lefurilor din instituție, pe cifr ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact