Nr.3647, Vineri, 16 Februarie 2018  
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer partial noros

Max
: 4 ° C
Min : - 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Teatrul Gulliver prezintă duminică spectacolul "Scufița Roșie"

      „Scufița Roșie” revine pe scena Teatrului „Gulliver” duminică, 18 februarie, începând cu ora 10.30, spectacolul fiind o adaptare a regizorului Daniel Stanciu, după povestea clasică scrisă de Charles Perrault. Cu toate că personajele sunt marionete, cu o montare de mici dimensiuni, firul poveștii este inedit și interactiv. Prezentatorul încearcă să le ofere ceva copiilor, dar o paiață îl intrerupe tot timpul. Copiii sunt cei care decid cine va spune povestea în final, în timp ce prezentatorul poartă un permanent dialog cu sala.

      Păpușile sunt mânuite cu măiestrie de actorii Aurelian Iorga, Marian Sterian, Ramona Păuc, Elena Marin și Eduard Șișu. Fondul muzical foarte dinamic si variat este conceput de Daniel Stanciu, cel care semnează și scenografia spectacolului, alături de Daria Gănescu.

      Prețul biletelor este de 10 lei pentru copii și 12 lei pentru adulți. Acestea pot fi cumpărate atât online, de pe site-ul instituției, www.teatrul-gulliver.ro, secțiunea Bilete – Cumpără bilete online sau accesând direct linkul http://bilete.fanitardini.ro/alegespectacol, dar și de la casa de bilete, cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Contract de aproape 3 milioane de lei fără TVA pentru reamenajarea secției de radioterapie a Spitalului Județean unde va fi un instalat un accelerator liniar de particule
CJ Galați a semnat un contract de aproape 3 milioane de lei, fără TVA, pentru extinderea și reamenajarea secției de radioterapie de la Spitalul Județean de Urgență în vederea instalării unui accelerator liniar de particule pentru pacienții cu afe ...(continuare)
Administratie - Gălățenii își pot schimba actele de identitate cu șase luni înainte de expirare
Pentru a evita aglomerația la ghișee pe perioada sezonului de vară, Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Galați vine în întâmpinarea cetățenilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a-și schimba actele ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateContact