Nr.3994, Vineri, 27 Martie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 14 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Cum au stricat protestatarii #rezist pomana electorală organizată de PSD la un restaurant din centrul Galațiului

      Miercuri, 4 martie. Zi de post. Pentru că așa fac creștinii miercurea, dar și pentru că a început deja postul Paștelui. Bine, una e postul, alta e campania electorală (care încă n-a început, dar se derulează discret, pe mutește și ilegal). Tocmai de asta, partidul celor trei trandafiri pe fond roșu Ferrari și-a planificat o mică pomană electorală. De fapt nu chiar mică, deoarece au fost puse la bătaie vreo 200 de meniuri (și ceva șpriț) la restaurantul Cosoreanu din Centru. Îl știți! E ăla unde se organizează pomeni de fițe și chilabale interlope.

      „Influencerii” de scară de bloc a fost convocați, pe căi doar de PSD știute, ca de obicei: „Poftiți la masă, la o îndoctrinare mică și aduceți și ceva prieteni. Vine și primarul, că el e sponsorul”. Numai că secretul n-a rezistat ca altădată, căci unul dintre „promoterii” pomenii s-a folosit de Facebook. Fatal error! Au aflat cei de la #rezist, care s-au adunat, cu cățel, cu purcel, adică toți vreo 20, în fața restaurantului. Balamuc!

      În cele din urmă, după scandările și huiduielile de rigoare (cărora Aurel Cosoreanu a în cercat să le țină piept, fără succes), întâlnirea s-a anulat. Nu și pomana. Păpica a fost pusă frumușel în caserole și a luat calea unor portbagaje largi, de unde s-a distribuit punctual. La o adică, scopul a fost atins, chiar dacă pârdalnicii de protestatari au stricat suporterilor PSD prilejul la o socializare cu Pucheanu.

      Pe surse, am aflat că încă că acesta s-a cam bucurat că n-a mai dat ochii cu propagandiștii de scară de bloc, căci unii dintre ei cică aveau de gând să declanșeze un protest ad-hoc pentru că edilul le-a demolat depozitele de murături cunoscute sub mult mai prozaicul termen de „garaje”.
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Măsură bizară a autorităților din Galați: piața cea mai expusă riscului de epidemie face excepție de la măsurile de carantină
Administraţia Pieţelor Agroalimentare (APA) SA Galaţi a transmis că începând cu data de 22 martie 2020, ora 22,00, a fost suspendată activitatea de comerţ la mai multe puncte de lucru aparţinând societăţii. Astfel, au fost închise pâ ...(continuare)
Administratie - Râsu-plânsu de Galați: coronavirusul este „fugărit” din piețe cu covorașe îmbibate cu clor
Administraţia Pieţelor Agroalimentare SA a anunţat vineri, 20 martie 2020, că pieţele din municipiul Galaţi rămân deschise în continuare şi vor fi aprovizionate constant cu toate cele necesare. „Dorim să acoperim necesitatea de aprovizi ...(continuare)
Administratie - Dincolo era mai ieftin! Primăria plătește 72 de lei pe zi pentru curățenia unei cabine de toaletă publică. Total: 721.000 de lei în șapte luni pentru 43 de toalete
Municipalitatea gălățeană a decis să lanseze o ofertă pentru „achiziționarea serviciilor de spălare, curățare, igienizare și dezinfecție toalete publice racordate la utilități publice” din oraș. Le știți, sunt chioșcurile alea n ...(continuare)
Administratie - Mai multe străzi din zona Spitalului CFR, închise din motive tehnice, în cadrul măsurilor de prevenire a COVID-19
Comitetul Local pentru Situații de Urgență Galați, întrunit în ședință extraordinară, a decis începând de astăzi interzicerea accesul auto și pietonal pe strada Alexandru Moruzzi, între strada Dogăriei și strada Tăuni, cât și acce ...(continuare)
Administratie - Măsurile dispuse la Galați pentru oprirea epidemiei de coronavirus: școli închise, instituții cu activitatea restrânsă, măsuri de securitate sporite
Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a convocat marți Comitetul Local pentru Situații de Urgență, fiind dispuse următoarele măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus: - Alocarea din fondul de rezervă a resurselor ne ...(continuare)
Administratie - Orașul se surpă în Dunăre, dar primarul Pucheanu face concurs de benzi desenate frumos colorate
Primăria municipiului Galați a organizat, joi, 5 martie, în holul Universității ”Dunărea de Jos”, vernisajul expoziției de proiecte privind soluțiile peisagistice pentru obținerea unor modele de parcuri recreaționale, în urma concursul ...(continuare)
Administratie - Prima parcare supraetajată din Galați va avea și 21 de stații de încărcare a mașinilor electrice
Primăria municipiului Galați informează că lucrările la prima parcare multietajată din oraș sunt în grafic, fiind realizate în proporție de aproximativ 60%. Astfel, s-au încheiat deja lucrările la structura de rezistență, s-au realizat ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact