Nr.4184, Joi, 25 Februarie 2021  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocialSport Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer acoperit

Max
: 8 ° C
Min : -4 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Directorul Transurb Galați, pe făraș! Primarul Pucheanu zice că-l schimbă în maximum o lună

      Se sparge și gașca ALDE la Tranbsurb SA Galați (societatea de transport public urban), căci nimic nu-i veșnic. Așa s-a spart și gașca PAR/PUR de acolo, ce părea de nezdruncinat sub glorioasa conducere politică a marelui nostru contemporan Euuuugen Duuurbacă!

      Nici cu-i vreo mirare că alde ALDE predau ștafeta, căci partidul lor de conjunctură a pierdut ultimul test cu electoratul și a rămas pe dinafara parlamentului. Nu că înainte de asta au făcut ceva pentru țară și oraș, dar măcar aveau cu ce negocia. Acum, ajunși fii ai ploii, se pregătesc să facă ceea ce au făcut toate partidele care s-au prăbușit: să dispară prin migrarea activiștilor către alte formațiuni, mai promițătoare în sinecuri și privilegii. Că de asta s-au apucat ei de politică, nu?

      Revenind la chestiunea șefiei Transurb, mesajul primarului Ionuț Pucheanu e clar ca reclama la Coca-Cola. „Cât de curând (cel mai probabil până la sfârşitul acestei luni, dacă nu la începutul lunii viitoare) vom avea un director nou la Transurb. Din câte știu eu, doamna director economic și-a depus acum două-trei săptămâni demisia. Slavă Cerului că a făcut gestul acesta! Înțelesesem că inclusiv directorul de exploatare intenționa să își depună demisia. Dacă însă nu a făcut-o, îl rog să o facă, pentru binele nostru, al tuturor”, a declarat Ionuţ Pucheanu la o televiziune care-l pupă-n contul Primăriei lunar.

      Bine, edilul a explicat că nu e vorba despre apartenenţa politică a conducerii Transurb (cine-i atât de prost încât să creadă gogoașa asta, totuși?), în majoritate formată din membri ALDE, ci despre managementul defectuos, care nu este o problemă de actualitate. „Este de neînţeles cum cu 60 de autobuze nou-nouţe oamenii nu reuşesc să se îngrijească să le scoată pe toate pe traseu. Acolo este nevoie de o nouă mentalitate”, a declarat Pucheanu, cu un aer ușor revoltat.

      Cul alte cuvinte, revoluția de Transurb, pe care o anunțam ieri, nu-i doar la bilete și abonamente, ci și capete de șefi. Cad ca spicele, lăsând loc unor „specialiști” cu carnete de la alt partid. Ghici care!
Autor: Dan Popescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Au licitat, dar au și suplimentat. Aqua park-ul de la Plaja Dunărea s-a scumpit brusc, cu încă un milion de euro
Hodoronc-tronc, aqua park-ul de la Plaja Dunărea a pățit ca Făt-Frumos. Însă nu a crescut, ca amintitul erou de basm, în dimensiune, ci doar în preț. Licitat și adjudecat în 2018 la vreo 24,9 milioane de lei (executantă fiind „triada” ...(continuare)
Administratie - Unde vor fi amplasate noile stații de încărcarea a mașinilor electrice, la Galați
Primăria municipiului Galaţi anunţă semnarea contractului de înfiinţare a unei reţele publice extinse de staţii de încărcare pentru maşinile electrice şi hibrid. Acesta presupune înfiinţarea a 15 astfel de unităţi cu încărcare rapid ...(continuare)
Administratie - Oricât ar părea de ciudat și de greu de crezut, la Plaja Dunărea chiar se construiește un aquapark
Știți deja „telenovela” cu aquaparkul de la Galați. Se târăște ca râma de vreo 8 ani, iar orice veste despre investiție a devenit cam ca „Lupul, băăă!” din celebra poveste cu Petrică mincinosul. Ei bine, stați așa, că nu-i așa ...(continuare)
Administratie - Primarul Pucheanu face poliția internetului. Se ceartă singur pe Facebook, pe tema cine e mai tare-n fakenews
Zici că toate problemele orașului s-au terminat, că taxele locale au scăzut (deși au crescut), că toate străzile sunt ca-n palmă, că orașul e curat ca un pahar de cristal. Așa îți vine să zici când citești postările de pe Facebook al ...(continuare)
Administratie - Destituit în 2019 după un uriaș scandal, Ciprian Groza se întoarce la șefia Protecției Copilului Galați
Dat afară cu surle și trâmbițe în vara lui 2019 (după ce a încercat să bagatelizeze un viol al cărei victimă a fost o copilă de 14 ani dintr-un centru de plasament), fostul director adjunct al Protecției Copilului Galați, Ciprian Groza, ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocialSport Mica PublicitateContact