Nr.3740, Vineri, 6 Iulie 2018  
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSănătateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Mașina unui polițist de la circulație, implicată într-un accident rutier

     

      Mașina unui polițist de la Serviciul Rutier al IPJ Galați a fost implicată, joi seara, în municipiul Galați, într-un accident rutier, soldat cu rănirea ușoară a unei persoane, polițiștii demarând verificări în urma apariției unor comentarii și poze pe Facebook unde persoane care susțin că au fost martore la eveniment spun că șoferul ar fi luat numerele mașinii și a părăsit locul accidentului.

     

      Accidentul a avut loc joi seara pe Bulevardul George Coșbuc din municipiul Galați, după un bărbat, de 44 de ani, aflat la volanul unei mașini, a lovit, în zona unei intersecții, trei autoturisme. Mai multe persoane, care susțin că au văzut cele întâmplate, afirmă pe rețelele de socializare că șoferul mașinii respective este polițist la Serviciul Rutier din Galați și ar fi luat plăcuțele de înmatriculare ale mașinii, părăsind apoi locul accidentului. În urma apariției comentariilor și pozelor apărute pe Facebook polițiștii au demarat verificări pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate. "Este vorba de un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane care nu a necesitat internarea, după ce, la ieșirea de pe strada Kogălniceanu către bulevardul Coșbuc, în dreptul unei benzinării, un bărbat, de 44 ani, șoferul unei mașini, a făcut la dreapta pentru a intra pe strada Coșbuc și probabil a luat curba cu o viteză prea mare și a lovit mașinile care așteptau la semafor; a lovit trei mașini. În accident a fost implicată o mașină care aparține unui polițist, iar în urma apariției unor comentarii în spațiul public privind accidentul se fac verificări", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

      Potrivit unor surse, mașina aparține unui polițist de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Galați, însă la volanul acesteia, în momentul producerii accidentului, s-ar fi aflat un alt bărbat.

     

      Sursa foto: Facebook
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Trasee de autobuz deviate de la 1 iulie
Traseele de autobuz 30 și 31 din municipiul Galați vor fi deviate începând de luna viitoare, ca urmare a lucrărilor de resistematizare de pe strada Brăilei, potrivit unei informări transmise de reperezentanții Primăriei. Începând din data ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSănătateSocial Mica PublicitateContact