Nr.3994, Vineri, 27 Martie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 14 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Orașul se surpă în Dunăre, dar primarul Pucheanu face concurs de benzi desenate frumos colorate

      Primăria municipiului Galați a organizat, joi, 5 martie, în holul Universității ”Dunărea de Jos”, vernisajul expoziției de proiecte privind soluțiile peisagistice pentru obținerea unor modele de parcuri recreaționale, în urma concursului lansat pe 12 decembrie, anul trecut.

      Este vorba despre parcuri a căror suprafață va fi de aproximativ 500 de metri pătrați, iar zonele vizate pentru reamenajare și modernizare sunt cele rezultate din demolarea unor construcții cu regim provizoriu, fără fundații, gen module, chioșcuri, garaje și alte asemenea fără autorizații de construire.

      La concurs au participat 11 specialiști în arhitectură și urbanism din București, Galați, Ploiești, Tg. Mureș și Brașov. Juriul, format din reprezentanți ai Primăriei, ai mediului academic și societății civile, a decis câștigătorul, acesta fiind Codruț-Lucian Papina (Ploiești), masterand la Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” din Bucureşti. Mențiuni au primit Adi-Florian Tudorancea (Galați) și Atena-Ioana Gârjoabă (București), premiile fiind de 10.000, respectiv câte 5.000 de lei, bani pe care câştigătorii urmează să îi primească.

      Deși pare o treabă numai bună de admirat, în realitate totul este doar o făcătură electorală, deoarece nimic din ceea ce este prezentat publicul nu se va materializa, de fapt. În esență, avem niște benzi colorate, frumos desenate, cu care Ionuț Pucheanu vrea să ia ochii electoratului, în speranța că va mai prinde un mandat.

      Adevărata problemă a Galațiului rămâne stabilitatea terenului din zona Falezei și din cartierele Mazepa 1, Centru și Țiglina 1, însă municipalitatea se face în continuare că are altă treabă când vine vorba de alocarea de fonduri pentru acestea.
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Măsură bizară a autorităților din Galați: piața cea mai expusă riscului de epidemie face excepție de la măsurile de carantină
Administraţia Pieţelor Agroalimentare (APA) SA Galaţi a transmis că începând cu data de 22 martie 2020, ora 22,00, a fost suspendată activitatea de comerţ la mai multe puncte de lucru aparţinând societăţii. Astfel, au fost închise pâ ...(continuare)
Administratie - Râsu-plânsu de Galați: coronavirusul este „fugărit” din piețe cu covorașe îmbibate cu clor
Administraţia Pieţelor Agroalimentare SA a anunţat vineri, 20 martie 2020, că pieţele din municipiul Galaţi rămân deschise în continuare şi vor fi aprovizionate constant cu toate cele necesare. „Dorim să acoperim necesitatea de aprovizi ...(continuare)
Administratie - Dincolo era mai ieftin! Primăria plătește 72 de lei pe zi pentru curățenia unei cabine de toaletă publică. Total: 721.000 de lei în șapte luni pentru 43 de toalete
Municipalitatea gălățeană a decis să lanseze o ofertă pentru „achiziționarea serviciilor de spălare, curățare, igienizare și dezinfecție toalete publice racordate la utilități publice” din oraș. Le știți, sunt chioșcurile alea n ...(continuare)
Administratie - Mai multe străzi din zona Spitalului CFR, închise din motive tehnice, în cadrul măsurilor de prevenire a COVID-19
Comitetul Local pentru Situații de Urgență Galați, întrunit în ședință extraordinară, a decis începând de astăzi interzicerea accesul auto și pietonal pe strada Alexandru Moruzzi, între strada Dogăriei și strada Tăuni, cât și acce ...(continuare)
Administratie - Măsurile dispuse la Galați pentru oprirea epidemiei de coronavirus: școli închise, instituții cu activitatea restrânsă, măsuri de securitate sporite
Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a convocat marți Comitetul Local pentru Situații de Urgență, fiind dispuse următoarele măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus: - Alocarea din fondul de rezervă a resurselor ne ...(continuare)
Administratie - Prima parcare supraetajată din Galați va avea și 21 de stații de încărcare a mașinilor electrice
Primăria municipiului Galați informează că lucrările la prima parcare multietajată din oraș sunt în grafic, fiind realizate în proporție de aproximativ 60%. Astfel, s-au încheiat deja lucrările la structura de rezistență, s-au realizat ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact