Nr.3831, Vineri, 14 Decembrie 2018  
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Transurb renunță la licitația privind achiziția de autobuze SH

      Conducerea Transurb a anunțat că în urma discuțiilor cu reprezentanții Primăriei Galați s-a hotărât renunțarea la procedura privind organizarea licitației pentru achiziționarea a 30 autobuze la mâna a doua. Potrivit unui comunicat al societății de transport public în comun, conducerea Transurb și primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, au convenit să demareze, în regim de urgență, procedurile privind achiziționarea unor autobuze noi de tipul Euro 6. ”Decizia este luată în conformitate cu dorința municipalității și a societății noastre de a moderniza infrastructura de transport prin achiziționarea de troleibuze, autobuze și tramvaie noi. Precizăm că demersul inițiat de societatea Transurb a fost justificat de necesitatea de a avea un număr minim de mijloace de transport, astfel încât să nu fie împiedicată desfășurarea activităților specifice, în special în timpul iernii. Până la achiziționarea autobuzelor electrice, măsură pe care o salutăm și o sprijinim, transportatorul public are nevoie de cel puțin 20 de mijloace de transport operationale pentru a asigura rezerva din autobază care să fie pregătite să înlocuiască mașinile ce pot avea diferite probleme tehnice din cauza uzurii și a condiților de drum și meteorologice”, se mai spune în comunicatul Transurb
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Modificări în programul transportului public în comun
Programul de transport în comun va fi modificat începând din data de 17 decembrie, ca urmare a solicitării S.C. Transurb S.A., a anunțat, joi, Primăria Galați. Astfel, traseul de autobuz 14 (Micro 40 – Drumul de Centură – Micr ...(continuare)
Administratie - Achiziție de noi tramvaie
Primăria municipiului Galați a anunțat că oferta declarată câștigătoare a acordului – cadru pentru achiziția a 18 tramvaie noi este cea depusă de ofertantul S.C. Astra Vagoane Călători S.A. Conform caietului de sarcini, noil ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateContact