Nr.4092, Vineri, 23 Octombrie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 21 ° C
Min : 5 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Se închide strada 1 Decembrie 1918. Cânt timp nu se va putea circula pe acolo și ce alternative sunt recomandate

      Primăria municipiului Galați informează că, pentru buna desfășurare a lucrărilor de modernizare a străzii 1 Decembrie 1918, pe tronsonul cuprins între Piața Energiei și str. Tecuci, în perioada 5.10.2020 - 3.11.2020, traficul rutier va fi închis, astfel încât unele trasee de autobuz vor fi deviate.

      Pe durata restricționării circulației autovehiculelor pe tronsonul de stradă menționat, semafoarele din intersecția str. Decembrie 1918 cu str. Tecuci vor fi trecute pe galben intermitent, conducătorii autovehiculelor cu masa maxim autorizată mai mică de 3,5 t având la dispoziție următoarele rute alternative: str. 1 Decembrie 1918-str. Tecuci- Drumul de Centură; str. 1 Decembrie 1918-str. Tecuci-str. Nae Leonard; str. 1 Decembrie 1918-str. Tecuci-str. Ing. Anghel Saligny.

      Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor.

      Traseele de autobuz vor fi deviate după cum urmează:

      -Traseele 11, 17, 18: str. Siderurgiștilor-str. Gheorghe Doja-str. Anghel Saligny-str. Basarabiei-IFR-str. Tecuci-bld. 1 Decembrie 1918, iar returul se va desfășura pe aceeași rută.

      -Traseul 28: str. Gheorghe Asachi-str. Anghel Saligny-str. Basarabiei-IFR-str. Tecuci-bld. 1 Decembrie 1918, iar returul se va desfășura pe aceeași rută.

      -Traseele 22 și 39: str. Siderurgiștilor-str. Gheorghe Doja-str. Nae Leonard-str. Basarabiei-IFR-str. Tecuci-bld. 1 Decembrie 1918, iar returul se va desfășura pe aceeași rută.

      -Traseul 7: str. Siderurgiștilor-str. Gheorghe Doja-str. Nae leonard-IFR-str. Basarabiei-Piața Energiei-bld Siderurgiștilor-Liceul nr. 9-bld Siderurgiștilor-Piața Energiei-Basarabiei-Piața centrală, iar returul se va desfășura pe aceeași rută.

      -Traseul 44: bld 1 Decembrie 1918-str. Tecuci-str. Anghel Saligny-str. Bsarabiei-Piața Energiei-bld Siderurgiștilor-Liceul nr. 9-bld Siderurgiștilor-Piața Energiei-Basarabiei-Piața centrală, iar returul se va desfășura pe aceeași rută.

      Se vor înființa două stații provizorii: în zona intersecției Str. Ing. Anghel Saligny cu Str. Basarabiei, pe Str. Ing. Anghel Saligny pe sensul de mers către Bld. Siderurgiștilor dinspre Str. Basarabiei la circa 50 de metri de intersecția celor două străzi; în zona intersecției Str. Tecuci cu Bld. 1 Decembrie 1918, pe Str. Tecuci pe sensul de mers către Bld. 1 Decembrie 1918 dinspre Str. Alba Iulia la circa 100 de metri de intersecția celor două străzi, zona Bl. O1 sc.1 și sc 2.

     
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Cele mai importante străzi din partea de nord a Galațiului, în șantier pentru 16 luni, pentru o amplă modernizare
S-a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea străzilor Traian Vuia, Henri Coandă şi George Coşbuc (tronson str. H. Coandă - str. Al. Măcelaru) în cadrul unuia dintre cele mai mari proiecte de infrastructură din ultimii ani, ...(continuare)
Administratie - Ce lefuri încasează „boșii” din Primăria Galați. Surprinzător, nu primarul este cel mai bine plătit
Suntem siguri că vă întrebați deseori, mai ales când vă cad facturile în cap, cam cât de gros poate fi portofelul șefilor din Primăria Galați. Așa că ne-am gândit să vă punem la dispoziție un top al lefurilor din instituție, pe cifr ...(continuare)
Administratie - Masca de protecție a devenit din nou obligatorie pe tot teritoriul municipiului Galați. Cei prinși că nu o poartă vor fi amendați!
La nivelul județului Galați, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat luni seară următoarele măsuri pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS COV 2: Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoar ...(continuare)
Administratie - Primarul municipiului Galați, depistat cu Covid-19. În instituție au fost mai multe cazuri în ultimele luni
Potrivit unor informații neconfirmate oficial (dar obținute din surse sigure, sub rezerva anonimatului), Ionuț Pucheanu, primarul reales al Galațiului, a primit rezultat pozitiv la testarea pentru depistarea coronavirusului. Sursele indică faptu ...(continuare)
Administratie - Noile minibuze pentru Galați, un fel de foc de paie. Unul dintre ele s-a aprins în trafic, la numai câteva luni de la cumpărare
Nu că ar fi ceva nou pentru Galați, dar un minibuz aparținând societății de transport public din oraș a luat foc, joi după amiază, pe strada Dogăriei. Nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale, însă incidentul trezește o mul ...(continuare)
Administratie - Paradoxuri de pandemie. Școlile din Galați se închid din cauza virusului, dar primăria toacă 130.000 de lei pentru o paranghelie cu public
Street FOOD Festival revine în oraşul de la malul Dunării pentru o nouă ediţie, ce va avea loc în Grădina Publică, în perioada 1-4 octombrie, între orele 12,00 şi 23,00, în urma unui parteneriat încheiat între Primăria municipiului Gal ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact