Nr.3999, Vineri, 3 Aprilie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 14 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Donații pentru spitalele din Galați din partea combinatului siderurgic, în vederea luptei cu COVID-19

      Siderugiștii și Combinatul LIBERTY Galați contribuie printr-un set complex de măsuri și inițiative la sprijinirea sistemului medical local, comunității și autorităților, în contextul prevenirii infectării cu noul coronavirus.

      “Pentru noi, prioritară este grija față de colegi, familii, oamenii din Galați dar și pentru operarea în siguranță deplină a echipamentelor complexe cu care lucrăm”, a spus Bogdan Grecu, Directorul General al LIBERTY Galați.

      Combinatul a cumpărat pentru Spitalul Județean de Urgență un video - laringoscop de ultimă generație care permite nu doar vizualizarea precisă a sistemului respirator ci și aspirarea mucozităților care se acumulează în plămâni, situație des întâlnită la pacienții aflați în stare gravă, ca urmare a infectării cu noul Coronavirus. Echipamentul va fi livrat miercuri și va fi însoțit de o instruire a personalului care îl va utiliza.

      De asemenea, Stația de Ambulanță Galați va primi sisteme moderne de dezinfectare a mașinilor care transportă pacienți.

      LIBERTY Galați a trimis deja, din rezervele proprii, volume diferite de combinezoane, măști, ochelari de protecție și mănuși către Spitalul Județean, Spitalul C.F.R., piloții A.F.D.J. și Primăria Galați. În plus, au fost disponibilizate unele capacități de cazare ale companiei care, la nevoie, să poată fi utilizate de către personalul medical aflat în izolare ori în carantină, la solicitarea autorităților.

      În curs de cumpărare și livrare este și o imprimantă 3 D profesională care va fi oferită Universității “Dunărea de Jos” din Galați pentru creșterea producției de viziere ce vor fi folosite de personalul medical.

      Pentru protejarea angajaților și contractorilor săi, LIBERTY Galați a luat măsuri ample de prevenție: scanarea obligatorie și fără contact a temperaturii corporale, mărirea numărului de curse convenție, acordarea de măști pentru pasagerii acestora, dezinfecții pe posturile de lucru, reorganizări de activități, interzicerea călătoriilor, digitalizarea întâlnirilor și altele.

     
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Nu miroase deloc a bine în centrul Galațiului. „Să-și pună primarul așa ceva în poartă la vila lui!”
Câțiva vechi cititori ai publicației „Imparțial” ne-au atras atenția, zilele trecute, că în centrul urbei nu miroase deloc a bine, iar lucrurile s-au agravat de când a început să se încălzească vremea. Mergând pe urmele emanației ...(continuare)
Administratie - Fostul deputat Florin Pâslaru rămâne în continuare agățat la țâța Primăriei. Un nou contract de tip „sifon”
Primăria Galați preferă în continuare înregistrarea şi difuzarea ședințelor de Consiliu Local, contracost, la postul fantomă TV Galaţi (aparținând familiei fostului deputat Florin Pâslaru), deși are la îndemână soluția transmiterii ...(continuare)
Administratie - Parc de aventură de 4 milioane de euro în apropiere de Plaja Dunărea. Va fi gata în 2022
Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a semnat pe 1 aprilie contractul de finanțare europeană, de peste 4 milioane de euro, pentru realizarea unui parc de aventură modern, la fosta Uzină de apă nr. 1. Amenajarea parcului presupune rea ...(continuare)
Administratie - Medicii din Galați pot locui la hotel, pe cheltuiala Primăriei și CJ, pentru a nu-și infecta familiile
Pentru a-și proteja familiile, cadrele medicale din spitalele subordonate Primăriei și Consiliului Județean, cele mai expuse infectării cu noul coronavirus, au posibilitatea să se cazeze în mai multe hoteluri din oraș în această perioadă e ...(continuare)
Administratie - Autoritățile de la Galați sfidează epidemia de coronavirus cu un monument a cărui amplasare costă 58.500 de lei
Primăria Galați tocmai a lansat o achiziţie publică în valoare de 50.000 de lei, fără TVA (58.500 lei cu taxele incluse) pentru amplasarea monumentului de for public „Simbol” în sensul giratoriu „Cimitir Cătuşa”, cu care se pare că ...(continuare)
Administratie - 15 stații de încărcare a mașinilor electrice la Galați. Unde vor fi amplasate
Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu a anunţat că a semnat, luni, 30 martie 2020, contractul de finanţare pentru realizarea proiectului de achiziţie şi montaj pentru număr de 15 staţii de reîncărcare destinate maşinilor electrice. ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentSanatateSocial Mica PublicitateContact