Nr.4184, Joi, 25 Februarie 2021  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocialSport Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer acoperit

Max
: 8 ° C
Min : -4 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Oricât ar părea de ciudat și de greu de crezut, la Plaja Dunărea chiar se construiește un aquapark

      Știți deja „telenovela” cu aquaparkul de la Galați. Se târăște ca râma de vreo 8 ani, iar orice veste despre investiție a devenit cam ca „Lupul, băăă!” din celebra poveste cu Petrică mincinosul. Ei bine, stați așa, că nu-i așa. Cumva neverosimil, deja acolo se lucrează și încep să se vadă rezultate, după cum puteți constata din fotografia alăturată articolului de față.

      De altfel, Primăria muncipiului Galați a anunțat că lucrările pentru realizarea Aqua Park-ului la Plaja Dunărea au avansat considerabil, conform graficului, ceea ce-i o premieră după ce ani de zile la rând a trebuit să ne mulțumim doar cu lansarea proiectului, apoi cu închiderea lui din diverse motive.

      Una peste alata, de data asta, după ce s-a realizat curățarea terenului și aducerea la nivel, a fost ridicată construcția de la intrarea în viitorul complex multifuncțional acvatic pentru agrement, iar în prezent se montează toboganele, urmând, în funcție de condițiile meteo, să se realizeze finisajele la cele trei bazine de înot și, ulterior, amenjarea plajei.

      La Plaja Dunărea s-au prevăzut următoarele lucrări: refacerea și modernizarea bazinului cu valuri, realizarea unei piscine de relaxare cu tobogan pentru adulți și zonă de beach bar, reamenajarea piscinei pentru copii care va fi mai mare decât cea care a funcționat în trecut și va fi dotată cu un ansamblu de tobogane pentru toate categoriile de vârstă, realizarea unor tobogane cu aterizare în piscină și tobogane cu aterizare lentă orizontală. De altfel, la Plaja Dunărea va funcționa unul dintre cele mai mari tobogane ce va atinge 20 de metri înălțime.

      De asemenea, se va amenaja o zonă de food, o zonă care va fi destinată organizării unor evenimente dotată cu scenă și ecran pentru proiecții și amenajarea unor terenuri pentru activități sportive, vestiare, dușuri etc.

      Suprafața utilă este de 22.000 de metri pătrați iar capacitatea Aqua Park-ului este 3.500 de persoane.

      Oferta declarată câștigătoare pentru obiectivul ”Reabilitare și modernizare Plaja Dunărea” (proiectare și execuție) aparține Asocierii Tancrad S.R.L.-Lemacons S.R.L-Aqua Azur S.R.L., cu o propunere financiară de 19.494.063,44 lei, fără T.V.A. Lucrările trebuie să se încheie în luna iunie.

     
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Au licitat, dar au și suplimentat. Aqua park-ul de la Plaja Dunărea s-a scumpit brusc, cu încă un milion de euro
Hodoronc-tronc, aqua park-ul de la Plaja Dunărea a pățit ca Făt-Frumos. Însă nu a crescut, ca amintitul erou de basm, în dimensiune, ci doar în preț. Licitat și adjudecat în 2018 la vreo 24,9 milioane de lei (executantă fiind „triada” ...(continuare)
Administratie - Unde vor fi amplasate noile stații de încărcarea a mașinilor electrice, la Galați
Primăria municipiului Galaţi anunţă semnarea contractului de înfiinţare a unei reţele publice extinse de staţii de încărcare pentru maşinile electrice şi hibrid. Acesta presupune înfiinţarea a 15 astfel de unităţi cu încărcare rapid ...(continuare)
Administratie - Directorul Transurb Galați, pe făraș! Primarul Pucheanu zice că-l schimbă în maximum o lună
Se sparge și gașca ALDE la Tranbsurb SA Galați (societatea de transport public urban), căci nimic nu-i veșnic. Așa s-a spart și gașca PAR/PUR de acolo, ce părea de nezdruncinat sub glorioasa conducere politică a marelui nostru contemporan E ...(continuare)
Administratie - Primarul Pucheanu face poliția internetului. Se ceartă singur pe Facebook, pe tema cine e mai tare-n fakenews
Zici că toate problemele orașului s-au terminat, că taxele locale au scăzut (deși au crescut), că toate străzile sunt ca-n palmă, că orașul e curat ca un pahar de cristal. Așa îți vine să zici când citești postările de pe Facebook al ...(continuare)
Administratie - Destituit în 2019 după un uriaș scandal, Ciprian Groza se întoarce la șefia Protecției Copilului Galați
Dat afară cu surle și trâmbițe în vara lui 2019 (după ce a încercat să bagatelizeze un viol al cărei victimă a fost o copilă de 14 ani dintr-un centru de plasament), fostul director adjunct al Protecției Copilului Galați, Ciprian Groza, ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocialSport Mica PublicitateContact