Nr.4093, Luni, 10 August 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 33 ° C
Min : 22 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Pucheanu reinventează sloganul electoral „Iarna nu-i ca vara”. Prezintă înfrunzirea copacilor ca și cum ar fi meritul lui

      În ultima perioadă, primarul Ionuț Pucheanu (PSD, că doar nu din altă parte) a început o amplă campanie de imagine. Bine, e de-a dreptul campanie electorală, dar nu putem să zicem asta căci ar însemna că l-am acuza că a furat startul și că procedează ilegal. Dar chiar, Autoritatea Electorală Permanentă doarme în bocanci?

      În fine, trecând peste acest aspect, nu putem să nu remarcăm talentul special al lui Pucheanu (mă rog, al oamenilor lui) de a promova realizări mărețe care de fapt nu prea există. Stârnesc zâmbete mai ales paralelele dintre 2016 (începutul mandatului) și 2020 (era să zic sfârșitul mandatului, bine că m-am abținut).

      În absolut toate, în 2016 avem imagini dezolante, de noiembrie mohorât, fără frunze, fără culoare, însă în 2020 același peisaj este de un verde crud spectaculos, de îți vine să îl paști ca boul. Mă rog, bou ești dacă pui botul la așa făcături. Căci dacă ai un strop de creier, observi că în afară de cromatica dată de natura înfrunzită, în rest nu sunt diferențe semnificative: doar niște dungi proaspete și niște borduri noi.

      În acest condiții, nu prea înțelegem de ce preferă Pucheanu să se laude că a inventat înfrunzirea copacilor, când ar putea să fie sincer, ca Durbacă pe vremuri: am tras dungi și am pus borduri. Pe banii voștrii, fraierilor!
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Ce firme vor construi noul parc de aventură, în valoare de 4 milioane de euro, din Galați. Contractul a fost deja semnat
Primăria municipiului Galați a anunțat că a fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor în vederea realizării unui parc de aventură modern, la fosta Uzină de apă nr. 1, pentru care municipalitatea a obținut fonduri euro ...(continuare)
Administratie - Primăria Galați se transformă în agenție imobiliară. Terenuri publice scoase la vânzare preferențial
Șapte terenuri din proprietatea privată a municipiului Galaţi vor fi vândute unor firme sau persoane care au solicitat cumpărarea lor pentru că au ridicat acolo diverse construcţii. Vânzările au fost aprobate cu o majoritate lejeră de Consi ...(continuare)
Administratie - Aparate pentru dezinfectarea mâinilor în punctele importante din Galați. Câți bani a dat Primăria pe ele
Municipalitatea din Galaţi a anunţat că marţi, 4 august 2020, a început montarea de dispensere pentru dezinfectarea mâinilor în diferite locuri publice din oraş, în special parcuri, zone de promendadă şi sedii ale municipalităţii. „E ...(continuare)
Administratie - Jos denumirile proletcultiste de străzi! Direcția de Cultură propune o listă cu nume mari din istoria orașului și a țării
Cătălin Negoiță, directorul Direcției pentru Cultură Galați, propune autorităților locale să schimbe denumirilor proletcultiste ale unor străzi cu numele unor mari personalități ale neamului, unele având strânse legături cu municipiul ...(continuare)
Administratie - Președintele CJ Galați s-a încurcat în minciuni electorale. Acuză că i-a fost „băgat pe gât” un aparat pe care recent îl prezenta ca pe o mare realizare a mandatului
Social-democratul Costel Fotea, președintele CJ Galați, a început să se încurce în propriile minciuni electorale. De data asta a făcut-o ajutat de „pupila” sa în ale medicinei, nimeni alta decât Valentina Alina Dobrea, directoarea Spital ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact