Nr.4161, Luni, 25 Ianuarie 2021  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 11 ° C
Min : -2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Cum se desfășoară traficul pe porțiunea în lucru de pe Siderurgiștilor. Precizări de la administrația orașului

      În vederea executării lucrărilor necesare pentru realizarea proiectului "Modernizare linii tramvai și carosabil străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918", Primăria municipiului Galați informează că, până pe data 12.02.2021, se vor executa lucrări la calea de rulare a tramvaiului pe bld. Siderurgiștilor în intersecțiile cu str. Gheorghe Doja și str. Anghel Saligny, traficul rutier urmând să se desfășoare pe bretelele de acces create peste calea de rulare a tramvaiului, de o parte și de alta a zonei de lucru.

      Reamintim că până la reluarea lucrărilor la carosabil pe bld. Siderurgiștilor, autovehiculele cu masa maxim autorizată mai mică de 3,5 t pot circula pe bld. Siderurgiștilor, pe tronsonul cuprins între str. Brăilei și Piața Energiei, cu următoarele precizări:

      1. Instalația de semaforizare din intersecția Siderurgiștilor cu str. Gheorghe Doja va fi menținută în funcțiune.

      2. În intersecția dintre bld. Siderurgiștilor cu str. Anghel Saligny se va circula conform regulilor de circulație prevăzute pentru un sens giratoriu, instalația de semaforizare urmând a fi trecută în galben intermitent până la finalizarea lucrărilor din intersecție.

      3. Pe tronsonul cuprins între str. Brăilei și str. Anghel Saligny circulația autovehiculelor se va desfășura în ambele direcții de mers ale bld-ului Siderurgiștilor, direcțiile de mers fiind separate de scuarul de pe mijlocul arterei, respectiv calea de rulare a tramvaiului.

      4. Pe tronsonul cuprins între str. Anghel Saligny și Piața Energiei circulația se va desfășura pe doar pe partea dreaptă a direcției de mers către Piața Energiei, în ambele direcții;

      5. Reprezentanții Poliției Locale Galați vor desfășura acțiuni de verificare a modului în care sunt respectate prevederile privind oprirea/staționarea/parcarea autovehiculelor pe tronsonul de stradă redat circulației, cu predilecție în zona intersecțiilor și pe tronsonul cuprins între str. Anghel Saligny și Piața Energiei.

      6. Mijloacele de transport în comun vor circula în continuare pe traseele deviate.

      „Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare. Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor”, a precizat Primăria Galați.
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Opt blocuri din Galați, modernizate cu fonduri europene. Suma uriașă investită în acest proiect amplu
Primăria municipiului Galați informează că opt blocuri de locuințe vor intra în modernizare, după ce au fost atrase fonduri europene în cadrul unor proiecte de aproximativ 3,5 milioane de euro și au fost semnate contractele de lucrări. Co ...(continuare)
Administratie - Consilierul local care a lăsat pe altcineva să voteze, în fals, în locul lui, va fi sancționat. El va răspunde, însă, și penal
Scandalul legat de ședința de Consiliu Local din 17 decembrie 2020 se apropie de un deznodământ. La comisiile de specialitatea tocmai ce a ajuns un proiect de hotărâre privind sancţionarea consilierului local PSD Gheorghe Bezman pentru „abat ...(continuare)
Administratie - Primăria Galați promite o majorare importantă a burselor pentru elevi. Cu cât ar putea crește acestea
Primăria municipiului Galaţi a anunțat, pe 20 ianuarie, că primarul Ionuț Pucheanu va propune Consiliului Local, la proxima ședință, dublarea și chiar triplarea burselor pentru elevii gălățeni. „Copiii merită toată susținerea. De a ...(continuare)
Administratie - Parcul CFR își schimbă numele și intră în modernizare. Cum se va numi și cât va costa reamenajarea
Municipalitatea a decis: bătrânul parc CFR din Galați îşi va schimba oficial numele în Parcul "Carol I". Evident, așa și-ar dori executivul, mai rămâne de văzut dacă și consilierii locali vor fi de acord. Conform documentelor care au f ...(continuare)
Administratie - Majorarea impozitelor și taxelor locale a fost suspendată. Prefectul a dat în judecată Consiliul Local
Eugen Hristache, prefectul judeţului Galaţi, a formulat cererea de chemare în judecată a Consiliului Local Galaţi, prin care a solicitat Tribunalului Galaţi (Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal) constatarea nulităţii absolute parţial ...(continuare)
Administratie - Șantier pe strada Henri Coandă, până la jumătatea lunii martie
Primăria Galați anunță că, până pe 13 martie 2021, se vor executa lucrări la calea de rulare a tramvaiului de pe bulevardul Henri Coandă și la trotuarul de pe partea dreaptă a acestei artere, pe sensul de mers către bulevardul George Coș ...(continuare)
Administratie - Cum se calculează impozitul majorat pe autoturisme. Ce proprietari sunt afectați cel mai mult de creșterea taxei
Municipalitatea gălățeană a revenit cu precizările legate de modul cum se calculează impozitul majorate pe mijloacele de transport auto. Din simulările realizate rezultă cât se poate de clar că proprietarii de mașini de mic și mediu litra ...(continuare)
Administratie - Pasajul de la Dunărea, fix ca prostul cu tichie de mărgăritar: are copertine SF, dar plouă în continuare înăuntru
La doar cinci luni de la momentul inaugurării, intrarea în Pasajul "Dunărea" din zona Romarta deja seamănă cu cea de dinainte de reabilitare. E drept, acum are o copertină spectaculoasă, bună de fotografia și d epus pe Facebook, însă chest ...(continuare)
Administratie - Drumul expres Galați-Brăila s-a împotmolit în contestații. Dosarul se judecă la Curtea de Apel București
Lucrurile devin tot mai neclare în privința drumului expres Galați-Brăila. În vreme ce Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) estimează în „Stadiul proiectelor de infrastructură" că în ianuarie 2021 ar p ...(continuare)
Administratie - A explodat impozitul pe mașini la Galați. Creșterea este de 55%, cea mai mare din ultimii 25 de ani
Noul an, dincolo de speranțele în mai bine în lupta cu pandemia, duce deocamdată o veste deloc plăcută pentru gălățeni: cresc impozitele pe mașini. Și nu oricum, ci cu un nivel fără precedent în ultimii 25 de ani. Pe lângă indexarea ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact