Nr.3776, Luni, 24 Septembrie 2018  
Home AdministratieCulturaEvenimentSport Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Parcarea 2018: Sancțiuni de peste 170.000 de lei, aplicate în iulie de polițiștii locali

      Un număr de 687 de sancțiuni contravenționale în sumă de peste 170.000 lei și 137 de puncte penalizare au aplicat în luna iulie, polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră și polițiștii de la ordine publică, în cadrul Planului de măsuri „Parcarea – 2018”. Potrivit unui comunicat al Poliție Locale Galați, în luna iulie cele mai multe amenzi au fost date pentru parcarea autovehiculului pe trotuar, pe spațiul verde și parcarea pe scuar, conducătorii auto în cauză fiind sancționați în conformitate cu prevederile HCL 260/2018. Au mai fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru: autoturisme expuse la vânzare pe domeniul public, autoturisme abandonate pe domeniul public, încălcarea OUG 195/2002 (oprirea interzisă, staționarea interzisă, acces interzis, acces interzis 3,5 t); încălcarea prevederilor HCL 425/2011.

      Trebuie precizat că de la demararea Planului de măsuri „Parcarea – 2018” (luna februarie), au fost aplicate un număr de peste 3.000 de sancțiuni contravenționale în sumă de peste 400.000 lei.

      De la intrarea în vigoare a HCL 260/2018, pentru fapte referitoare la circulația, oprirea, staționarea și parcarea autovehiculelor pe domeniul public sau privat al municipiului Galați, altele decât cele prevăzute în OUG 195/2002, sancțiunile sunt cuprinse între 700 și 2.500 lei.

      Planul de măsuri – “Parcarea 2018” va continua la nivelul municipiului Galați până la finele anului. În toată această perioadă polițiștii locali de la ordine publică și cei de la Serviciul Siguranță Rutieră, acționează pentru prevenirea și combaterea următoarelor fapte: oprirea și staționarea neregulamentară pe trecerile de pietoni marcate și semaforizate corespunzător, traversarea prin loc nepermis, precum și parcarea neregulamentară a autovehiculelor în diferite zone și cartiere ale municipiului Galați. Efectivele de polițiști locali sunt angrenate în acțiuni specifice, zilnic, în intervalele de timp diferite, conform unui program bine stabilit.

      În luna august 2018, se va acționa cu precădere, în următoarele zone: strada Costache Conachi, tronsonul cuprins între strada Brăilei și strada Laminoriștilor (Parma); strada Textiliștilor, tronsonul cuprins între strada Costache Conachi și strada Strungarilor; Țiglina II; strada Brândușei/strada Fagului, în porțiunea delimitată de intersecția cu strada Mihail Sadoveanu și intersecția cu strada Gheorghe Doja; strada Traian, tronsonul cuprins între b-dul Marea Unire și strada Basarabiei; strada Barboși; strada Dr. Mihail Petrini-Galatzi; strada Sucevei; strada Domnească, tronsonul cuprins între strada Basarabiei și strada Cezar.

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Restricții de trafic pe bulevardul Oțelarilor pentru lucrări de asfaltare
Traficul rutier va fi restricționat, joi și vineri, pe bulevardul Oțelarilor, pe segmentul cuprins între intersecția cu bulevardul Galați și intersecția cu strada Brăilei, în această zonă urmând să se execute lucrăr ...(continuare)
Administratie - Furnizarea apei potabile va fi sistată marți în zona străzii Basarabiei
O parte dintre abonații casnici și agenții economici din zona străzii Basarabiei nu vor avea marți, 28 august, apă potabilă, fiind programate lucrări de modernizare a rețelei de apă. ”În cadrul lucrărilor de investi5 ...(continuare)
Administratie - Lucrări pe un nou segment al străzii Basarabiei
Noi lucrări pentru modernizarea străzii Basarabiei se vor derula, începând de joi, 6 septembrie, în cadrul proiectului ”Reabilitarea infrastructurii de transport inclusiv viaducte axa Est –Vest, intrări în Galați”, demarat în data d ...(continuare)
Administratie - Trasee de autobuz deviate de la 1 iulie
Traseele de autobuz 30 și 31 din municipiul Galați vor fi deviate începând de luna viitoare, ca urmare a lucrărilor de resistematizare de pe strada Brăilei, potrivit unei informări transmise de reperezentanții Primăriei. Începând din data ...(continuare)
Administratie - Mijloacele de transport în comun revin, începând de luni, la programul obișnuit
Societatea Transurb S.A. a anunțat că, începând cu data de 10 septembrie 2018, mijloacele de transport public local de călători vor circula după programul obișnuit, astfel încât frecvența de circulație va fi mai mare comparativ cu ...(continuare)
Administratie - Acord de cooperare între Poliția Locală Galați și Inspectoratul de Poliție Cahul
Un acord de cooperare între Poliția Locală Galați și Inspectoratul de Poliție Cahul – Republica Moldova a fost semnat, marți, la Galați, de reprezentanții celor două structuri. Prin acest acord se are în veder ...(continuare)
Administratie - Măsuri luate de autorități după confirmarea unui nou focar de pestă porcină africană
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit marți, a aprobat un plan de măsuri, în zona de protecție și cea de supraveghere ca urmare a confirmării focarului de pestă porcină africană în gospodăria situată în ...(continuare)
Administratie - Programări online pentru eliberarea actelor de identitate
În vederea desfășurării în condiții optime a activității de lucru cu publicul și totodată pentru a gestiona mai bine fluxul de persoane, începând cu data de 03.09.2018, accesul cetățenilor la ghișeul de primiri acte se poate face și pe bază de progra ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Măsuri luate de...
Home AdministratieCulturaEvenimentSport Mica PublicitateContact