Nr.4092, Vineri, 23 Octombrie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 21 ° C
Min : 5 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Noile minibuze pentru Galați, un fel de foc de paie. Unul dintre ele s-a aprins în trafic, la numai câteva luni de la cumpărare

      Nu că ar fi ceva nou pentru Galați, dar un minibuz aparținând societății de transport public din oraș a luat foc, joi după amiază, pe strada Dogăriei. Nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale, însă incidentul trezește o mulțime de întrebări, căci vorbim de o mașină nouă, tocmai cumpărată, la un preț foarte piperat.

      Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere și au lichidat incendiul. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la instalația electrică a minibuzului, deci ar putea fi vorba de un defect de fabricație. Defect care, fie vorba între noi, nu ar fi trebuit să existe dacă minibuzele ar fi fost într-adevăr de calitatea prevăzută în contract.

      Conducerea Transurb a anunțat că o comisie din cadrul societății va ancheta împrejurările în care s-a produs incidentul. Din primele informații, pagubele nu sunt însemnate, avariile produse de incendiu fiind la instalația de semnalizare a autovehiculului. Potrivit Transurb, călătorii și șoferul s-au autoevacuat în siguranță.

     
Autor: Dan Popescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Cele mai importante străzi din partea de nord a Galațiului, în șantier pentru 16 luni, pentru o amplă modernizare
S-a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea străzilor Traian Vuia, Henri Coandă şi George Coşbuc (tronson str. H. Coandă - str. Al. Măcelaru) în cadrul unuia dintre cele mai mari proiecte de infrastructură din ultimii ani, ...(continuare)
Administratie - Ce lefuri încasează „boșii” din Primăria Galați. Surprinzător, nu primarul este cel mai bine plătit
Suntem siguri că vă întrebați deseori, mai ales când vă cad facturile în cap, cam cât de gros poate fi portofelul șefilor din Primăria Galați. Așa că ne-am gândit să vă punem la dispoziție un top al lefurilor din instituție, pe cifr ...(continuare)
Administratie - Masca de protecție a devenit din nou obligatorie pe tot teritoriul municipiului Galați. Cei prinși că nu o poartă vor fi amendați!
La nivelul județului Galați, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat luni seară următoarele măsuri pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS COV 2: Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoar ...(continuare)
Administratie - Primarul municipiului Galați, depistat cu Covid-19. În instituție au fost mai multe cazuri în ultimele luni
Potrivit unor informații neconfirmate oficial (dar obținute din surse sigure, sub rezerva anonimatului), Ionuț Pucheanu, primarul reales al Galațiului, a primit rezultat pozitiv la testarea pentru depistarea coronavirusului. Sursele indică faptu ...(continuare)
Administratie - Se închide strada 1 Decembrie 1918. Cânt timp nu se va putea circula pe acolo și ce alternative sunt recomandate
Primăria municipiului Galați informează că, pentru buna desfășurare a lucrărilor de modernizare a străzii 1 Decembrie 1918, pe tronsonul cuprins între Piața Energiei și str. Tecuci, în perioada 5.10.2020 - 3.11.2020, traficul rutier va fi ...(continuare)
Administratie - Paradoxuri de pandemie. Școlile din Galați se închid din cauza virusului, dar primăria toacă 130.000 de lei pentru o paranghelie cu public
Street FOOD Festival revine în oraşul de la malul Dunării pentru o nouă ediţie, ce va avea loc în Grădina Publică, în perioada 1-4 octombrie, între orele 12,00 şi 23,00, în urma unui parteneriat încheiat între Primăria municipiului Gal ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact