Nr.3564, Joi, 19 Octombrie 2017  
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 22 ° C
Min : 11 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Un blindat a lovit un stâlp de electricitate

      Un blindat, aparținând Batalionului 300 Infanterie Mecanizată Galați, a fost implicat, miercuri, într-un accident pe o stradă din municipiul Galați. Blindatul a părăsit la un moment dat șoseaua, și a lovit un stâlp de electricitate pe care l-a rupt, fără a exista victime.

      Accidentul s-a produs pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Galați, după ce blindatul a părăsit la un moment dat șoseaua și a intrat într-un stalp de electricitate care s-a rupt. Din primele informații, se pare că vehiculul militar, care aparține Batalionului 300 Infanterie Mecanizată Galați, se deplasa pe șosea de la un exercitiu tactic și urma să ajungă la unitatea militară aflată în apropiere.

      Nu se cunosc deocamdată cauzele care au condus la producerea accidentului, putând fi vorba despre o defecțiune tehnică sau de faptul că șoferul blindatului ar fi incercat să evite o groapă.

      În urma accidentului, nu s-au înregistrat victime.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Directorul AFDJ Galați: Situația navigației pe Dunăre este acceptabilă, dar debitul fluviului va scădea în continuare
Directorul Administrației Fluviale a Dunării de Jos Galați, Dorian Dumitru, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că situația navigației pe Dunăre este acceptabilă, cu excepția sectorului Cernavodă-Bala, dar se așteaptă ca debitul fluviul ...(continuare)
Administratie - Gălățenii cu venituri modeste pot solicita formularele pentru ajutoarele de încălzire
Gălățenii care au venituri mici pot obține începând de luni formularele tipizate de cerere și declarațiile pe propria răspundere pentru a beneficia de ajutoare de încălzire a locuinței cu energie termică furnizată în sistem centralizat, gaze nat ...(continuare)
Administratie - Georgescu: Am deblocat faza a doua a proiectului privind angiografele; s-a mai lucrat cu ele, dar nu la întreaga capacitate
Ministrul Cercetării și Inovării, Lucian Georgescu, a anunțat, la Galați, că a fost deblocată partea a doua a proiectului privind angiografele existente din 2015 în diferite centre universitare medicale din țară, aparate cu care s-a mai lucrat, d ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateContact