Nr.3662, Vineri, 16 Martie 2018  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitieSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer partial noros

Max
: 4 ° C
Min : - 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Artiștii de la Gulliver prezintă duminică spectacolul "Mica Sirenă"

      Teatrul Gulliver vă invită să vizionați duminică, 18 martie, cu începere de la ora 10.30, spectacolul "Mica Sirena", una dintre cele mai populare montări ale teatrului. Frumusețea poveștii lui Andersen, creativitatea regizorală, disponibilitatea ludică actoricească, compoziția scenografică, surprizele „animate”, dar și o ilustrație muzicală de excepție sunt secretele unui spectacol inedit, realizat cu dăruirea, talentul și pasiunea unei echipe entuziaste de teatru de animație, care a încântat generații de spectatori: Teatrul Gulliver – Galați.

      În distribuție în regăsim pe actorii Ramona Păuc, Adina Ariton, Gina Geru, Elena Marin, Aurelian Iorga și Eduard Șișu. Figurație: Cătălin Marin, Mihai Caragață, Rică Lungu. Invitat în spectacol: Cristian GHEORGHE – în rolul lui Triton. Voci cântece: Cristina Bleandură, Ionuț Negrișanu. Regia și scenariul sunt semnate de Daniel Stanciu, scenografia și sculptura păpușilor sunt realizate de Vlad Tănase, iar ilustrația muzicală este compusă de Jou-Jou Drăgan. Grafica digitală care completează decorul spectacolului este concepută de Alin Sterian.

      Spectacolul a obținut premiul de populariate în cadrul Festivalului Internațional de Animație "Gulliver", ediția a XXIII-a, din anul 2015.

      Pentru vizionarea spectacolului, cei care doresc să își achiziționeze biletele din timp, o pot face online, accesând linkul bilete.fanitardini.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secțiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura și de la sediul teatrului, cu jumătate de oră înainte de începerea spectacolului. Prețul biletelor este de 10 lei pentru copii și 12 lei pentru adulți.

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Blocul G1 va fi reabilitat termic
Primăria municipiului Galați a semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene un contract de finanțare creșterea performanței energetice a blocului de locuințe G1, aferent Asocia5 ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitieSocial Mica PublicitateContact