Nr.4184, Joi, 25 Februarie 2021  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocialSport Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer acoperit

Max
: 8 ° C
Min : -4 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Destituit în 2019 după un uriaș scandal, Ciprian Groza se întoarce la șefia Protecției Copilului Galați

      Dat afară cu surle și trâmbițe în vara lui 2019 (după ce a încercat să bagatelizeze un viol al cărei victimă a fost o copilă de 14 ani dintr-un centru de plasament), fostul director adjunct al Protecției Copilului Galați, Ciprian Groza, s-a întors victorios pe aceeași funcție.

      Teoretic a fost și un concurs pentru ocuparea postului, însă lucrurile sunt destul de controversate. Ciprian Groza a fost singurul participant la concursul organizat în luna decembrie. De asemenea, este un mister de ce postul a rămas un an și jumătate liber, fix până când fostul director a fost din nou interesat să revină în sistem.

      Vă reamintim că dr. Groza a ieşit public cu o declaraţie controversată referitoare la cazul unei minore de 14 ani, care ar fi fost violată după ce ar fi plecat din centrul de plasament unde era rezidentă. Fata a suferit leziuni care i-au provocat o hemoragie puternică, situaţie în care a fost găsită pe stradă de un echipaj de poliţie.

      După apariţia în spaţiul public a imaginilor, directorul adjunct al DGASPC a declarat: "Este un caz nefericit. O minoră dintr-un centru de plasament, care a plecat în învoire în oraş şi a ajuns la prietenul ei, unde a întreţinut relaţii sexuale, după care a urmat acea hemoragie pentru care a fost internată în spital".

      Afirmaţia l-a determinat pe preşedintele CJ Galaţi (instituția care are în subordine Protecția Copilului), Costel Fotea (PSD), să îi ceară demisia, lucru pe care dr. Groza l-a şi făcut. O demitere mascată, cum ar veni, Groza fiind cel sacrificat pentru a nu pica un „cap” mult mai important pentru partid: cel al șefei DGASPC, binecunoscuta activistă PSD Manon Cristoloveanu.
Autor: Radu Grigorescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Au licitat, dar au și suplimentat. Aqua park-ul de la Plaja Dunărea s-a scumpit brusc, cu încă un milion de euro
Hodoronc-tronc, aqua park-ul de la Plaja Dunărea a pățit ca Făt-Frumos. Însă nu a crescut, ca amintitul erou de basm, în dimensiune, ci doar în preț. Licitat și adjudecat în 2018 la vreo 24,9 milioane de lei (executantă fiind „triada” ...(continuare)
Administratie - Unde vor fi amplasate noile stații de încărcarea a mașinilor electrice, la Galați
Primăria municipiului Galaţi anunţă semnarea contractului de înfiinţare a unei reţele publice extinse de staţii de încărcare pentru maşinile electrice şi hibrid. Acesta presupune înfiinţarea a 15 astfel de unităţi cu încărcare rapid ...(continuare)
Administratie - Oricât ar părea de ciudat și de greu de crezut, la Plaja Dunărea chiar se construiește un aquapark
Știți deja „telenovela” cu aquaparkul de la Galați. Se târăște ca râma de vreo 8 ani, iar orice veste despre investiție a devenit cam ca „Lupul, băăă!” din celebra poveste cu Petrică mincinosul. Ei bine, stați așa, că nu-i așa ...(continuare)
Administratie - Directorul Transurb Galați, pe făraș! Primarul Pucheanu zice că-l schimbă în maximum o lună
Se sparge și gașca ALDE la Tranbsurb SA Galați (societatea de transport public urban), căci nimic nu-i veșnic. Așa s-a spart și gașca PAR/PUR de acolo, ce părea de nezdruncinat sub glorioasa conducere politică a marelui nostru contemporan E ...(continuare)
Administratie - Primarul Pucheanu face poliția internetului. Se ceartă singur pe Facebook, pe tema cine e mai tare-n fakenews
Zici că toate problemele orașului s-au terminat, că taxele locale au scăzut (deși au crescut), că toate străzile sunt ca-n palmă, că orașul e curat ca un pahar de cristal. Așa îți vine să zici când citești postările de pe Facebook al ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocialSport Mica PublicitateContact