Nr.3901, Miercuri, 11 Iunie 2019  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Proiect în valoare de 20 de milioane de lei pentru modernizarea Plajei Dunărea

      Procedura de licitație pentru obiectivul ”Reabilitare și modernizare Plaja Dunărea” (proiectare și execuție) a fost încheiată, iar oferta declarată câștigătoare este cea depusă de Asocierea Tancrad S.R.L. ” Lemacons S.R.L ” Aqua Azur S.R.L., cu o propunere financiară de 19.494.063,44 lei fără T.V.A.

      Din momentul în care va fi dat ordinul de începere a lucrărilor, conform contractului, câștigătorul licitației are la dispoziție 18 luni pentru realizarea obiectivului, din care o lună și jumătate pentru servicii de proiectare.

      Primăria municipiului Galați a transmis că își dorește, astfel, să transforme Plaja Dunărea într-un complex acvatic multifuncțional integrat în circuitul de agrement al orașului.

      Conform caietului de sarcini, la Plaja Dunărea se vor executa următoarele lucrări: refacerea și modernizarea bazinului cu valuri, realizarea unei piscine de relaxare cu tobogan pentru adulți, reamenajarea piscinei pentru copii, realizarea unor tobogane cu aterizare în piscină, amenajarea unui parc de aventură acvatică cu dotări speciale pentru realizarea unor trasee cu grade diferite de dificultate, amenajarea unei zone de food, a unei zone care va fi destinată organizării unor evenimente (scenă, beach bar etc) și amenajarea unei zone pentru mișcare în aer liber cu aparate de fitness și alte activități sportive, vestiare, dușuri etc.

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Sens unic pe strada Morilor
Pe strada Morilor va fi sens unic. Astfel, au fost dispuse măsurile pentru realizarea lucrărilor de semnalizare rutieră verticală necesare implementării sensului unic de circulație pe strada Morilor, pe tronsonul cuprins între strada Ciprian P ...(continuare)
Administratie - Lucrări la rețeaua de apă: Furnizarea apei se sistează miercuri în cartierul Micro 20
Societatea Apă Canal a anunțat că miercuri se vor finaliza lucrările care fac parte din obiectivul “Deviere conductă apă ” Modernizare sens giratoriu B-dul Brăilei c/c D-dul Dunărea”. Pentru cuplarea noilor conducte la rețea, furniz ...(continuare)
Administratie - O nouă etapă de dezinsecție la sol
În perioada 13.05.2019 ” 19.05.2019, se efectuează, prin intermediul Serviciului Public Ecosal, a doua etapă de dezinsecție la sol, potrivit unui comunicat al Primăriei municipiului Galați. Se va acționa în următoarele zone: Faleza Inferi ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateContact