Nr.3776, Luni, 24 Septembrie 2018  
Home AdministratieCulturaEvenimentSport Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Furnizarea apei potabile va fi sistată marți în zona străzii Basarabiei

      O parte dintre abonații casnici și agenții economici din zona străzii Basarabiei nu vor avea marți, 28 august, apă potabilă, fiind programate lucrări de modernizare a rețelei de apă. ”În cadrul lucrărilor de investiții executate de Primăria Municipiului Galați, lucrări care fac parte din obiectivul de investiții “Modernizare str. Basarabiei” - Reabilitare infrastructura transport inclusiv Viaducte axa E-V, tronson strada Traian – strada Mihai Bravu, în data de 28.08.2018 LEMACONS va executa cuplarea rețelei de apă (provizorat) Dn 315 mm PEHD din str. Basarabiei, tronson: str.Domnească - str. Mihai Bravu, cu bransamentele aferente și dezafectarea conductei de apă Dn600mm OL pozată în tunel tehnic nevizitabil. Pentru execuția acestor lucrări Lemacons a solicitat sistarea apei, lucrările fiind imposibil de executat în alte condiții”, potrivit unui comunicat al societății Apă-Canal.

      Prin urmare, marți, 28.08.2018, între orele 08.00–20.00 se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în zonă, fiind afectați următorii consumatori:

      • Abonații casnici din str. Basarabiei nr.1-5, blocurile din zona Gării: CD, CD1-CD4; CF1-CF4; CFR – 95, 93, 307, ONT;

      • Abonații casnici și agenții economici din str. Basarabiei, tronson: str. N. Bălcescu – str. Domnească;

      • Agenți economici și instituții: GARA CFR, Poșta Tranzit, Revizia vagoane, Ateliere studențești, DAMEN, VEGA’98, CONSTRUCTORUL, NERTRANS, ELIA, DIVINO, MENAROM, CRIOMEC, SC FAM S.A., FARMAVET, CFR Galați – Brateș, GDF, EXFILMETAL, PECO-EUROPA, ELNAV, PIAȚA CALEA BASARABIEI, BRUTĂRIA BETTY, SC OMCO, Stația Betoane, Hotel, MONDISTAR, FACULTATEA DE MECANICA.

      Societatea Apa Canal SA Galați asigură numai asistența tehnică pe parcursul lucrărilor, execută manevrele specifice de golire/umplere rețea, închidere și deschidere vane, precum și spălarea rețelei de distribuție la finalizarea lucrărilor de cuplare executate de către constructor.

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Restricții de trafic pe bulevardul Oțelarilor pentru lucrări de asfaltare
Traficul rutier va fi restricționat, joi și vineri, pe bulevardul Oțelarilor, pe segmentul cuprins între intersecția cu bulevardul Galați și intersecția cu strada Brăilei, în această zonă urmând să se execute lucrăr ...(continuare)
Administratie - Lucrări pe un nou segment al străzii Basarabiei
Noi lucrări pentru modernizarea străzii Basarabiei se vor derula, începând de joi, 6 septembrie, în cadrul proiectului ”Reabilitarea infrastructurii de transport inclusiv viaducte axa Est –Vest, intrări în Galați”, demarat în data d ...(continuare)
Administratie - Trasee de autobuz deviate de la 1 iulie
Traseele de autobuz 30 și 31 din municipiul Galați vor fi deviate începând de luna viitoare, ca urmare a lucrărilor de resistematizare de pe strada Brăilei, potrivit unei informări transmise de reperezentanții Primăriei. Începând din data ...(continuare)
Administratie - Mijloacele de transport în comun revin, începând de luni, la programul obișnuit
Societatea Transurb S.A. a anunțat că, începând cu data de 10 septembrie 2018, mijloacele de transport public local de călători vor circula după programul obișnuit, astfel încât frecvența de circulație va fi mai mare comparativ cu ...(continuare)
Administratie - Acord de cooperare între Poliția Locală Galați și Inspectoratul de Poliție Cahul
Un acord de cooperare între Poliția Locală Galați și Inspectoratul de Poliție Cahul – Republica Moldova a fost semnat, marți, la Galați, de reprezentanții celor două structuri. Prin acest acord se are în veder ...(continuare)
Administratie - Parcarea 2018: Sancțiuni de peste 170.000 de lei, aplicate în iulie de polițiștii locali
Un număr de 687 de sancțiuni contravenționale în sumă de peste 170.000 lei și 137 de puncte penalizare au aplicat în luna iulie, polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră și polițiștii de ...(continuare)
Administratie - Măsuri luate de autorități după confirmarea unui nou focar de pestă porcină africană
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit marți, a aprobat un plan de măsuri, în zona de protecție și cea de supraveghere ca urmare a confirmării focarului de pestă porcină africană în gospodăria situată în ...(continuare)
Administratie - Programări online pentru eliberarea actelor de identitate
În vederea desfășurării în condiții optime a activității de lucru cu publicul și totodată pentru a gestiona mai bine fluxul de persoane, începând cu data de 03.09.2018, accesul cetățenilor la ghișeul de primiri acte se poate face și pe bază de progra ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Măsuri luate de...
Home AdministratieCulturaEvenimentSport Mica PublicitateContact