Nr.3740, Vineri, 6 Iulie 2018  
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSănătateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

În județul Galați:

      Rata de promovare a examenului de bacalaureat este de aproape 75%

      Rata de promovare a examenului de bacalaureat, în județul Galați, înainte de contestații este de 74,52%, fiind înregistrată o singură medie de 10.00, în timp ce la un liceu niciunul dintre cei doi candidați nu au obținut medii de promovare.

     

      Potrivit datelor comunicate, miercuri, de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Galați, rata de promovare a examenului de bacalaureat, la nivelul județului, înainte de contestații, este de 74,52 la sută. S-au evidențiat două unități școlare unde elevii au promovat în totalitate, fiind vorba despre Colegiul Național "Costache Negri" și Liceul Teoretic "Emil Racoviță", ambele din municipiul Galați. La polul opus, la Liceul Tehnonologic "H.P. Bengescu" nu s-a înregistrat niciun elev promovat, unitatea de învățământ având doar doi candidați înscriși la această sesiune de bacalaureat.

      La nivelul județului Galați există însă o singură medie de 10.00, obținută de o elevă de la Colegiul Național "V. Alecsandri" din municipiul Galați.

      Potrivit datelor ISJ Galați, la proba scrisă Ea) a examenului s-au înscris 3.278 de elevi, fiind prezenți 3.073 de candidați, iar dintre aceștia 31 au obținut nota 10.00, în timp ce la proba scrisă Ec) a fost vorba despre 3.325 înscriși, dintre care prezenți 3.325, fiind obținute 72 note de 10.00, iar la proba Ed) de 3.383 de candidați înscriși, dintre care prezenți 3.122, fiind înregistrate 181 de note de 10.00.

      Constestațiile la examenul de bacalaureat se pot depune în cursul zilei de miercuri, până la ora 16.00, rezultatele finale urmând să fie afișate pe 9 iulie.

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Trasee de autobuz deviate de la 1 iulie
Traseele de autobuz 30 și 31 din municipiul Galați vor fi deviate începând de luna viitoare, ca urmare a lucrărilor de resistematizare de pe strada Brăilei, potrivit unei informări transmise de reperezentanții Primăriei. Începând din data ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSănătateSocial Mica PublicitateContact