Nr.3776, Luni, 24 Septembrie 2018  
Home AdministratieCulturaEvenimentSport Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Restricții de trafic pe bulevardul Oțelarilor pentru lucrări de asfaltare

      Traficul rutier va fi restricționat, joi și vineri, pe bulevardul Oțelarilor, pe segmentul cuprins între intersecția cu bulevardul Galați și intersecția cu strada Brăilei, în această zonă urmând să se execute lucrări de asfaltare. Potrivit Primăriei, restricțiile de trafic vor fi impuse pe sensul de mers către strada Brăilei.

      Având în vedere lucrările de asfaltare care vor avea loc pe strada Oțelarilor în zilele de joi și vineri, transportul în comun va suferi o serie de modificări. Astfel, troleibuzele care deservesc traseul 102 nu vor mai circula pe segmentul pe care se desfășoară lucrări. Transferul călătorilor de la capăt de linie Micro 19 până în stația din Țiglina I și retur se va realiza cu autobuze pe care va fi inscripționat mesajul ”Transbordare călători 102 – Micro 19 – Țiglina I”. Autobuzele vor circula cu o frecvență de patru minute, urmând ca transferul persoanelor să se realizeze către troleibuzele care circulă pe traseul 104. Traseul Micro 19 – Țiglina I va fi asigurat cu un număr de șase autobuze, în locul mijloacelor de transport aferente traseelor de pe segmentul închis. Acestea se vor deplasa la un interval de patru minute, cu întoarcere pe strada Brăilei, în dreptul străzii Regiment 11 Siret. Cele șase autobuze vor asigura transbordarea călătorilor pentru troleibuzele care circulă pe traseul 104, călătorii putând folosi de asemenea orice alt mijloc de transport către destinația dorită.

      Călătorii care circulă din zona centrală către Micro 19 vor avea la dispoziție troleibuzele traseului 104 sau orice mijloc de transport până în Țiglina II, de unde vor folosi cele patru autobuze introduse pentru transbordare.

      Traseul 104 va fi suplimentat, urmând să circule 14 troleibuze cu o frecvență de patru – opt minute.

      Lucrările de reabilitare a bulevardului Oțelarilor au început anul trecut. Pe porțiunea cuprinsă între intersecția cu bulevardul Galați și intersecția cu strada Brăilei s-au realizat piste pentru bicicliști pe ambele părți, au fost refăcute alveolele pentru parcarea autoturismelor și a fost reamenajat spațiul verde. Sensul de mers către bulevardul Galați a fost deja asfaltat.

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Furnizarea apei potabile va fi sistată marți în zona străzii Basarabiei
O parte dintre abonații casnici și agenții economici din zona străzii Basarabiei nu vor avea marți, 28 august, apă potabilă, fiind programate lucrări de modernizare a rețelei de apă. ”În cadrul lucrărilor de investi5 ...(continuare)
Administratie - Lucrări pe un nou segment al străzii Basarabiei
Noi lucrări pentru modernizarea străzii Basarabiei se vor derula, începând de joi, 6 septembrie, în cadrul proiectului ”Reabilitarea infrastructurii de transport inclusiv viaducte axa Est –Vest, intrări în Galați”, demarat în data d ...(continuare)
Administratie - Trasee de autobuz deviate de la 1 iulie
Traseele de autobuz 30 și 31 din municipiul Galați vor fi deviate începând de luna viitoare, ca urmare a lucrărilor de resistematizare de pe strada Brăilei, potrivit unei informări transmise de reperezentanții Primăriei. Începând din data ...(continuare)
Administratie - Mijloacele de transport în comun revin, începând de luni, la programul obișnuit
Societatea Transurb S.A. a anunțat că, începând cu data de 10 septembrie 2018, mijloacele de transport public local de călători vor circula după programul obișnuit, astfel încât frecvența de circulație va fi mai mare comparativ cu ...(continuare)
Administratie - Acord de cooperare între Poliția Locală Galați și Inspectoratul de Poliție Cahul
Un acord de cooperare între Poliția Locală Galați și Inspectoratul de Poliție Cahul – Republica Moldova a fost semnat, marți, la Galați, de reprezentanții celor două structuri. Prin acest acord se are în veder ...(continuare)
Administratie - Parcarea 2018: Sancțiuni de peste 170.000 de lei, aplicate în iulie de polițiștii locali
Un număr de 687 de sancțiuni contravenționale în sumă de peste 170.000 lei și 137 de puncte penalizare au aplicat în luna iulie, polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră și polițiștii de ...(continuare)
Administratie - Măsuri luate de autorități după confirmarea unui nou focar de pestă porcină africană
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit marți, a aprobat un plan de măsuri, în zona de protecție și cea de supraveghere ca urmare a confirmării focarului de pestă porcină africană în gospodăria situată în ...(continuare)
Administratie - Programări online pentru eliberarea actelor de identitate
În vederea desfășurării în condiții optime a activității de lucru cu publicul și totodată pentru a gestiona mai bine fluxul de persoane, începând cu data de 03.09.2018, accesul cetățenilor la ghișeul de primiri acte se poate face și pe bază de progra ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Măsuri luate de...
Home AdministratieCulturaEvenimentSport Mica PublicitateContact