Nr.3525, Vineri, 11 August 2017  
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 22 ° C
Min : 11 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Lucrări pentru amanjarea unui parc și a unui loc de joacă în Țiglina 2

      Primăria Galați a anunțat că în perioada următoare va fi semnat contractul pentru lucrările de proiectare și execuție privind obiectivul ”Amenajare parcare și parc Țiglina II aferent bloc E6”. Contractul, în valoare de 1.614.987, 93 lei fără TVA, a fost câștigat de Asocierea S.C. Obercons Comp SRL – S.C. Constructa Mecanique SRL, termenul pentru realizarea lucrărilor de proiectare fiind de 90 de zile, în timp ce pentru realizarea lucrărilor de execuție s-au prevăzut 180 de zile din momentul predării amplasamentului.

      Conform caietului de sarcini aici sunt prevăzute lucrări de amenajare a spațiului de parcare situat în zona blocului E 6, a aleii carosabile de acces și a unui loc de joacă pentru copii.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Strategia de dezvoltare locală a municipiului Galați 2016 – 2025, aprobată de Consiliul Local
Consilierii locali, reuniți joi, în cadrul unei ședințe extraordinare, au aprobat, joi, hotărârea privind "Strategia de dezvoltare locală a municipiului Galați 2016 – 2025", document care conține un număr de aproximativ 200 de obiective. ...(continuare)
Administratie - Program extins la Serviciul de Pașapoarte
Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple va avea programul de lucru extins în luna august, urmând să se primească documente și să se elibereze pașapoarte și în afara programului normal de lucru, în zilele de ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateContact