Nr.3916, Vineri, 6 Decembrie 2019  
Home AdministratieSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Bursele pentru elevi, aprobate în Consiliul Local

      Consilierii locali au aprobat un proiect de hotărâre privind cuantumul și numărul de burse care se acordă elevilor din învățământul preuniversitar de stat din municipiul Galaţi pentru anul școlar 2019-2020. Este vorba despre 7.969 de burse, dintre care: 277 sunt burse de performanță ” 215 lei /elev/ lună; 7.186 sunt burse de merit ” 57 lei /elev/ lună; 28 sunt burse de studiu ” 50 lei /elev/ lună; 478 sunt burse de ajutor social - 50 lei /elev/ lună.
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Au venit cele 40 de autobuze
Toate cele 40 de autobuze noi au fost livrate societății locale de transport public în comun, S.C. Transurb S.A. Pentru aceste mijloace de transport de mare capacitate municipalitatea a alocat suma de 26.246.000 lei. Autobuzele sunt Euro 6, au ...(continuare)
Administratie - Lucrări sâmbătă pe strada Domnească; trasee de autobuz deviate
Pentru executarea lucrărilor de reabilitare a rețelei de apă potabilă, pe strada Domnească, tronsonul cuprins între străzile Nicolae Gamulea și Universității, sâmbătă, 7 decembrie, în intervalul orar 08.00 ” 18.00, circulația rutier ...(continuare)
Administratie - Fonduri europene pentru modernizarea ambulatoriului Spitalului pentru Copii
Prin proiectul ”Modernizare, extindere și dotare Ambulatoriu Integrat - Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Sf. Ioan" Galați”, în valoare de 15.612.023,06 lei, unitatea medicală va deveni singura din regiune care va putea oferi ser ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieSocial Mica PublicitateContact