Nr.4116, Miercuri, 25 Noiembrie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 21 ° C
Min : 5 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Cine sunt noii vicepreședinți ai CJ Galați. Instituția și-a desemnat și comisiile de specialitate

      Pe 26 octombrie, în cadrul unei ședințe extraordinare, au fost aleși cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Galați. Deloc surprinzător (având în vedere componența CJ), ambii sunt de la PSD, însă surprinde oarecum faptul că, pentru prima oară în istorie, cele două posturi sunt ocupate de două femei: Doina Cucu și Elena Grosu.

      După cum am aflat de la conducerea CJ, Doina Cucu este jurist de profesie şi a fost administratorul public al Consiliului Județean în perioada 2016-2020, iar Elena Grosu este inginer de profesie ( a lucrat câțiva ani la Romtelecom, cu Dan Nica) şi este la cel de-al doilea mandat de consilier Judeţean.

      “Sunt oameni implicați, cu experiență administrativă și cu o mare capacitate de muncă. Le mulțumesc pentru că sunt alături de mine şi că fac parte din echipă. Avem multe investiţii în implementare, trebuie să continuăm să luptăm cu această pandemie de coronavirus și pregătim deja proiectele pe care le vom depune pe noul exercițiu financiar european. În concluzie, avem multă treabă de făcut”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

      De asemenea, au fost constituite și comisiile de specialitate. Astfel, din Comisia de specialitate nr.1-Comisia buget-finanţe, strategii, studii şi prognoză economico-sociale fac parte Vasile Diaconu Vasile (PNL), Iulian Iosif (PNL), Mitică Sandu (PSD), Ionel Stan (PMP), Silviu Stanciu (PSD), Claudiu Codrin Stoian (PSD) și un reprezentant ALDE (supleant al lui Cristian Dima). Din Comisia de specialitate nr. 2-Comisia pentru promovarea programelor integrate de dezvoltare partenerială locală, judeţeană, regională şi Europeană fac parte Liliana Cambanache (PSD), Georgia Cornelia Mocanu (PNL), Radu Adrian Oprea-(PNL), Mihai Polinschi (PSD) și Cătălin Nicolae Porumb (PSD). Comisia de specialitate nr. 3-Comisia pentru dezvoltare urbană şi rurală, agricultură, conservarea şi protecţia mediului şi de servicii publice este constituită din: Constantina Constandachi (PMP), Tudorel Costea (PNL), Constantin Grosu (PSD), Valeriu Mănăilă (PSD) și Octavian Popa (PNL).

      Comisia de specialitate nr. 4-Comisia pentru asistenţă şi protecţie socială,învăţământ, sănătate, cultură, activităţi ştiinţifice, sportive şi de agrement are în componența pe Simona Eugenia Antofi (PNL), Dumitru Işfan (PMP), Cătălin Moroșan (PNL), Alexandru Nechifor (PSD) și Violeta Şapira (PSD).

      Comisia de specialitate nr. 5-Comisia juridică, pentru administraţie publică locală, de respectare a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, de cooperare interinstituţională este formată din Răzvan Ionuţ Adumitroaei (PSD), Onuţ Valeriu Atanasiu (PNL), Anghel Costel Caluean (PNL), Mioara Enache (PSD) și Andreea Anamaria Naggar (PSD).

      Comisia de specialitate nr. 6-Comisia de analiză privind administrarea şigestionarea patrimoniului, investiţii, lucrări publice şi de refacere a monumentelor istorice şi de arhitectură fac parte: Radu Cosca (ALDE), Gigel Istudor (PSD), Codruţ-Tiberiu Manoliu (PNL), Valentin Radu (PNL), Georgiana Rusu (PSD).

      Comisiile nr. 3, 5 şi 6 şi-au ales şi preşedinţii, aceștia fiind Constantin Grosu la comisia nr. 3, Răzvan Ionuț Adumitroaei la comisia nr. 5 şi Gigel Istudor Ia comisia nr. 6. Celelalte comisii nu şi-au putut alege conducerea din lipsă de cvorum.
Autor: Lili Dediu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - A intrat Covidul în taxele și impozitele de la Galați. Activitatea de la ghișee a fost parțial suspendată
Direcția de Impozite, Taxe şi Alte Venituri Locale din cadrul Primăriei municipiul Galați a informat că își suspendă temporar câteva dintre activitățile cu publicul, ca urmare a măsurilor ce se impun după confirmarea unui caz de infectar ...(continuare)
Administratie - Lovitură de teatru în cazul de incompatibilitate al șefului de Direcția de Taxe Galați. Judecătorii au anulat decizia ANI
Lucrurile iau o turnură surprinzătoare în dosarul de incompatibilitate al lui Daniel Stadoleanu, director executiv al Direcţiei Impozite, Taxe şi Alte Venituri Locale din cadrul Primăriei Galaţi. Judecătorii Curţii de Apel Galaţi au dispus ...(continuare)
Administratie - Am avut surse bune: Cezar Bichescu este noul city-manager al municipiului Galați
Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, l-a desemnat, vineri, pe Cezar Ionuț Bichescu în funcția de manager public al municipiului Galați. ”Domnul Bichescu este un om de echipă, un om pe care mă pot bază, are expertiza necesară și ...(continuare)
Administratie - Începe haosul rutier în zona de nord a Galațiului. Strada Traian Vuia, în șantier amplu până la primăvară
De miercuri, 11 noiembrie 2020 și până luni, 31 mai 2021, traficul rutier va fi restricționat pe strada Traian Vuia (pe tronsonul cuprins între bulevardul Milcov și bulevardul Henri Coandă), iar Piața „Berthelot" va fi parțial închisă tr ...(continuare)
Administratie - Șef nou la Agenția pentru Protecția Mediului. Evident, fără concurs, adică prin ricoșeu politic
Știați că există o Agenție Județeană pentru Arii Naturale Protejate? Nu? Uite că există! A fost înființată în 2018, din motive știute (nu mai erau suficiente posturi disponibile pentru recompensarea lipitorilor de afișe) și este în e ...(continuare)
Administratie - O ofertă de nerefuzat din partea Primăriei Galați: un miliard de lei vechi ca să te uiți 14 luni la Viaductul către Combinat
În caz că nu știți Viaductul dintre oraș și Combinat nu mai este de ceva vreme al colosului siderurgic (care l-a preluat ca activ la momentul privatizării), ci a fost cedat gratis Primăriei Galați. Bine, odată cu podul municipalitatea a pre ...(continuare)
Administratie - Cine sunt noii viceprimari ai Galațiului și cum s-au împărțit comisiile de specialitate din Consiliul Local
În cadrul ședinței Consiliului Local din 2 noiembrie 2020 au fost aleși cei doi viceprimari ai municipiului Galați. Este vorba despre Enache Cristian-Sorin și Humelnicu Marius. Nimic nou sub soare, căci Enache a ocupat funcția și în precede ...(continuare)
Administratie - Negocieri avansate pentru numirea noului city manager la Galațiului. Cine este favorit la funcție
Deși primarul Ionuț Pucheanu a suflat momentan nicio vorbă despre posibilul înlocuitor al lui Marius Humelnicu în funcția de city manager (vă reamintim că Humelnicu a fost ales viceprimar, dar are șanse mari să fie deputat din 6 decembrie), ...(continuare)
Administratie - Ce lefuri încasează „boșii” din Primăria Galați. Surprinzător, nu primarul este cel mai bine plătit
Suntem siguri că vă întrebați deseori, mai ales când vă cad facturile în cap, cam cât de gros poate fi portofelul șefilor din Primăria Galați. Așa că ne-am gândit să vă punem la dispoziție un top al lefurilor din instituție, pe cifr ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact