Nr.3831, Vineri, 14 Decembrie 2018  
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Expoziție temporară ”Vis de Iarnă” la Complexul Muzeal de Științele Naturii

      Vineri, 14 decembrie 2018, la Complexul Muzeal de Științele Naturii "Răsvan Angheluță" Galați se va deschide cea de a XIV-a ediție a expoziției temporare „Vis de iarnă”, manifestare care își propune să aducă mai aproape de sufletul publicului larg, bucuria și magia sărbătorilor de iarnă.

      ”Punctul de atracție îl va constitui bradul de Crăciun, care va fi instalat la intrare, într-o ambianță caldă și plăcută, alături de aranjamente specifice de Crăciun. Expoziția se adresează tuturor vizitatorilor, fiind cadoul pe care Complexul Muzeal îl face, la final de an, celor care îi trec pragul”, se arată într-un comunicat al instituției.

      Expoziția va rămâne deschisă la muzeu până la data de 31 decembrie 2018.

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Modificări în programul transportului public în comun
Programul de transport în comun va fi modificat începând din data de 17 decembrie, ca urmare a solicitării S.C. Transurb S.A., a anunțat, joi, Primăria Galați. Astfel, traseul de autobuz 14 (Micro 40 – Drumul de Centură – Micr ...(continuare)
Administratie - Achiziție de noi tramvaie
Primăria municipiului Galați a anunțat că oferta declarată câștigătoare a acordului – cadru pentru achiziția a 18 tramvaie noi este cea depusă de ofertantul S.C. Astra Vagoane Călători S.A. Conform caietului de sarcini, noil ...(continuare)
Administratie - Transurb renunță la licitația privind achiziția de autobuze SH
Conducerea Transurb a anunțat că în urma discuțiilor cu reprezentanții Primăriei Galați s-a hotărât renunțarea la procedura privind organizarea licitației pentru achiziționarea a 30 autobuze la mâna a doua. Potrivit ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateContact