Nr.3727, Miercuri, 20 Iunie 2018  
Home AdministratieCulturaEvenimentJustitieSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Proiect de aproape 70 de milioane de lei pentru creșterea eficienței energetice la Spitalul Județean

      Președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea a semnat, luni, alături de directorul ADR Sud-Est, Lumința Mihailov, contractul de finanțare pentru proiectul “Creșterea eficienței energetice pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Galați”. “Este un proiect care face parte din strategia de dezvoltare și îmbunătățire a infrastructurii medicale din județul Galați. Acest contract va asigura condiții mult mai bune de spitalizare la cea mai mare unitate medicală din județ. Este cel mai important proiect de invesțitie derulat la Spitalul Clinic Județean , cu o valoare de peste 15 milioane de euro. Proiectul presupune lucrări ample de consolidare, înlocuirea tuturor instalațiilor, schimbarea lifturilor și a tâmplăriei, precum și dotarea tuturor saloanelor cu sisteme de climatizare. Este al cincilea proiect care intră în implementare la Spitalul Clinic Județean și mai avem în pregătire alte două proiecte majore de investiție”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

      Valoarea proiectului este de 69.266.507 lei, din care 41.443.352 de lei reprezintă componenta eligibilă, finanțată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3: Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon pentru activitatile eligibile, iar 27.783.155 de lei reprezintă componenta neeligibilă, finanțată de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Cofinanțarea Consiliului Județean Galați este de 1.385.330 de lei.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Noi sensuri unice în municipiul Galați
Două artere de circulație din municipiul Galați, Strada Anul Revoluției 1848 și Strada Morilor vor avea sensuri unice, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei. "Pentru fluidizarea traficului rutier de la nivelul orașului Galați Comisia ...(continuare)
Administratie - Treceri de pietoni supraînălțate pe str. Traian
Având în vedere măsurile admise în Comisia Municipală pentru Siguranța Circulației Rutiere, începând de marți se vor monta treceri de pietoni supraînălțate în patru zone de pe strada Traian, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei. Est ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Noi sensuri uni...
Home AdministratieCulturaEvenimentJustitieSocial Mica PublicitateContact