Nr.3629, Miercuri, 24 Ianuarie 2018  
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer partial noros

Max
: 4 ° C
Min : - 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Polițiștii caută o bătrână dispărută; femeia ar putea fi la o mănăstire

      Polițiștii din Galați caută o femeie, în vârstă de 85 de ani, care în octombrie 2017 a plecat de acasă pentru efectuarea unui control medical la Spitalul Județean de Urgență, însă nu a mai revenit la domiciliu, membrii familiei spunând că femeia obișnuia să meargă la mânăstiri unde dorea să se și retragă.

     

      Polițiștii au fost sesizați, anul trecut, pe 13 noiembrie că o femeie, Amalia Avram, în vârstă de 85 de ani, din comuna Suhurlui, a plecat pe 4 octombrie de la locuința sa din localitate, pentru efectuarea unui control medical la Spitalul Județean Galați și nu a mai revenit, potrivit unui comunicat transmis joi de IPJ Galați. Deși femeia a plecat de la domiciliu la începutul lunii octombrie, membrii familiei nu au anunțat dispariția ei, întrucât aceasta obișnuia să meargă la mănăstiri unde rămânea perioade mai lungi de timp. De altfel, femeia ar fi menționat, de mai multe ori, că dorește să se retragă la o mănăstire.

      Femeia are 1.60 m înălțime, constituție slabă, fața ovală, părul cărunt cu fir drept lung și ochii albaștri. La data dispariției, ea era îmbrăcată cu o rochie de culoare neagră, pe cap avea un batic negru și folosea un baston pentru a se deplasa. Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la găsirea femeii, sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Primăria închiriază purificatoare de apă, deși apa potabilă din rețeaua publică respectă parametrii fizico-chimici și bacteriologici de calitate
Primăria municipiului Galați va închiria 16 purificatoare de apă pentru a fi instalate în sediile pe care le deține, motivând într-un document că "apa din rețeaua publică de apă potabilă conține sedimente, clor rezidual, eventuale pesti ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateContact