Nr.3662, Vineri, 16 Martie 2018  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitieSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer partial noros

Max
: 4 ° C
Min : - 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Unde se organizează concurs de admitere pentru învățământul militar postliceal

      Ministerul Apărării Naționale organizează anul acesta concurs de admitere la o serie de instituții de învățământ militar postliceal pentru formarea de maiștri militari și subofițeri. Se asigură gratuitate pe timpul studiilor: hrană, ținută, cazare, asistență medicală, acces la baze sportive, biblioteci, laboratoare, etc. La finalizarea studiilor, prin contract, se asigură un loc de muncă în cadrul Ministerului Apărării Naționale.

     

      Potrivit Biroului informare recrutare din cadrul Centrului militar județean Galați, concursul de admitere în anul 2018 are loc la următoarele instituții de învățământ militar postliceal pentru formarea maiștrilor militari (durata studiilor 2 ani): Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre”BASARAB I” Pitești, 307 locuri; Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „TRAIAN VUIA” Boboc – județul Buzău, 226 locuri;

      Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale “AMIRAL ION MURGESCU” Constanța, 110 locuri. Pentru subofițeri (cu durata studiilor 1 an) este vorba despre Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre”BASARAB I” Pitești, 136 locuri și Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „TRAIAN VUIA” Boboc – județul Buzău, 30 locuri.

      Criteriile generale și specificie pentru candidați sunt: să aibă cetățenie română și domiciliul stabil în țară de cel puțin 6 luni; să fie declarat/ă “apt/ă medical”(vizita medicală se face gratuit la Spitalul Militar de Urgență „Aristide Serfioti” Galați); să aibă vârsta de cel mult 28 de ani pentru maiștri militari, 35 de ani pentru subofițeri, împliniți în anul organizării concursului de admitere; să fie înscris/ă în ultimul an de liceu sau să fie absolvent/ă de învățământ liceal, cu sau fără diplomă de bacalaureat, dar să facă dovada promovării acestui examen până la admitere; să nu fi fost condamnat/ă penal, să nu fie în curs de urmărire penală, să aibă un comportament moral în societate.

      Selecția prespune susținerea unor probe eliminatorii - evaluări psihologice aptitudinale, sportive, interviul de evaluare finală, iar adminitarea - examinarea psihologică specială, test grilă eliminatoriu la limba engleză și un test grilă la două discipline: matematică (algebră și trigonometrie) și fizică (mecanică și electricitate) sau limba română (limbă și comunicare) și legislație în domeniul apărării doar pentru subofițeri – forțele terestre.

      Termenul limită de depunere a dosarului este 02.05.2018.Locurile scoase la concurs sunt la comun, indiferent de gen. Se asigură gratuitate pe timpul studiilor (hrană, ținută, cazare, asistență medicală, acces la baze sportive, biblioteci, laboratoare etc). La finalizarea studiilor, prin contract, se asigură un loc de muncă în cadrul Ministerului Apărării Naționale. Informații suplimentare se primesc la sediul biroului, Galați, str. Cerealelor, nr.2, pe pagina de facebook a Centrului militar județean Galați, pe căsuța de mail recrutare_galati@mapn.ro, la adresele www.mapn.ro sau www.recrutare.mapn.ro cât și la telefon: 0236. 497.031. Programul biroului este luni, miercuri, joi și vineri, între orele 08.30 - 16.30, marți între orele 10.30-18.30.

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Blocul G1 va fi reabilitat termic
Primăria municipiului Galați a semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene un contract de finanțare creșterea performanței energetice a blocului de locuințe G1, aferent Asocia5 ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitieSocial Mica PublicitateContact