Nr.3755, Marti, 14 August 2018  
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

O ambulanță a accidentat mortal un pieton pe o trecerea de pietoni din Tecuci

      O ambulanță, fără semnalele acustice și luminoase pornite, care transporta o pacientă, a lovit, în noaptea de joi spre vineri, un bărbat, aflat pe o trecere de pietoni din municipiul Tecuci, el decedând ulterior la spital. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

     

      Șeful Serviciului Județean de Ambulanță Galați, dr. Mihai Polinschi, a declarat că o ambulanță a fost implicată într-un accident rutier în noaptea de joi spre pe o stradă din municipiul Tecuci, eveniment soldat cu decesul unui pieton care se angajase în traversarea străzii, în condițiile în care mașina nu avea semnalele acustice și luminoase pornite. "Ambulanța transporta o pacientă de la Umbrărești care prezenta crize comițiale, iar în municipiul Tecuci, a lovit un bărbat de 62 de ani, care se afla pe trecerea de pietoni. La volan se afla un ambulanțier, în vârstă de 51 de ani, și am înțeles că ambulanța nu avea semnalele acustice și luminoase pornite. Bărbatul accidentat a fost preluat imediat în ambulanța implicată în accident, supus manevrelor de resuscitare și transportat la spital, dar din păcate el a decedat. Noi am demarat o anchetă internă în privința ambulanțierului și riscă desfacerea contractului de muncă dacă va fi găsit vinovat. Este regretabil, ambulanțierul lucrează la noi din anul 2000 și nu știu să fi avut vreo abatere", a declarat Mihai Polinschi.

      În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. "Este vorba despre un accident rutier, în urma căruia, un bărbat, aflat pe o trecere de pietoni din municipiul Tecuci, a fost lovit de o ambulanță, iar ulterior el a decedat la spital. Din cercetări reiese că ambulanța nu avea semnalele acustice și luminoase pornite, însă nivelul urgenței nu impunea acest lucru. S-a deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă", a declarat Iulian Unguru, subcomisar de poliție în cadrul IPJ Galați.

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - Parcarea 2018: Sancțiuni de peste 170.000 de lei, aplicate în iulie de polițiștii locali
Un număr de 687 de sancțiuni contravenționale în sumă de peste 170.000 lei și 137 de puncte penalizare au aplicat în luna iulie, polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră și polițiștii de ...(continuare)
Administratie - Modificări privind circulația troleibuzelor miercuri și joi
Primăria municipiului Galați a anunțat că în perioada 08.08.2018 – 09.08.2018 se vor derula lucrări de modernizare a infrastructurii de transport public în comun, motiv pentru care vor exista modificări privind circulația troleib ...(continuare)
Administratie - Noi sensuri unice în municipiul Galați
Primăria municipiului Galați informează că, pentru fluidizarea traficului și siguranța circulației rutiere, începând de marți se vor efectua lucrări pentru semnalizarea rutieră verticală necesară implementării sensului unic ...(continuare)
Administratie - Trasee de autobuz deviate de la 1 iulie
Traseele de autobuz 30 și 31 din municipiul Galați vor fi deviate începând de luna viitoare, ca urmare a lucrărilor de resistematizare de pe strada Brăilei, potrivit unei informări transmise de reperezentanții Primăriei. Începând din data ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateContact