Nr.3740, Vineri, 6 Iulie 2018  
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSănătateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Un bărbat este cercetat după ce a sustras un telefon mobil dintr-o ambulanță aflată în misiune

      Un bărbat, de 26 de ani, din Galați, care a sutras un telefon mobil de pe bordul unei ambulanțe aflată în misiune, este cercetat pentru furt, după ce a fost prins de un grup de cetățeni și predat polițiștilor locali.

     

      Un echipaj mobil din cadrul Secției nr. 1 Poliție Locală din Galați, în timp ce se afla, sâmbătă, în misiune de patrulare s-a sesizat când un grup de cetățeni l-au imobilizat pe bărbatul de 26 ani, potrivit unui comunicat transmis luni de Poliția Locală Galați. Bărbatul în cauză era acuzat că a sustras un telefon mobil de pe bordul unei ambulanțe, aflată în misiune, care staționa în Piața Centrala a orașului. La controlul corporal sumar efectuat asupra bărbatului, polițiștii locali au găsit telefonul pe care ambulanțierul l-a recunoscut ca fiind al său.

      În acest caz au fost întocmite actele procedurale, bărbatul în cauză fiind predat lucrătorilor Secției 1 Poliție, în vederea continuării cercetărilor.

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Cultura - Program modificat la Biblioteca V.Urechia
În perioada 2 iulie - 7 septembrie 2018 programul cu publicul al Bibliotecii Județeană „V.A. Urechia“ va fi între orele 9:00 și 17:00. Duminica va fi deschis numai la Sediul Central unde programul va ramâne 8:00 – 13:00. Progra ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSănătateSocial Mica PublicitateContact