Nr.3708, Miercuri, 23 Mai 2018  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Festivalul Internațional de Animație „Gulliver” și-a desemnat câștigătorii

     

      Cea de-a XXVI-a ediție a Festivalului Internațional de Animație „Gulliver”, eveniment organizat de Teatrul de Păpuși „Gulliver”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați, a ajuns la final. Festivalul are un caracter competițional, iar juriul, prezidat de conf. univ. dr. Anca Doina Ciobotaru, alături de regizorul Attila Vizauer și prof. Ilie Zanfir, a desemnat câștigătorii acestei ediții.

     

      Premiile Festivalului:

     

      PREMIUL DE EXCELENȚĂ

      Artista Laura Kibel (Teatrul Dei Piedi din Italia), pentru spectacolul „Unde te duc picioarele”.

     

      PREMIUL SPECIAL AL JURIULUI

      Actrița Andra Mirescu pentru rolul interpretat în spectacolul „La un metru de tine”, regia Andrea Buzzetti, al Teatrului Ion Creangă din București.

      Actorul Alexandru Ștefănescu pentru rolul interpretat în spectacolul „La un metru de tine”, regia Andrea Buzzetti, al Teatrului Ion Creangă din București.

     

      PREMIUL GULLIVER BEBE

      Teatrul de Păpuși „Gulliver” din Galați pentru spectacolul „De mână cu tine”, regia Daniela Andrei, destinat copiilor de 0-3 ani.

     

      PREMIUL PENTRU MUZICA DIN SPECTACOL

      Compozitorul Alexandru Berehoi pentru muzica din spectacolul “Cei trei mușchetari”, regia Cristian Mitescu, al Teatrului pentru Copii “Arlechino” din Brașov.

     

      PREMIUL PENTRU SCENOGRAFIE

      A fost acordat ex aequo doamnei Marfa Axenti pentru scenografia spectacolului “Magazinul cu jucării”, regia Toma Hogea, al Teatrului pentru Copii și Tineret “Merlin” din Timișoara și domnului Gavril Siriteanu pentru scenografia spectacolului „Hainele cele noi ale Împăratului”, regia Ciprian Huțanu, al Teatrului Municipal Bacovia din Bacău.

     

      PREMIUL PENTRU MÂNUIRE

      Nikos Tompros pentru personajele mânuite în spectacolul “Pe firul muzicii”, regia Nikos Tompros, al Companiei de teatru Antamapantahou din Grecia.

      Eleni Panagiotou pentru personajele mânuite în spectacolul “Pe firul muzicii”, regia Nikos Tompros, al Companiei de teatru Antamapantahou din Grecia.

      Viktor Antonov pentru personajele mânuite în spectacolul “Circ pe sfori”, one man show Viktor Antonov din Rusia.

     

      PREMIUL PENTRU REGIE

      Iulian Bulancea pentru regia spectacolului „Petrică și lupul”, al Teatrului Municipal Baia Mare – Secția Păpuși.

     

      MARELE PREMIU

      Teatrul de Animație „Țăndărică” din București pentru spectacolul “Regele moare”, regia Eliza Păuna.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Cultura - Festivalul Național al Cărții Axis Libri, în perioada 13-17 iunie; noua ediție este dedicată Centenarului Marii Uniri
Biblioteca Județeană V.A. Urechia organizează, în perioada 13-17 iunie 2018, cea de a X-a ediție a Festivalului Național al Cărții Axis Libri. Vor fi proximativ 55-60 de standuri mobile outdoor și două caravane de carte, cuprinzând produsele a ci ...(continuare)
Cultura - Expoziție: "100 de ani de la Marea Unire. Jertfa pentru unitate și credință"
Gălățenii sunt invitați vineri, 18 mai 2018, de la ora 13:00, cu ocazia Zilei Internaționale a Muzeelor, la vernisajul expoziției temporare "100 de ani de la Marea Unire. Jertfa pentru unitate și credință", la Muzeul Istoriei, Cul ...(continuare)
Cultura - Ce expoziții sunt deschise la Complexul Muzeal de Științele Naturii în "Noaptea Muzeelor"
Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” Galați va marca, în noaptea de 19 spre 20 mai 2018, alături de mai multe instituții de cultură din România și Europa, acțiunea intitulată sugestiv „Noaptea Muzeelor” ...(continuare)
Cultura - Începe Festivalul Gulliver
Cea de-a XXVI-a ediție Festivalul Internațional de Animație “Gulliver” iese la rampă, în perioada 14-19 mai, cu 30 de spectacole pentru toate vârstele. Este vorba despre producții teatrale spectaculoase ce includ ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentSocial Mica PublicitateContact