Nr.3525, Vineri, 11 August 2017  
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 22 ° C
Min : 11 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Festival Intenațional de Folclor, la Galați, în perioada 10-13 august

      O nouă ediție a Festivalului Internațional de Folclor "Doina Covurluiului", la care vor participa circa 300 de artiști din țară și din străinătate, va avea loc, la Galați, în perioada 10-13 august, eveniment organizat de Centrul Cultural ”Dunărea de Jos” pentru care s-a alocat suma de 150.000 de lei.

     

      Managerul Centrului Cultural Dunărea de Jos, Florina Zaharia, a anunțat, miercuri, că în perioada 10-13 august, pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor din Galați, va avea loc cea de-a 12-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor ”Doina Covurluiului”, eveniment organizat de Centrul Cultural ”Dunărea de Jos” de 12 ani. Pentru ediția din acest an au confirmat participarea ansambluri din județele Tulcea (aromâni), Galați (comunitatea elenă), Brăila și Oradea, precum și din Franța, Croația, Slovacia, Lituania și Ucraina.

      Potrivit programului anunțat, vor fi spectacole folclorice, în fiecare seară, începând de joi și până duminică, între orele 19.30 și 23.00, fiind pregătite o mie de scaune pentru spectatori, accesul publicului fiind gratuit.

      Pentru organizarea acestui eveniment Centrul Cultural ”Dunărea de Jos” a prevăzut un buget de 150.000 de lei, însă cheltuielile în final vor fi mai mici dat fiind faptul că delegații din alte trei țări nu mai pot ajunge la Festival.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateContact