Nr.3740, Vineri, 6 Iulie 2018  
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSănătateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Ludovic Orban: Dacă un parlamentar al partidului se duce în barca puterii nu pot să îl consider altfel decât un fripturist, de fapt i-am zis firimiturist

      Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la Galați, că dacă un parlamentar al partidului se duce în barca puterii nu poate decât să îl considere altfel decât un "fripturist" sau "firimiturist", explicând că la momentul alcătuirii listelor PNL pentru alegerile parlamentare el era simplu membru al partidului și nu a avut un cuvânt de spus în desemenarea candidaților.

     

      Ludovic Orban a afirmat, într-o conferință de presă, la Galați, întrebat cum comentează faptul că parlamentari ai PNL optează să se înscrie în PSD sau ALDE, că la momentul configurii listelor pentru alegerile parlamentare el era un simplu membri de partid întrucât demisionase din toate funcțiile, fiind la acel moment sub urmărire penală, dar ulterior achitat. "La momentul alcătuirii listelor PNL eram simplu membru al partidului pentru că atunci când a început urmărirea penala împotriva mea m-am retras din toate funcțiile de conducere din partid, Parlament, mi-am retras candidatura pentru Primăria Capitalei și de asemenea nu am candidat la Parlamentul României, lucru care nu e cunoscut, mulți consideră că sunt parlamentar. Nu am candidat pentru că nu am fost achitat decât ulterior. Am așteptat verdictul instanței. Practic nu am contribuit la alcătuirea acestor liste", a spus Orban.

      El a mai afirmat că are încerdere în parlamentarii PNL, dar că în cazul în care un parlamentar al partidului se duce în barca puterii nu poate să îl considere altfel decât un "fripturist" sau "firmiturist". "Până la proba contrarie eu am încredere în parlamentarii PNL, pe de altă parte, dacă un parlamentar al partidului se duce în barca puterii nu pot să îl consider altfel decît un fripturist, de fapt i-am zis firimiturist. Deci nici măcar fripturist. Un trădător pentru că trădează cetățenii care i-au încredințat votul și își trădează colegii care au avut încrdere în el și că din punctul meu de vedere nu mai există pe scena politică și nu mare ce să caute niciodată în PNL", a mai spus Ludovic Orban. Ludovic Orban s-a aflat duminică la Galați unde a participat la ședința Comitetului de Coordonare Județean al PNL Galați.

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Cultura - Program modificat la Biblioteca V.Urechia
În perioada 2 iulie - 7 septembrie 2018 programul cu publicul al Bibliotecii Județeană „V.A. Urechia“ va fi între orele 9:00 și 17:00. Duminica va fi deschis numai la Sediul Central unde programul va ramâne 8:00 – 13:00. Progra ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSănătateSocial Mica PublicitateContact