Nr.3647, Vineri, 16 Februarie 2018  
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer partial noros

Max
: 4 ° C
Min : - 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Proiect cultural demarat de Biblioteca V.A. Urechia: „În luna februarie, iubirea devine poezie...”

      În perioada 12-23 februarie 2018 Filiala nr. 2 „Paul Păltănea” - Bibliotecă Municipală a Bibliotecii Județene "V. A. Urechia" Galați desfășoară Proiectul cultural-educațional intitulat „În luna februarie, iubirea devine poezie...”, care cuprinde expoziții de carte, expoziții de documente multimedia, activități și dezbateri literare. Proiectul este dedicat copiilor și adolescenții cu vârsta între 12-18 ani și se dorește a fi o punte de legătură între modern și tradițional, două registre culturale diferite care pot conlucra și scoate în evidență frumusețea obiceiurilor și tradițiilor ce trebuie cunoscute de generațiile actuale și viitoare.

      Proiectul care are ca scop încurajarea acestora să descopere frumusețea lunii februarie, bogată în tradiții și obiceiuri ce merită a fi cunoscute și sărbătorite autentic românește este organizat în parteneriat cu: Școala Gimnazială nr. 1 Rediu, Școala Gimnazială nr. 33, Colegiul Tehnic de Alimentație și Turism „Dumitru Moțoc” și Colegiul Tehnic „Radu Negru” Galați.

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Cultura - Teatrul Gulliver prezintă duminică spectacolul "Scufița Roșie"
„Scufița Roșie” revine pe scena Teatrului „Gulliver” duminică, 18 februarie, începând cu ora 10.30, spectacolul fiind o adaptare a regizorului Daniel Stanciu, după povestea clasică scrisă de Charles Perrault. Cu toate că perso ...(continuare)
Cultura - Conferință „Darwin și noi – De ce trăim într-o lume darwinistă și ce înseamnă asta ?”
Joi, 15 februarie 2018, ora 12.00, în Sala Auditorium de la Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” Galați, va avea loc conferința „Darwin și noi – De ce trăim într-o lume darwinistă și ce înseamnă asta ?̶ ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateContact