Nr.3605, Vineri, 15 Decembrie 2017  
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 12 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Se redeschide Piața Rușilor

      Comercianții de la Piața Rușilor vor putea începând de sâmbătă, 16 decembrie, să revină în spațiul destinat comerțului care între timp va fi reamenajat, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.

      În urma discuțiilor care au avut loc între primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu și toți reprezentanții instituțiilor abilitate, s-a luat decizia ca până vineri acest perimetru să fie reamenajat pentru ca acești comercianți să își poată vinde produsele în condiții decente.

      Este important de precizat că va fi permisă comercializarea tuturor produselor agroalimentare împachetate sau vrac, conservele, însă nu va fi permisă vânzarea produselor de origine animală. Cei care nu respectă această regulă vor fi amendați iar produsele vor fi confiscate.

      În perioada următoare se analizează posibilitatea impunerii unor condiții minime necesare pentru ca și aceste produse să poată fi vândute mai puțin cele care conțin carne de porc, știut fiind faptul că populația trebuie protejată de fenomenul pestei porcine.

      Motivul pentru care piața aceasta a fost închisă se referă la faptul că cei care veneau cu produsele la vânzare nu respectau normele de igienă, aspect constatat în urma controalelor efectuate de inspectorii Direcției Sanitar – Veterinare, punând astfel în pericol sănătatea cumpărătorilor.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateContact