Nr.3708, Miercuri, 23 Mai 2018  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Combinatul ArcelorMittal Galați are un nou director

      Combinatul ArcelorMittal Galați are un nou director, Bogdan Grecu, în vârstă de 41 de ani, care îl înlocuiește astfel pe cel care a ocupat această funcție din 2012 și până în prezent, Bruno Ribo, în vârstă de 55 de ani, noul director afirmând că toate activitățile combinatului vor continua în mod obișnuit în următoarele luni de tranziție și de pregătire pentru vânzare.

     

      Bogdan Grecu a fost numit Director General al ArcelorMittal Galați (România) și Skopie (Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei), potrivit unui comunicat transmis miercuri de purtătorul de cuvânt al ArcelorMittal Galați, Dorian Dumitrescu. Bogdan Grecu, în vârstă de 41 de ani, a absolvit Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, Facultatea de Științe Economice și Administrație cu un masterat în economie și - începând cu 2001 – s-a alăturat echipei Combinatului Siderurgic de la Galați. Din 2012, a fost membru al Comitetului Director al ArcelorMittal Galați și a coordonat diverse activități cum ar fi: audit intern, cumpărări, logistică, investiții, I.T., automatizări, lanț furnizor și cerere.

      "Toate activitățile noastre vor continua în mod obișnuit în următoarele luni de tranziție și de pregătire pentru vânzare", a spus Bogdan Grecu, Directorul General al Unităților ArcelorMittal Galați - Skopie, potrivit sursei citate.

      Potrivit comunicatului, activitatea ambelor unități și a celor incluse în pachetul de separare va fi condusă de un "manager al unităților ținute separat" și monitorizată de un "împuternicit pentru supraveghere", numit în acord cu reprezentanții Comisiei Europene.

      Bogdan Grecu l-a înlocuit astfel în funcția de director pe Bruno Ribo. "Bogdan va avea tot sprijinul meu în viitorul apropiat pentru a asigura o tranziție lină și o continuitate perfectă în toate activitățile noastre", a declarat Bruno Ribo, fostul Director General al ArcelorMittal Galați - Skopie.

      Bruno Ribo, în vârstă de 55 de ani, a fost - din 2012 - Director General pentru Combinatele din Galați și - ulterior – Skopie. El îl va sprijini pe noul Director General, în timpul fazei de tranziție.

      Compania ArcelorMittal a anunțat, de curând, că a primit aprobarea Comisiei Europene de a achiziționa Combinatul Ilva, din Italia, în urma angajamentului companiei de a pune la vânzare, în contrapondere, mai multe unități de producție din Europa, între care și Combinatul de la Galați.

     

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentSocial Mica PublicitateContact