Nr.4071, Vineri, 25 Septembrie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer insorit

Max
: 31 ° C
Min : 18 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Olimpicii din Galați primesc de la Primărie premii duble față de anul trecut. Deci e bună la ceva și campania electorală

      Elevii cu rezultate remarcabile la olimpiade, profesorii care i-au pregătit pe aceştia, precum şi elevii care au avut media 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat sunt premiaţi de către Primăria municipiului Galaţi pentru performanţele obţinute.

      „Sunt copiii şi profesorii cu care ne mândrim. Ştiu că în spatele acestor rezultate stă foarte multă muncă, stau mii de ore de studiu, dar şi perseverenţa şi ambiţia lor de a fi cei mai buni. De aceea merită cu toţii întreaga noastră apreciere. Aceşti tineri şi mentorii lor reprezintă o dovadă în plus că la Galaţi se pune mare preţ pe educaţie, iar prin muncă şi tenacitate se atinge performanţa. Îi felicit din toată inima şi le doresc mult succes în continuare tuturor acestor copii şi profesori care fac cinste oraşului!”, a declarat primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

      Vestea interesantă este că premiile s-au dublat față de anul trecut, semn că e bună la ceva și campania electorală. Cuantumul premiilor pentru olimpiadele internaţionale este: premiul I-6.000 de lei, premiul II-3.900 de lei, premiul III-3.630 de lei, premiul special-2.640 de lei şi menţiune-2.640 de lei, iar pentru olimpiadele naţionale: premiul I-2.200 de lei, premiul II-1.540 de lei, premiul III-1.100 de lei şi menţiune-660 de lei.

      Este vorba în total despre 100 de elevi şi 82 de profesori care i-au pregătit, suma alocată fiind de peste 200.000 de lei.

      Tot cu această ocazie sunt premiaţi şi elevii din învăţământul preuniversitar de stat care au obţinut media 10 la examenul de Evaluare Naţională şi examenul de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie. În total, 32 de elevi primesc câte 2.000 de lei, diplomă şi buchet de flori, suma alocată pentru premierea acestora fiind de 64.000 de lei.
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Economic - S-a răsturnat căruța cu bani la Galați: despăgubiri de peste 55 de milioane de lei pentru fermierii afectați de secetă
Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Galați a precizat că fermierii care au solicitat despăgubiri de secetă pentru culturile de grâu, secară, triticale, orz, ovăz, orzoaică și rapiță, înființate în toamna anul ...(continuare)
Economic - Parcului de Soft din Galați i s-a pus cruce. Firmele au fost evacuate, clădirea a fost vândută, dar directorii își iau lefurile în continuare
Pornit cu surle și trâmbițe acum mai bine de 16 ani, Parcul de Soft de la Galați a eșuat ca o corabie găurită pe malul Dunării. A fost primul din România cu acest profil, dar n-a fost să fie și cel din urmă, căci parcurile similare apăr ...(continuare)
Economic - Țara arde, patronatul IMM se piaptănă. Festivitate de premiere în plină pandemie și în criză economică. Dar și în campania electorală
Patronatul IMM-urilor din Galați (PIMM, pe scurt) s-a pornit să facă o festivitate, la teatrul dramatic, pentru a sărbători ceva, nu se știe ce. Sărbătoare să fie, că motivul nu mai contează, nu? Că e pandemie, că adunările publice în ...(continuare)
Economic - Probleme mari la Șantierul Naval Galați. Pandemia a restrâns comenzile, noua lege a pensiilor restrânge personalul înalt calificat
Sunt probleme mari la șantierul naval Damen din Galați. Potrivit unor surse interne, 500 dintre angajați vor fi concediați colectiv în scurt timp, iar lucrurile nu se vor opri aici deoarece până în primăvara lui 2021 nu mai există niciun fe ...(continuare)
Economic - Terminal sau terminat? Marele proiect de renaștere portuară a Galațiului s-a înțepenit în hățișurile birocrației
Vestea pare bune. Licitaţia de „Lucrări pentru execuţia cheului din cadrul proiectului Platformă Multimodală Galaţi-Modernizarea infrastructurii portuare” a fost relansată. Un anunţ pe tema asta a fost publicat miercuri, 2 septembrie, în ...(continuare)
Economic - Controale ITM la Galați: 20.000 de lei amendă pentru fiecare angajat care a lucrat în timp ce în acte era în șomaj tehnic de pandemie
Multă lume nu știe, dar chemarea la muncă a unui salariat în perioada în care acesta are contractul de muncă suspendat reprezintă muncă nedeclarată și se sancționează cu amendă de 20.000 de lei pentru fiecare persoană identificată în ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact