Nr.3727, Miercuri, 20 Iunie 2018  
Home AdministratieCulturaEvenimentJustitieSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

La Galați:

      Peste 83% dintre elevi au obținut medii de peste 5 la Evaluarea Națională; nouă elevi au media 10, iar doi media 1

      Peste 83 la sută dintre candidații care au susținut examenul de Evaluare Națională la nivelul județului Galați au obținut medii peste 5, în timp ce nouă elevi au media 10, iar doi media 1, înainte de contestații.

     

      Purtătorul de cuvânt al ISJ Galați, Oana Enache, a declarat, marți, că, înainte de soluționarea contestațiilor, 83,52 la sută dintre candidații la Evaluarea Națională au obținut medii de peste 5.00. Ea a precizat că s-au înregistrat nouă medii de 10.00 la acest examen, existând 60 de note de 10.00 la matamatică și 38 la limba și literatura română.

      Potrivit datelor publicate pe portalului evaluare.edu.ro, mediile de zece de la nivelul județului Galați au fost obținute de un elev de la Colegiul Național "Spiru Haret" din Tecuci, unul de la Școala Gimnazială "Sfinții Împărați" din municipiul Galați, un elev și o elevă de la Colegiul Național "V.Alecsandri" din Galați, o elevă de la Școala Gimnazială "Constantin Gh. Marinescu" din Galați, două eleve și un elev de la Școala Gimnazială nr.29 din Galați și o elevă de la Școala nr. 7 din Galați.

      Cele mai mici medii, de 1.00, au fost obținute de doi elevi de la Școala Gimanzială "Constantin Pufan" din municipiul Galați.

      La Evaluarea Națională, în județul Galați, s-au înscris 3.766 de candidați, dintre care au susținut proba la limba și literatura română 3.614, iar cea de matematică 3.611.

      Candidații nemulțumiți de rezultatele obținute pot depune contestații la centrele de examen marți între orele 14.00 și 19.00, rezultatele finale urmând să fie afișate pe 23 iunie.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Noi sensuri uni...
Home AdministratieCulturaEvenimentJustitieSocial Mica PublicitateContact