Nr.3883, Miercuri, 20 Martie 2019  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Angajări la Combinat

      Combinatul Siderurgic organizează pe 16 martie, în premieră, un eveniment public prin care cei care doresc să se angajeze vor putea să viziteze fluxurile importante de producție, să interacționeze cu actualii siderurgiști și să primească răspunsuri la întrebările pe care le pot avea.

      „Suntem interesați să întărim echipa deoarece anii viitori vor aduce o creștere a activității noastre. Pe de altă parte și profilul celor care lucrează la noi se schimbă, pe măsură ce tehnologiile pe care le folosim se modernizează”, a declarat Bogdan Grecu, Directorul General al Combinatului Siderurgic.

      “Cei care doresc fie să înceapă fie să își continuie cariera în această industrie, la noi, sunt invitați la Combinat, în a doua noastră casă, unde pot vedea cu ochii lor ce înseamnă producerea oțelului. La rândul nostru, căutăm colegi - muncitori și specialiști - din domenii diverse, care au comportamente sigure, lucrează în echipe, doresc să se dezvolte și să performeze”, a spus Mihaela Crăciun, Directorul de Resurse Umane al ArcelorMittal Galați.

      Înscrierile la acest eveniment, numit “ReDescoperă Combinatul Siderurgic”, se pot face până pe data de 6 martie 2019, la telefon 0236.80.1074 sau la email-ul descopera_combinatul@arcelormittal.com.

     

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentSocial Mica PublicitateContact