Nr.4161, Luni, 25 Ianuarie 2021  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 11 ° C
Min : -2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

A fost numit un nou șef al Direcției Regionale a Finanțelor Publice Galați. Fostul director a ieșit la pensie

      Așa cum anticipam în articolul în care anunțam vacantarea postului, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați (care face parte din cunoscuta structură ANAF) n-a stat fără șef decât câteva zile. Instituția are un nou director general, începând cu 30 decembrie 2020, în persoana gălățeanului Petrică Munteanu.

      Acesta este un personaj foarte cunoscut la nivel local, având în vedere că a fost, de trei ori, director executiv al Direcției Regionale Vamale Galați.

      Petrică Munteanu ocupă însă pentru prima dată în carieră funcția de șef al Regionalei ANAF Galați, căreia i se subordoonează administrațiile finanțelor publice din județele Galați, Brăila, Vrancea, Buzău, Tulcea și Constanța, precum și Direcția Regională Vamală Galați.

      Mandatul său la conducerea DGRFP Galați este unul interimar, valabil până pe 31 ianuarie 2021, în acest interval urmând să fie organizat un concurs.

      Numirea lui Petrică Munteanu s-a produs la aproximativ o săptămână după ce fostul director general al DGRFP Galați, Eugen Ciorici, a ieșit la pensie.
Autor: Dan Popescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Economic - Directorul combinatului siderurgic de la Galați a demisionat în urma scandalului de corupție legat de mituirea fostului ministru al Mediului
Surse din cadrul combinatului au anunţat că Bogdan Grecu nu mai este directorul general al Liberty Galaţi. O notă internă care a ajuns și la presă confirmă situați pe care, însă, conducerea Liberty a refuzat să o comenteze pentru mass-med ...(continuare)
Economic - Ce se ascunde în spatele așa-zisei liberalizări a prețului energiei. Se scumpește sau nu curentul?
Dincolo de luptele de stradă din America și de trântele pro și anti Covid, românii sunt bulversați zilele acestea și de chestiunea liberalizării prețului energiei electrice. Pentru că puțini au înțeles ce înseamnă asta, vă oferim cât ...(continuare)
Economic - Investiție de 13,5 milioane de euro la Combinatul Siderurgic Galați. Modernizarea vizează cauperul de la Furnalul 5
Liberty Galați anunță finalizarea unei investiții de 13,5 milioane de euro în modernizarea completă a Preîncălzitorului de Aer nr. 1 de la Furnalul nr. 5 al combinatului siderurgic gălățean. Acest proiect, care a fost realizat în ciuda co ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact