Nr.3662, Vineri, 16 Martie 2018  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitieSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer partial noros

Max
: 4 ° C
Min : - 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Cursuri și aplicații practice pentru tinerii care doresc să desfășoare activități montane

      ATE Club Albatros Galați derulează, în perioada 17 aprilie – 20 mai 2018, cea de-a VI-a ediție a proiectului intitulat “Hai cu noi pe munte!” care are drept scop organizarea unui curs de educație montană destinat tinerilor care își doresc să descopere activitățile montane, să cunoască echipamentul necesar întreprinderii acestor activități, să-și însușească regulile de conduită pe munte, precum și să participe la aplicațiile practice organizate de club. Potrivit organizatorilor, proiectul “Hai cu noi pe munte!” este destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, iar numărul locurilor este limitat la de 35 persoane. Taxa de participare la curs este simbolică și constă în rechizite școlare noi care vor fi donate unui ONG din Galați.

      Proiectul “Hai cu noi pe munte!” este structurat în 5 cursuri teoretice și 4 aplicații practice, în aer liber, dintre care două se vor desfășura la munte. Participanții vor lua parte la activități de orientare, pregătire a echipamentului, drumeții, cățărare și probe surpriză prin care își vor pune în practică cunoștințele acumulate în timpul cursurilor.

      Înscrierile se pot face până pe 8 aprilie, formularul de înscriere fiind disponibil la adresa http://bit.ly/HaiCuNoiPeMunteVI

      ATE Club Albatros Galați este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, de tineret, fondată în 2006, dar care a existat ca grup informal sau sub alte forme de organizare încă din 1988. Asociația dezvoltă proiecte și activități în domeniile turistice, ecologice, sportive, culturale și socio-educative și numără în prezent peste 60 de membri activi.

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Bacurile care asigură legătura între Galați și localitatea tulceană I.C. Brătianu nu mai pot circula până vineri după-amiază
Bacurile care asigură legătura pe Dunăre, între municipiul Galați și localitatea I.C. Brătianu, din județul Tulcea, nu mai pot circula până vineri după-amiază din cauza că pasarelele trebuie schimbate ca urmare a creșterii nivelului apelor fluvi ...(continuare)
Eveniment - Tineri identificați de polițiști, după ce ar fi comis mai multe furturi din locuințe
Doi tineri, de 17 și 20 de ani, din comuna gălățeană Drăgușeni, bănuiți că ar fi comis mai multe furturi din locuințe, au fost prinși de polițiști. Unul dintre tineri a fost reținut. Polițiștii din cadrul Postului de Poliți ...(continuare)
Eveniment - Cutremur cu magnitudinea de 4,6 grade pe scara Richter
Un cutremur cu magnitudinea de 4,6 grade pe scara Richter s-a produs, miercuri, în Vrancea, fiind resimțit în mai multe localități din țară. Potrivit Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului seismul, localiza ...(continuare)
Eveniment - Un tânăr, de 26 de ani, a murit, după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul nouă al blocului unde locuia
Un tânăr, 26 de ani, din Galați, a decedat, marți, după ce s-ar fi aruncat dezbrăcat de la etajul nouă al unui bloc din municipiul Galați, polițiștii efectuând cercetări la fața locului. Purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Cătălin Sion, ...(continuare)
Eveniment - O femeie din Galați este cercetată pentu că a facilitat șederea ilegală în România a unui bărbat tunisian
O gălățeancă, în vârstă de 48 de ani, este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de facilitare a șederii ilegale pe teritoriul României a uunui bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Tunisia. Pe numele bărbatului a fost emisă decizia de returnare ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitieSocial Mica PublicitateContact