Nr.3585, Vineri, 17 Noiembrie 2017  
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 12 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Restricții de circulație vineri și sâmbătă pe str. Traian

      Vineri, 19 noiembrie 2017, în intervalul orar 8.00 – 18.00, va fi închisă circulația pe Str. Traian în dreptul sensului giratoriu din Bariera Traian. Autoturismele care circulă dinspre Metro către Galați vor fi dirijate pe Str. Ștefan cel Mare cu revenire pe B-dul George Coșbuc. Autoturismele și mijloacele de transport în comun vor fi deviate pe Str. Prundului, Str. Lozoveni și se vor deplasa către Metro pe Str. Ștefan cel Mare, unde circulația se va desfășura în ambele sensuri. Autoturismele care vin de pe Str. George Coșbuc se vor deplasa pe aceeași rută, adică pe Str. Ștefan cel Mare.

      Sâmbătă, 18 noiembrie 2017, în intervalul orar 8.00 – 16.00, va fi închisă Str. Traian pe tronsonul cuprins între Str. Ștefan cel Mare și Str. Tunelului. Se va închide circulația pe două benzi, din cele patru existente, iar circulația va fi deviată pe contrasens. În perioadele menționate se execută lucrări la carosabil (se va turna ultimul stratde asfalt). Angajați ai Poliției Locale vor supraveghea traficul în intervalele menționate și vor dirija, la nevoie, autoturismele către rutele ocolitoare
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Protest spontan al angajaților APIA Galați
Peste 30 de angajați ai APIA Galați și-au întrerupt lucrul și au ieșit, joi, în fața sediului instituției, nemulțumiți de prevederile legii salarizării în condițiile în care are urma să le scadă salariile începând de anul viitor cu sume cuprinse ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateContact