Nr.4071, Vineri, 25 Septembrie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer insorit

Max
: 31 ° C
Min : 18 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Patronul combinatului siderurgic le bate obrazul lătrăilor politici: „Liberty Galați își reafirmă deplina neutralitate politică”

      Campania electorală naște monștri. Chitiți să le sufle voturilor foștilor și actualilor combiniști (ar fi vreo 50.000 de gălățeni în viață, cu drept de vot, care au lucrat sau încă lucrează pe platforma siderurgică), partidele se întrec în oferte care au legătură cu aceștia.

      În vreme ce unii doar vorbesc la modul subliminal despre siderurgie, alții o dau pe de-a dreptul, porcește, pe ideea că oamenii lor (unii dintre ei foști angajați ai combinatului) sunt singurii în măsură nu doar să facă mare orașul Galați, ci chiar să readucă (nu e clar cum, că administrația e una, iar economia e alta) întreprinderea industrială la măreția de altădată.

      Cel mai vocal în această direcție este cunoscutul Picu Apostol Roman (zis și Picu Polonicu), actualul viceprimar prin ricoșeu al Galațiului, care se bate cu pumnul în piept că a adus în tabăra lui de la PPU toate valorile din combinat, de la ultimul cârcar până la cel mai marte director. Bine, Picu doar zice, că doar nu-l doare gura, căci în realitate partidul lui nu are nici în clin nici în mânecă cu Liberty Steel.

      O spune chiar directorul de comunicare al grupului, Dorian Dumitrescu, într-un comunicat plin de bun-simț, dar din spatele căruia răzbate un ferm „hai sictir” la adresa lătrăilor politici. „LIBERTY Galați își reafirmă deplina neutralitate politică, indiferent de referințele privind compania noastră făcute, în campania electorală, de diferiți candidați. Dorim mult succes tuturor candidaților și partidelor!”, este textul concis al comunicatului.

      P.S.: Dacă nu aveți habar ce-i aia PPU (adică marele partid al lui Picu Roman), vă zicem noi: e o făcătură politico-conjuncturală clocită de Durbacă, după ce toate partidele i-au dat cu flit fostului, se poate deja zice, deputat. Vivat!

     
Autor: Dan Popescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Fază ca-n filme pe o șosea din județul Galați. Un șofer fără permis, care fugea de polițiști, a izbit intenționat o mașină de Poliție care bloca drumul
Caz șocant, în data de 22 septembrie, în județul Galați. Un echipaj de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Griviţa, care se deplasa cu autospeciala pe D.J. 25, între localităţile Călmăţui şi Iveşti, a observat în trafic un autotur ...(continuare)
Eveniment - Jaf spectaculos la Tulucești. Tâlharii au aruncat un bancomat în aer și au fugit cu banii
În noaptea de 14 spre 15 septembrie, poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi printr-un telefon la 112 că persoane necunoscute au aruncat în aer un bancomat în localitatea gălăţeană Tuluceşti, furând apoi banii. „La data de 15.09.2020, ...(continuare)
Eveniment - Crimă oribilă la Galați. Femeie omorâtă în bătaie, la propriu, de cel cu care trăia de 20 de ani sub același acoperiș
Un bărbat din Galaţi a fost arestat preventiv marţi, 8 septembrie, sub acuzaţia de omor în condiţii de violenţă în familie. Individul şi-a bătut concubina cu pumnii şi picioarele până când aceasta nu a mai dat niciun semn de viaţă. ...(continuare)
Eveniment - Drogat și beat la volan, a făcut accident în centrul Galațiului și a fugit. Șoferul este recidivist
Un gălățean prins drogat la volan în urmă cu mai puțin de trei săptămâni a comis un accident de circulație după ce s-a urcat beat la volan și fără carnetul care îi fusese luat după ce polițiștii l-au prins conducând ”fumat” bin ...(continuare)
Eveniment - Accident rutier violent pe Centura Galațiului. Trei oameni au fost răniți grav după ce două mașini s-au izbit frontal
Impactul violent între un autoturism cu mulți cai putere si o mașină de teren,în dreptul cimitirului "Sf. Lazar". Totul s-a întâmplat din cauza unei manevre riscante facute de soferul SUV-ului. Ciocnirea a fost frontală, iar în urma ei trei ...(continuare)
Eveniment - Copil de 16 ani băgat în spital de un șofer care nu i-a acordat prioritate pe zebră. Explicația de doi lei a celui de la volan
Luni, 31 august, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Drumul de Centură, din municipiul Galaţi, soldat cu rănirea unui pie ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact