Nr.4219, Marti, 13 Aprilie 2021  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocialTecuci Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 19 ° C
Min : 6 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Serviciul de închirieri trotinete electrice pentru plimbări prin oraș, disponibil din 23 martie și la Galați. Este al patrulea oraș din țară

      Gălățenii au începând de astăzi posibilitatea de a închiria și utiliza trotinete electrice pentru deplasarea în oraș. Municipiul Galați este de altfel primul oraș din România, în 2021, în care Bolt lansează serviciile de închiriere a trotinetelor, serviciul fiind disponibil în București, Cluj-Napoca și Constanța.

      Trotinetele funcționează în baza O.U.G. 13/2020 pentru modificarea și completarea O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Se află acum în dezbatere publică și Regulamentul privind condițiile de utilizare a trotinetelor/bicicletelor electrice închiriate prin intermediul platformelor online în regim self-service, document care va fi în curând supus votului Consiliului Local.

      Menționăm că operaționalizarea acestui serviciu nu a impus niciun cost și niciun fel de lucrare de infrastructură pe domeniul public al municipiului Galați.

      Aplicația Bolt a fost deja sincronizată cu galaticityapp, varianta mobilă, iar zona de operare și punctele (virtuale) de parcare a trotinetelor electrice se găsesc în harta atașata și disponibilă prin Google.

     
Autor: Mădălina Dediu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Crimă în municipiul Galați. Un bărbat a fost găsit cu gâtul tăiat în propria locuință
Poliția din Galați face anchetă într-un caz de moarte suspectă, cel mai probabil o crimă, după ce un bărbat a fost găsit mort, joi dimineață, în propria casă, cu gâtul tăiat, dar și cu numeroase alte semne de violență pe corp. La f ...(continuare)
Eveniment - Amplă rețea de contrabandiști destructurată la Galați. Traficau țigări, dar și droguri, precum și materiale pirotehnice
Polițiștii de la Crimă Organizată au reușit să destrucureze, la începutul lunii aprilie, o rețea complexă de traficanţi de țigări (dar și de droguri ușoare și de materiale pirotehnice), extrem de bine pusă la punct, în cadrul cărei ...(continuare)
Eveniment - Începe modernizarea zonei pietonale dintre „Nespălata” și Faleză. Va fi gata în toamna anului viitor și va costa peste 2,2 milioane de euro
Primăria municipiului Galați anunță atribuirea contractului pentru modernizarea aleii de la P-uri, în zona cuprinsă între strada Navelor și parcul de la Elice. Proiectul face parte din planul de modernizare completă a centrului municipiului ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocialTecuci Mica PublicitateContact