Nr.3962, Duminica, 16 Februarie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer acoperit

Max
: 6 ° C
Min : -2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Viscolul a făcut ravagii în județul Galați. 21 de localități fără curent, numeroase drumuri închise

      Potrivit ISU Galati, joi, 6 februarie 2020, a ora 7.00, în judeţul Galați sunt afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică 21 localităţi, respectiv, Barcea, Hanţeşti, Cosmeşti, Furceni Noi, Furceni Vechi, Drăgăneşti, Malu Alb, Stoicani, Frumuşiţa, Ijdileni, Tămăoani, Chiraftei, Măstăcani, Scânteieşti, Fântânele, Cişmele, Mihail Kogalniceanu, Smârdan, Siviţa, Tuluceşti, Odaia Manolache.

      Sunt afectați un număr total de 11.975 de abonaţi cu 135 puncte de transformare avariate şi linii de medie tensiune. Se acţionează în teren cu 14 echipaje cu 28 persoane din cadrul operatorului SDEE Muntenia Nord.

      In cursul noptii, echipajele de pompieri au intervenit pana la aceasta ora în 10 misiuni pentru degajarea de copaci de pe carosabil.

      In plus, sunt in vigoare urmatoarele restrictii rutiere:

      - restricție de 3.5t pe DN 25 pentru autovehicule, între localităţile Galaţi şi Tecuci;

      - închiderea DN 24D de la km. 9 la km 84 (intersecţia DN26-limită judeţul Vaslui);

      - închiderea DJ 251 pe sectorul de drum Smârdan-Valea Mărului;

      - închiderea DJ 242 A pe sectorul de drum Bereşti-intersecţie DN 24 D.

      ISU Galati mai informeaza ca o grupare de sprijin formată din un autoturism Dacia Duster şi o şenilată cu doi conducători auto au fost dislocaţi în zona de competenţă ISU Tulcea pentru îndeplinirea misiunilor specifice de intervenţie generate de fenomenele meteo periculoase, iar o grupare de sprijin formată din o autofreză de zăpadă multifuncţională, încadrată cu doi conducători auto din cadrul ISU Iaşi au fost dislocaţi în zona de competenţă a ISU Galaţi pentru îndeplinirea misiunilor specifice de intervenţie generate de fenomenele meteo periculoase.
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Niște hoți proști au spart o casierie a Primăriei și au furat de acolo un seif gol, bun de dat la fier vechi
Nici spărgătorii nu mai sunt ce erau altădată, semn că nu doar meseriașii buni sunt pe cale de dispariție în România, ci „vârfurile” din mai toate categoriile profesionale. Bine, cu excepția bugetarilor, care se înmulțesc mai ceva de ...(continuare)
Eveniment - Gălățean sfâșiat de un câine de luptă, în fața unui cazinou. Victima refuză să spună cum s-a întâmplat totul
Incident foarte grav, care trezește suspiciuni, sâmbătă seară, în fața unui cazinou din Galați. Un bărbat de 50 de ani a fost sfâșiat de un câine de luptă, dar nimeni nu vrea să spună cum s-a întâmplat și al cui este animalul agresi ...(continuare)
Eveniment - Pistolari la drumul mare. Trei tineri, reținuți de polițiști după ce au fost prinși trăgând cu un pistol furat
Caz îngrijorător în județul Galați, mai exact la Târgu Bujor, acolo unde apetența pentru distracție a trei tineri de 21, 15 și 17 ani a scos la iveală o situație gravă de deținere și de folosire ilegală a armelor. Băieții au fost re ...(continuare)
Eveniment - A murit profesorul Emil Ceangă, fondatorul școlii de Automatică de la Galați
Colectivul de cadre didactice din cadrul Facultăţii de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică aduce un ultim omagiu unei personalităţi a învăţământului superior gălăţean, necontestat om de ştiinţă, atât pe pl ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact