Nr.3605, Vineri, 15 Decembrie 2017  
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 12 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Tineri bănuiți de săvârșirea mai multor furturi din mașini, identificați de polițiști

      Cinci tineri, bănuiți că ar fi sustras radiatoare și baterii auto din mai multe mașini de pe raza municipiului Galați, au fost identificați de polițiști. Trei dintre tineri au fost reținuți.

     

      Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat mai multe persoane bănuite de săvârșirea a 11 infracțiuni de furt din autoturisme. Potrivit unui comunicat al IPJ Galați, este e vorba despre 5 tineri cu vârste cuprinse între 14 și 23 ani, 4 din județul Galați și unul din județul Vaslui. În perioada 09 septembrie – 08 decembrie 2017, aceștia sunt bănuiți că ar fi sustras radiatoare și baterii auto din mai multe autoturisme de pe raza municipiului Galați, prejudiciul ridicându-se la suma de 5.000 lei. Polițiștii au depistat 4 dintre persoanele bănuite de săvârșirea acestor infracțiuni, 3 dintre ei fiind reținuți pe bază de ordonanță și introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv. În cursul zilei de marți, tinerii urmau să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%, polițiștii continuând cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Modifări în programul Târgului de Crăciun
Având în vedere faptul că Guvernul României a instituit o perioadă de doliu național, în intervalul 14 – 16 decembrie, în urma decesului Regelui Mihai I, evenimentele artistice din această perioadă din cadrul Târgului de Crăciun „Pov ...(continuare)
Eveniment - Un tânăr bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și loviri sau alte violențe, identificat de polițiști
Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Tecuci au identificat o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și loviri sau alte violențe. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 18 ani care, în ziua de 12 decembrie, aflâ ...(continuare)
Eveniment - Zile de doliu național în România în memoria Majestării Sale Regele Mihai
Zilele de 14, 15 și 16 decembrie 2017 sunt declarate zile de doliu național pe teritoriul României în memoria Majestății Sale Regele Mihai al României, șef al statului român între anii 1927-1930 și 1940-1947, Executivul adopt ...(continuare)
Eveniment - Cărți de condoleanțe deschise la Galați în memoria Regelui Mihai
Gălățenii care doresc să scrie mesaje în memoria Regelui Mihai I a României pot face acest lucru prin intermediul a două cărți de condoleanțe. Una dintre cărți a fost deschisă în holul de la intrarea în biblioteca ”V.A. Urechia” din str. ...(continuare)
Eveniment - Un bărbat de 47 de ani care se deplasa pe mijlocul drumului a fost lovit mortal de o mașină
Un bărbat, de 47 de ani, care, luni seara, se deplasa pe centrul drumului DN26, în Tulucești, a murit, după ce fost lovit de o mașină, condusă de un tânăr, de 28 de ani, polițiștii deschizând în acest caz un dosar penal pentru uci ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateContact