Nr.3525, Vineri, 11 August 2017  
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 22 ° C
Min : 11 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Prins de polițiștii de frontieră conducând, fără permis, un microbuz cu o platformă

      Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oancea efectuează cercetări pe numele unui tânăr care a fost depistat în timp ce conducea un ansamblu de autovehicule, fără a deține un permis de conducere.

     

      Un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oance a oprit în trafic pe drumul DN 26 la intersecția localităților de frontieră Cavadinești - Vădeni, un ansamblu de autovehicule format dintr-un microbuz și o platformă, pe care se afla un autoturism marca BMW, înmatriculat în România, condus de un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Iași. Potrivit unui comunicat al ITPF Iași, cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere.

      În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că tânărul deține permis de conducere doar pentru categoria B, acesta fiindu-i suspendat pentru o încălcare a regimului circulației, iar pentru ansamblul respectiv conducătorului auto îi era necesară categoria BE, conform OUG 195/2002, modificată.

      Pe numele șoferului, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărui drept de a conduce i-a fost suspendat.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Jaf la un magazin de bijuterii din Galați; un bărbat cu cagulă, posibil înarmat, a fugit cu o cutie cu mostre
Un bărbat cu cagulă pe față, posibil înarmat cu un pistol, a intrat, miercuri, într-un magazin de bijuterii, din zona centrală a municipiului Galați, de unde a furat în grabă o cutie cu mostre fără valoare. Polițiștii fac cercetări la fața loculu ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateContact