Nr.3962, Duminica, 16 Februarie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer acoperit

Max
: 6 ° C
Min : -2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Niște hoți proști au spart o casierie a Primăriei și au furat de acolo un seif gol, bun de dat la fier vechi

      Nici spărgătorii nu mai sunt ce erau altădată, semn că nu doar meseriașii buni sunt pe cale de dispariție în România, ci „vârfurile” din mai toate categoriile profesionale. Bine, cu excepția bugetarilor, care se înmulțesc mai ceva decât ciupercile după ploaie, căci cererea de joburi bine plătite pentru nepoți, veri, amante și lipitori de afișe este în continuă creștere.

      Revenind la ceilalți hoți, merită să știți că la Centrul de colectare a taxelor și impozitelor locale de pe strada Brăilei nr. 232 (cartierul Micro 18) a avut loc în noaptea de miercuri spre joi o spargere.

      Din fericire pentru banii gălățenilor, hoții s-au dovedit peste măsură de proști, căci dacă i-ar fi dus mintea cât de cât ar fi știut că toate încasările dintr-o zi sunt duse seara la bancă, nu rămân la casierie. Mai mult decât atât, dacă ar fi avut ceva în capete în afară de filme cu gangsteri, nu ar fi furat seiful pe care l-au găsit într-o magazie, pentru simplu motiv că este imposibil să fie bani într-o cutie din tablă pe care se afla un ziar vechi și un rest de salam rămas de la prânzul femeii de serviciu.

      Una peste alta, deși paguba este minoră (cam 100 de lei seiful dezafectat, bun de dat la fier vechi, și încă 100 de lei încuietoarea stricată), Poliția a fost sesizată la scurt timp și a început cercetările în acest caz.
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Viscolul a făcut ravagii în județul Galați. 21 de localități fără curent, numeroase drumuri închise
Potrivit ISU Galati, joi, 6 februarie 2020, a ora 7.00, în judeţul Galați sunt afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică 21 localităţi, respectiv, Barcea, Hanţeşti, Cosmeşti, Furceni Noi, Furceni Vechi, Drăgăneşti, ...(continuare)
Eveniment - Gălățean sfâșiat de un câine de luptă, în fața unui cazinou. Victima refuză să spună cum s-a întâmplat totul
Incident foarte grav, care trezește suspiciuni, sâmbătă seară, în fața unui cazinou din Galați. Un bărbat de 50 de ani a fost sfâșiat de un câine de luptă, dar nimeni nu vrea să spună cum s-a întâmplat și al cui este animalul agresi ...(continuare)
Eveniment - Pistolari la drumul mare. Trei tineri, reținuți de polițiști după ce au fost prinși trăgând cu un pistol furat
Caz îngrijorător în județul Galați, mai exact la Târgu Bujor, acolo unde apetența pentru distracție a trei tineri de 21, 15 și 17 ani a scos la iveală o situație gravă de deținere și de folosire ilegală a armelor. Băieții au fost re ...(continuare)
Eveniment - A murit profesorul Emil Ceangă, fondatorul școlii de Automatică de la Galați
Colectivul de cadre didactice din cadrul Facultăţii de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică aduce un ultim omagiu unei personalităţi a învăţământului superior gălăţean, necontestat om de ştiinţă, atât pe pl ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact