Nr.4044, Marti, 2 Iunie 2020  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 25 ° C
Min : 14 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Amenajările interioare și exterioare de la noul Muzeu de Artă Vizuală costă o avere

      Aproape 1,2 milioane de euro, din fonduri bugetare, reprezintă valoarea achiziției publice demarată de Consiliul Județean (CJ) Galați, în calitate de autoritate contractantă, pentru proiectul ”Amenajare spații de creație plastică și expoziții în aer liber”, de la noul Muzeu de Artă Vizuală. Mai exact, ”la bătaie” a fost pusă suma de 5,671 milioane lei (exclusiv TVA) pentru proiectarea și execuția lucrărilor aferente acestui proiect de investiție.

      În anunțul publicat de CJ în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) se arată că durata de prestare a serviciilor de proiectare va fi de 20 de zile de la data predării amplasamentului, iar cea de execuție a lucrărilor este estimată la două luni de la data ordinului de începere.

      Criteriul de atribuire este ”cel mai bun raport calitate-preț”, în cadrul căruia componenta financiară are o pondere de 90 la sută. Potențialii ofertanți au timp până pe 22 iunie 2020, ora 15, să se înscrie la această procedură simplificată de achiziție publică.

      Este de menționat și că aceste amenajări vin ”la pachet” cu lucrările la noul sediu al Muzeului de Artă Vizuală. Acestea sunt în plină desfășurare în parcul Rizer, iar investiția este din fondurile proprii ale Consiliului Județean Galați, ajungând la circa cinci milioane de euro.
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Scene șocante într-o stație CFR din județul Galați: impiegată tâlhărită, lovită și agresată sexual de un dezaxat
Sâmbătă, 30 mai, poliţiştii Secţiei Regionale de Transporturi Galaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a incendiat biroului impiegatului de mişcare din staţia CFR Iveşti şi a încercat să întreţină raport ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSocial Mica PublicitateContact