Nr.4044, Marti, 2 Iunie 2020  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 25 ° C
Min : 14 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Copilă din Galați sechestrată, bătută și obligată să se prostitueze de un proxenet care a strâns peste 20.000 de euro de pe urma ei

      Caz înfiorător la Galați, unde o copilă de 16 ani a fost răpită, sechestrată și obligată timp de 9 luni să se prostitueze. Individul care și-a bătut joc de fată a reușit, în acest timp, să strângă peste 20.000 de euro.

      Cazul a ieșit la iveală luni, 1 iunie, când procurorii DIICOT Galaţi au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 ore a unui bărbat de 31 de ani, C.F., suspectat de trafic de minori.

      ”În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, în perioada august 2019 ” 01.06.2020, inculpatul a recrutat pe aplicaţia Facebook, prin inducere în eroare cu utilizarea metodei “Loverboy”, o persoană vătămată minoră pe care, ulterior, a scos-o din mediul familial, a determinat-o să renunţe la şcoală, a transferat-o în municipiul Galaţi, unde adăpostit-o şi cazat-o în locaţii închiriate în regim hotelier şi, prin aplicarea de corecţii fizice periodice, prin constrângere psihică, profitând de starea psihică labilă şi de lipsa de şcolarizare a victimei, prin exercitarea controlului asupra libertăţii de mişcare şi comunicare, a exploatat-o prin obligarea la practicarea prostituţiei pe o perioadă de cel puţin nouă luni, obţinând un profit de peste 100.000 de lei”, precizează procurorii DIICOT Galaţi.

      Pe 1 iunie, procurorii DIICOT Galaţi, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi, au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza judeţului Galaţi, în apartamentul achiziţionat de individ cu sumele de bani obţinute din exploatarea victimei minore, în urma căreia au fost identificate şi ridicate suma de 5.200 de lei, un cuţit cu lungimea lamei de aproximativ 20 de centimetri şi alte mijloace materiale de probă (documente autentificate de cumpărare a unui imobil, medii de stocare).

      În cursul zilei de marți, 2 iunie, bărbatul va fi prezentat la Tribunalul Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Scene șocante într-o stație CFR din județul Galați: impiegată tâlhărită, lovită și agresată sexual de un dezaxat
Sâmbătă, 30 mai, poliţiştii Secţiei Regionale de Transporturi Galaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a incendiat biroului impiegatului de mişcare din staţia CFR Iveşti şi a încercat să întreţină raport ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSocial Mica PublicitateContact