Nr.3687, Vineri, 20 Aprilie 2018  
Home EconomicEvenimentJustitiePoliticSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Concurs pentru copii de mountainbike, în contratimp, la Galați

     

      Asociația Bike Works anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția de primăvară a evenimentului „Juniorii Pedalează” care va avea loc în data de 22 aprilie 2018, în zona împădurită de lângă stadionul „Dunărea”, din municipiul Galați.

     

      Cea de-a 11-a ediție a concursului „Juniorii Pedalează”, care se adresează copiilor, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, se va desfășura în regim de contratimp, pe teren accidentat, duminică, 22 aprilie, între orele 9.00 și 15.00. Competiția la care vor lua parte micii bicliști este atât de îndemânare, cât și de viteză, iar la final cei care vor reuși să parcurgă traseul în cel mai scurt timp vor urca pe podium și vor fi premiați. Siguranța pe bicicletă este o prioritate, transmit organizatorii, motiv pentru care toți copiii care vor participa la acest concurs vor trebui să poarte obligatoriu căști de protecție.

      Important de reținut este faptul ca înscrierile se fac online, pe site-ul Asociației Bike Works, respectiv www.bikeworks.ro, în cadrul secțiunii dedicate concursului Juniorii Pedalează, până vineri, 20 aprilie, taxa de participare fiind de 25 lei per concurent, cu precizarea că înscrierile se pot încheia mai devreme dacă se atinge numărul maxim de o sută de participanți. În ziua concursului, fiecare participant va primi un pachet de concurs ce va conține: nr. de concurs, diploma de participare, 0,5 la apă, medalie de finisher și diverse produse de la sponsorii evenimentului. Bineînțeles, câștigătorii vor urca pe podium, vor primi medalii și trofeele ediției, precum și alte produse.

      Informații suplimentare pot fi găsite pe site-ul www.bikeworks.ro.

      Scopul concursului este acela de a-i motiva pe copiii să facă mișcare și să dobândească deprinderile necesare mersului în siguranță pe bicicletă. De asemenea, este o oportunitate și pentru părinți care au astfel ocazia să-i susțină pe copiii și să se bucure de o zi de duminică împreună, departe de rutina zilnică.

      Cea de-a 11- ediție a concursului „Juniorii Pedalează” este organizată de Asociația Bike Works în parteneriat cu Primăria Galați, Casa de Cultură ”Grigore Kiazim” Măcin, Biblioteca V.A. Urechia, UVSAR, Explore și THT Studios. Sponsori sunt: Winmarkt, Daily Pub, New Edge, Elite Gym, Maus Bike, Yves Rocher și Dr. Oetker. Parteneri media sunt Freerider.ro și Realitatea Galați-Brăila.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - O nouă zi de proteste în sistemul medical; la Spitalul de Pneumoftiziologie s-a scandat "Bacilul Koch e cu noi"
Aproximativ 50 de infirmiere, îngrijitori, brancardieri și angajați din aparatul administrativ al Spitalului de Pneumoftiziologie din Galați au protestat, joi, în curtea unității medicale, nemulțumiți că de scăderea sporurilot, cei prezenți la ac ...(continuare)
Eveniment - Bombă de aviație descoperită pe un câmp din județul Galați
O bombă de aviație de o sută de kilograme, datând din cel de-al Doilea Război Mondial, a fost descoperită pe un teren agricol din județul Galați de o persoană care ara ogorul, echipa pirotehnică din cadrul ISU Galați detonând joi în mod controlat ...(continuare)
Eveniment - Protest spontan și la Spitalul Județean de Urgență din Galați
Peste o sută de angajați ai Spitalului Județean din Galați au protestat, miercuri, în curtea unității medicale, nemulțumiți de veniturile obținute în ultima lună, reclamând faptul că sporurile primite s-au acordat diferențiat. Peste o sută de infir ...(continuare)
Eveniment - Accesul liber sâmbătă seara, de Ziua Astronomiei, la Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” Galați
Observatorul Astronomic din cadrul Complexului Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” Galați, în colaborare cu Astroclubul „Călin Popovici”, organizează în data de 21 aprilie 2018 Ziua Astronomiei (Astronomy Day), pe t ...(continuare)
Eveniment - O nouă ediție a Festivalului Internațional ”Mărul de aur”
Asociația Culturală ”Inanina Music Star” organizează, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați și Fundația ”Andreiana Juventus”, Festivalul-Consurs Internațional ”Mărul de aur”, edi&# ...(continuare)
Eveniment - Instructor auto trimis în judecată pentru trafic de influență
Un instructor auto a fost trimis în judecată, după ce a solicitat și a primit de la o persoană suma de 200 de euro, lăsând-o să creadă că are influența și că va interveni pe lângă funcționari din cadrul Serviciul Public Comunit ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home EconomicEvenimentJustitiePoliticSocial Mica PublicitateContact