Nr.4047, Vineri, 5 Iunie 2020  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 25 ° C
Min : 14 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Restricțiile de circulație de pe strada Moruzzi au fost ridicate. Accesul mașinilor și pietonilor este din nou permis în zonă

      De miercuri, 3 iunie, restricții de circulație de pe strada Moruzzi, din zona Spitalului CFR (Valea Orașului) au fost ridicate.

      Reamintim că interzicerea accesului auto și pietonal pe strada Alexandru Moruzzi, între strada Dogăriei și strada Tăuni, cât și accesul auto pe strada Răsăritului, din strada Alexandru Moruzzi până în strada Olteniței, a fost impusă de Comitetul pentru Situații de Urgență Galați, ca urmare a măsurile de prevenire a răspândirii pandemiei de Covid-19, ținând cont că unitatea medicală amintită fusese declarată esențială în intervenția autorităților sanitare.

      În acest context, al relaxării măsurilor, Transurb SA anunţă că, de miercuri, 3 iunie, se reia circulația pe traseele 15, 29 și 36 pe strada Alexandru Moruzzi.

     
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Heirup electoral la CJ. Noua parcare supraetajată de la Spitalul Județean a fost inaugurată, deși încă nu e gata
Joi, 4 iunie 2020, aproape de prânz (altfel cum aveau pretext aleșii și numiții de oleacă de protocol, o măslină, un suculeț, ceva?) a fost inaugurată cu o oareșcare pompă prima parcare supraetajată din Galaţi. Momentul lansării în et ...(continuare)
Eveniment - Accident rutier grav la Hanu Conachi. Cel puțin 8 persoane au fost rănite în impactul dintre mai multe mașini
Un grav accident rutier a avut miercuri, 3 iunie 2020, pe DN 25, la Hanu Conachi. Mai multe vehicule, printre care şi un microbuz, s-au ciocnit, din impact rezultând rănirea a opt persoane, una dintre ele rămânând încarcerată. La faţa lo ...(continuare)
Eveniment - Scene șocante într-o stație CFR din județul Galați: impiegată tâlhărită, lovită și agresată sexual de un dezaxat
Sâmbătă, 30 mai, poliţiştii Secţiei Regionale de Transporturi Galaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a incendiat biroului impiegatului de mişcare din staţia CFR Iveşti şi a încercat să întreţină raport ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSocial Mica PublicitateContact