Nr.3776, Luni, 24 Septembrie 2018  
Home AdministratieCulturaEvenimentSport Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Conflict sângeros

     

     

     

     

      Un bărbat din orașul Târgu Bujor a fost tăiat pe abdomen de partenerul de pahar, în urma unui conflict spontan. Agresorul a fost prins de jandarmi.

     

      Un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza orașului Tîrgu Bujor a fost direcționat de către dispecerul de serviciu al poliție la un bar din localitate unde era semnalat un scandal, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați.

      La fața locului, jandarmii au aflat că în urma unui scandal produs între doi clienți ai barului, amândoi aflați în stare de ebrietate, unul dintre aceștia a fost tăiat pe abdomen cu un cutter, iar agresorul și victima, plină de sânge, au părăsit terasa barului îndreptându-se în direcții diferite. Conform descrierilor făcute, jandarmii au identificat persoana vătămată, în vârstă de 45 ani, în fața unui cabinet stomatologic unde medicul încerca să-i oprească sângerarea. La fața locului a sosit și un echipaj medical de urgență, chemat de către medicul stomatolog.

      Agresorul, în vârstă de 39 ani, din localitate, a fost identificat de către jandarmi într-un bar situat în apropierea locului producerii incidentului. Acesta a recunoscut în fața jandarmilor că el a agresat persoana vătămată, prezentând, totodată, și obiectul cu care a produs agresiunea. Întrebat despre motivul care a condus la conflictul dintre cei doi, agresorul a declarat verbal jandarmilor că între aceștia exista o stare de tensiune mai veche, datorită unor neînțelegeri, iar pe fondul consumului excesiv de alcool și într-un acces de furie a izbucnit un conflict spontan.

      Persoana vătămată a fost transportată la spital, iar agresorul a fost condus de către jandarmi la sediul Poliției unde a fost întocmit procesul verbal de sesizare. Agresorul și documentele întocmite de către jandarmi au fost înaintate poliției pentru continuarea cercetărilor.

     

      Foto: Arhiva

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Oktoberfest revine la Galați
O nouă ediție ”Oktoberfest” va avea loc, în perioada 27-30 septembrie, pe platoul Sălii Sporturilor din municipiul Galați. Potrivit unui comunicat al Primăriei, organizatorii, S.C. Bonima S.R.L. Brașov, anunță că vor ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Măsuri luate de...
Home AdministratieCulturaEvenimentSport Mica PublicitateContact