Nr.4161, Luni, 25 Ianuarie 2021  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 11 ° C
Min : -2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Cât costă dacă te plictisești în carantină și încalci regulile. Pățania unui tânăr din Cuza Vodă

      Marţi, în jurul orei 18,00, jandarmii aflaţi în misiune de asigurare a ordinii publice şi verificarea respectării măsurilor impuse de carantină în comuna Cuza Vodă au observat într-o staţie de autobuz din localitate un tânăr care încerca să îşi ascundă privirea.

      Jandarmii s-au apropiat, iar în urma legitimării au observat că pe numele acestuia figurează menţiunea „persoană aflată în carantină.”

      „Din verificări a rezultat faptul că tânărul a intrat în ţară pe data de 24 decembrie 2020, venind dintr-o zonă galbenă, iar pentru 14 zile urma să stea în carantină la adresa de domiciliu, aşa cum a declarat în formularul completat la punctul de intrare în ţară”, a transmis Jandarmeria Galaţi.

      Tânărul a declarat jandarmilor că s-a plictisit acasă şi dorea să viziteze doi prieteni. Acesta a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.200 lei.
Autor: Radu Grigorescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Restricții de trafic pe strada Domnească, duminică, de Ziua Unirii. Variantele de ocolire
Pe 24 ianuarie, în intervalul orar 13,00 - 13,30, traficul rutier va fi restricționat pe strada Domnească (pe tronsonul cuprins între străzile Vasile Alecsandri și Cezar) și pe strada Dimitrie Bolintineanu (pe tronsonul cuprins între Domneasc ...(continuare)
Eveniment - Crimă șocantă la Bălășești. Un recidivist a jefuit și a omorât în bătaie un bătrân, în propria casă
Caz revoltător în județul Galați. Un individ în vârstă de 30 de ani a omorât în bătaie un bătrân după ce a intrat cu forța în casa acestuia, cu scopul de a-l jefui. Agresorul este recivist (are un cazier imens, a scăpat din închiso ...(continuare)
Eveniment - Recordul de viteză stabilit de un șofer din Galați care a avut permis auto doar o săptămână
Un tânăr de 22 de ani din Frumușița a reușit să bată, în numai câteva zile, două recorduri. Primul, a avut permis auto doar o săptămână, căci polițiștii au fost nevoiți să i-l salte pentru cel de-al doilea recird: a dat radarul pe ...(continuare)
Eveniment - Omul propus de AUR la funcția de prim-ministru sabotează campania de vaccinare cu un film despre integrarea sa spirituală
Patriot declarat, Călin Georgescu trăiește la Viena și a filmat clipul de patru minute la 180 km de metropola austriacă, în Styria, la Gruner See (i se mai spune și lacul Verde). Producția se numește "Fii tu cel care alege pentru tine" și ...(continuare)
Eveniment - Gălățean de 18 ani, reținut după ce a fost depistat plimbându-se prin mall cu un pistol la brâu
Joi, 14 ianuarie, în jurul orei 14,40, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că agenţii de pază ai unui supermarket, din municipiul Galaţi, au reţinut un tânăr, având un comportament suspect. ”În ...(continuare)
Eveniment - Adolescentă de 17 ani dispărută în drumul dintre două sate aflate la 20 de kilometri distanță
Luni, 4 ianuarie, în jurul orei 19,30, poliţiştii Postului de Poliţie Tuluceşti au fost sesizaţi de mama unei adolescente, de 17 ani, cu privire la faptul că fiica sa ar fi plecat, în seara zilei de 3 ianuarie, de la locuinţa prietenului ei, ...(continuare)
Eveniment - La mulți ani 2021! Ziarul Imparțial vă dorește un An Nou plin de bucurii și de împliniri!
Echipa ziarului Imparțial, publicație cu o tradiție care se întinde deja pe trei decenii) vă urează, cu ocazia trecerii în Noul An, 2021, toate cele bune. Să aveți parte de sănătate, de prosperitate, de bucurii și de împliniri. Să vă ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact