Nr.4092, Vineri, 23 Octombrie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 21 ° C
Min : 5 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Tentativă de sinucidere cu scandal. „Omul cu antena” a recidivat și a fost din nou salvat

      Marţi, 6 octombrie, în jurul orei 10,45, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a fost solicitat să intervină la o tentativă de suicid. Este vorba despre un bărbat de 50 de ani care se urcase pe antena de comunicaţii de pe strada Gării din municipiul Galaţi.

      ”S-a asigurat intervenţia cu o autoscară şi un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi. După negocierile purtate cu Poliţia şi reprezentantul Primăriei, persoana în cauză a coborât singură”, a declarat plutonierul major Dan Cristian Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

      Bărbatul a susţinut că a recurs la acest gest în urma unor probleme pe care le are cu Primăria Galaţi. Acesta a avut în ultimii ani mai multe tentative de suicid similare (ultima chiar în primăvara acestui an). Din când în când, el se urcă pe aceeaşi antenă de comunicaţii şi ameninţă că se aruncă în gol. Bărbatul va fi supus unei expertize psihiatrice.
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Au fost prinși indivizii care terorizau România aruncând în aer bancomatele în scop de jaf. Cei patru sunt din județul Galați
Joi, 22 octombrie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T-Serviciul Teritorial Galaţi, au surprins în flagrant patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 29 şi 33 de ani, to ...(continuare)
Eveniment - Gălățeancă atacată și violată în propria casă. Agresorul a fost arestat
Pe 15 octombrie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Galaţi luarea măsurii arestării preventive faţă de un bărbat cercetat pentru viol şi vi ...(continuare)
Eveniment - Doi tineri infectați cu coronavirus, prinși în timp ce încercau să fugă din carantină pentru a merge la o pomană
Pe 13 octombrie, la ora 19,35, un echipaj de jandarmerie care se afla pe DN25, pe strada Blăjenii de Sus din comuna Iveşti, unde a fost instituit un filtru rutier, a observat un autoturism care se deplasa către punctul de ieşire din zona de cara ...(continuare)
Eveniment - Carantină Covid-19 și în comuna Ivești. Circulația populației în zonă a fost restricționată
Ca urmare, a solicitării CJSU Galați, Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției a emis ordinul de instituire a carantinei zonale a comunității cuprinsă între străzile Vasile Alecsandri, Victor Ioan Popa și str. Pădurii af ...(continuare)
Eveniment - Comuna Cuca, izolată de lume pentru 14 zile. Numărul de cazuri de Covid-19 a explodat în localitatea gălățeană
Direcția de Sănătate Publică Galați informează că rata de infectare în comuna Cuca, județul Galați este de 4.74 la mia de locuitori. Ca urmare, la solicitarea CJSU Galați, Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției a emi ...(continuare)
Eveniment - Accident rutier grav între Matca și Valea Mărului. 8 oameni au fost răniți grav după o triplă coliziune
Potrivit celor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), impactul care a antrenat trei autovehicule, a avut loc marți dimineață, pe DJ 251, între Matca și Valea Mărului. Coliziunea ar fi avut loc din cauza faptul că o cistern ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact