Nr.4219, Marti, 13 Aprilie 2021  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocialTecuci Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 19 ° C
Min : 6 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Crimă în municipiul Galați. Un bărbat a fost găsit cu gâtul tăiat în propria locuință

      Poliția din Galați face anchetă într-un caz de moarte suspectă, cel mai probabil o crimă, după ce un bărbat a fost găsit mort, joi dimineață, în propria casă, cu gâtul tăiat, dar și cu numeroase alte semne de violență pe corp.

      La fața locului se află echipaje de la SMURD, Secția 5 Poliție și criminaliști. Se fac cercetări pentru moarte suspectă, anchetatorii Poliției urmând să stabilească împrejurările în care victima și-a pierdut viața, în caz fiind luate în calcul crima sau sinuciderea. Medicii legiști vor stabili după necropsie cauza morții.

      Potrivit primelor informații, în ipoteza crimei principalul suspect ar fi un am al străzii pe care victima îl primea uneori în locuință. Acesta a fost deja identificat și a fost dus la sediul Poliției pentru audieri.
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Amplă rețea de contrabandiști destructurată la Galați. Traficau țigări, dar și droguri, precum și materiale pirotehnice
Polițiștii de la Crimă Organizată au reușit să destrucureze, la începutul lunii aprilie, o rețea complexă de traficanţi de țigări (dar și de droguri ușoare și de materiale pirotehnice), extrem de bine pusă la punct, în cadrul cărei ...(continuare)
Eveniment - Serviciul de închirieri trotinete electrice pentru plimbări prin oraș, disponibil din 23 martie și la Galați. Este al patrulea oraș din țară
Gălățenii au începând de astăzi posibilitatea de a închiria și utiliza trotinete electrice pentru deplasarea în oraș. Municipiul Galați este de altfel primul oraș din România, în 2021, în care Bolt lansează serviciile de închiriere a ...(continuare)
Eveniment - Începe modernizarea zonei pietonale dintre „Nespălata” și Faleză. Va fi gata în toamna anului viitor și va costa peste 2,2 milioane de euro
Primăria municipiului Galați anunță atribuirea contractului pentru modernizarea aleii de la P-uri, în zona cuprinsă între strada Navelor și parcul de la Elice. Proiectul face parte din planul de modernizare completă a centrului municipiului ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocialTecuci Mica PublicitateContact