Nr.3962, Duminica, 16 Februarie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer acoperit

Max
: 6 ° C
Min : -2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Gălățean sfâșiat de un câine de luptă, în fața unui cazinou. Victima refuză să spună cum s-a întâmplat totul

      Incident foarte grav, care trezește suspiciuni, sâmbătă seară, în fața unui cazinou din Galați. Un bărbat de 50 de ani a fost sfâșiat de un câine de luptă, dar nimeni nu vrea să spună cum s-a întâmplat și al cui este animalul agresiv.

      Sâmbătă seara, în jurul orei 21,30, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secției 3 poliție Galați a observat în fața unui cazinou aflat pe strada Oțelarilor un grup de persoane lângă care se afla un bărbat căzut.

      Jandarmii s-au apropiat moment în care au observat un bărbat, de aproximativ 50 ani, căzut pe asfalt, lângă acesta fiind un grup de trei tineri care se chinuiau să îi oprească hemoragia de la picior. În spatele bărbatului, pe trotuar, jandarmii au observat urme de sânge și i-au întrebat pe cei prezenți ce s-a întâmplat. Niciunul dintre tineri cât și persoana agresată nu au dorit să dea detalii despre cele petrecute.

      Până la sosirea echipajului medical de urgență, jandarmii și doi trecători au improvizat un garou pe care l-au aplicat pe piciorul bărbatului, pentru a-i opri sângerarea, plaga fiind între gambă și gleznă.

      Martorii și persoana agresată susţin că plaga se datorează unei muşcături de la un câine de luptă din rasa pitbull, nu au dorit să depună plângere și nu au dat alte detalii privind producerea incidentului, ori dacă câinele a fost sau nu asmuțit de către proprietar sau alte persoane. Rămâne de văzut ce va constata personalul medical, dacă plaga este sau nu produsă de mușcătura unui câine.
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Viscolul a făcut ravagii în județul Galați. 21 de localități fără curent, numeroase drumuri închise
Potrivit ISU Galati, joi, 6 februarie 2020, a ora 7.00, în judeţul Galați sunt afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică 21 localităţi, respectiv, Barcea, Hanţeşti, Cosmeşti, Furceni Noi, Furceni Vechi, Drăgăneşti, ...(continuare)
Eveniment - Niște hoți proști au spart o casierie a Primăriei și au furat de acolo un seif gol, bun de dat la fier vechi
Nici spărgătorii nu mai sunt ce erau altădată, semn că nu doar meseriașii buni sunt pe cale de dispariție în România, ci „vârfurile” din mai toate categoriile profesionale. Bine, cu excepția bugetarilor, care se înmulțesc mai ceva de ...(continuare)
Eveniment - Pistolari la drumul mare. Trei tineri, reținuți de polițiști după ce au fost prinși trăgând cu un pistol furat
Caz îngrijorător în județul Galați, mai exact la Târgu Bujor, acolo unde apetența pentru distracție a trei tineri de 21, 15 și 17 ani a scos la iveală o situație gravă de deținere și de folosire ilegală a armelor. Băieții au fost re ...(continuare)
Eveniment - A murit profesorul Emil Ceangă, fondatorul școlii de Automatică de la Galați
Colectivul de cadre didactice din cadrul Facultăţii de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică aduce un ultim omagiu unei personalităţi a învăţământului superior gălăţean, necontestat om de ştiinţă, atât pe pl ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact