Nr.3755, Marti, 14 August 2018  
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Parcarea 2018: Sancțiuni de peste 170.000 de lei, aplicate în iulie de polițiștii locali

      Un număr de 687 de sancțiuni contravenționale în sumă de peste 170.000 lei și 137 de puncte penalizare au aplicat în luna iulie, polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră și polițiștii de la ordine publică, în cadrul Planului de măsuri „Parcarea – 2018”. Potrivit unui comunicat al Poliție Locale Galați, în luna iulie cele mai multe amenzi au fost date pentru parcarea autovehiculului pe trotuar, pe spațiul verde și parcarea pe scuar, conducătorii auto în cauză fiind sancționați în conformitate cu prevederile HCL 260/2018. Au mai fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru: autoturisme expuse la vânzare pe domeniul public, autoturisme abandonate pe domeniul public, încălcarea OUG 195/2002 (oprirea interzisă, staționarea interzisă, acces interzis, acces interzis 3,5 t); încălcarea prevederilor HCL 425/2011.

      Trebuie precizat că de la demararea Planului de măsuri „Parcarea – 2018” (luna februarie), au fost aplicate un număr de peste 3.000 de sancțiuni contravenționale în sumă de peste 400.000 lei.

      De la intrarea în vigoare a HCL 260/2018, pentru fapte referitoare la circulația, oprirea, staționarea și parcarea autovehiculelor pe domeniul public sau privat al municipiului Galați, altele decât cele prevăzute în OUG 195/2002, sancțiunile sunt cuprinse între 700 și 2.500 lei.

      Planul de măsuri – “Parcarea 2018” va continua la nivelul municipiului Galați până la finele anului. În toată această perioadă polițiștii locali de la ordine publică și cei de la Serviciul Siguranță Rutieră, acționează pentru prevenirea și combaterea următoarelor fapte: oprirea și staționarea neregulamentară pe trecerile de pietoni marcate și semaforizate corespunzător, traversarea prin loc nepermis, precum și parcarea neregulamentară a autovehiculelor în diferite zone și cartiere ale municipiului Galați. Efectivele de polițiști locali sunt angrenate în acțiuni specifice, zilnic, în intervalele de timp diferite, conform unui program bine stabilit.

      În luna august 2018, se va acționa cu precădere, în următoarele zone: strada Costache Conachi, tronsonul cuprins între strada Brăilei și strada Laminoriștilor (Parma); strada Textiliștilor, tronsonul cuprins între strada Costache Conachi și strada Strungarilor; Țiglina II; strada Brândușei/strada Fagului, în porțiunea delimitată de intersecția cu strada Mihail Sadoveanu și intersecția cu strada Gheorghe Doja; strada Traian, tronsonul cuprins între b-dul Marea Unire și strada Basarabiei; strada Barboși; strada Dr. Mihail Petrini-Galatzi; strada Sucevei; strada Domnească, tronsonul cuprins între strada Basarabiei și strada Cezar.

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Polițiștii locali, în dispozitiv de Ziua Marinei
Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru devierea traficului rutier în zonele restricționate, cât și dirijarea acestuia, efective de polițiștii locali se vor afla în dispozitiv la ...(continuare)
Eveniment - Programul acțiunilor prilejuite de Ziua Marinei
Concerte, jocuri marinărești, concursuri, o paradă a navelor militare și civile. Sunt câteva dintre evenimentele care vor avea loc pe Faleza Dunării, la Galați, cu prilejul Zilei Marinei. Ziua Marinei Române 2018 Program 12 august ...(continuare)
Eveniment - Scandal în autobuz
Un controlor al societății locale de transport public în comun ”Transurb” a fost agresat fizic, joi, de un călător recalcitrant, fără bilet, care a refuzat să se legitimeze. În timpul unei acțiuni de control titluri ...(continuare)
Eveniment - Record de viteză pe DN 25; un șofer a fost prins circulând cu 212 km/h
Un bărbat, de 48 de ani, din Galați, a fost surprins, de radar, în timp ce circula cu mașina cu viteza de 212km/h, pe DN 25, el fiind sancționat cu o amendă de 1.450 de lei și cu suspendarea exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drum ...(continuare)
Eveniment - Un bărbat este cercetat după ce a sustras un telefon mobil dintr-o ambulanță aflată în misiune
Un bărbat, de 26 de ani, din Galați, care a sutras un telefon mobil de pe bordul unei ambulanțe aflată în misiune, este cercetat pentru furt, după ce a fost prins de un grup de cetățeni și predat polițiștilor locali. Un echipaj mobi ...(continuare)
Eveniment - Eclipsă totală de lună
Vineri, 27 iulie 2018, va avea loc cel mai important eveniment astronomic al anului vizibil din România: eclipsă totală de Lună. Va fi cea mai lungă eclipsă totală de Luna din secolul XXI, cu durata totalității de 1 oră și 42 minute. Observatorul As ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateContact