Nr.4117, Joi, 26 Noiembrie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 21 ° C
Min : 5 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Incendiu grav, cu doi morți, într-un bloc din municipiul Galați. Totul a pornit de la o lumânare

      Un incendiu violent a izbucnit duminică dimineață într-un bloc din Micro 39 A. Un apartament a fost surprins de flăcări puternice, cu degajare de fum dens, pompieri fiind alertați de vecini după ce fumul înecăcios care s-a răspândit în întreaga scară a imobilului de pe strada Dr. Mihai Petrini.

      Au fost trimise la fața locului două autospeciale de stins incendii, una de descarcerare și o ambulanță SMURD. În scurt timp, 25 de persoane, aflate în bloc la acel moment, au fost evacuate, trei dintre ele manifestând semne ale intoxicației cu fum.

      Printre persoanele scoase de salvatori din bloc a fost și o femeie în vârstă de 60 de ani, proprietara apartamentului în care a izbucnit incendiul. Femeia, aflată în stare gravă, în stop cardio-respirator, a fost resuscitată minute bune de medicii de la SMURD, care au fost nevoiți în cele din urmă să declare decesul. În timp ce medicii se străduiau să o salveze viața femeii, pompierii au mai găsit o victimă în apartamentul distrus de flăcări. O persoană murise carbonizată în casă, înainte să apuce să se salveze sau ca militarii să ajungă la ea.

      S-a stabilit că era vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani, concubinul femeii. Pompierii au concluzionat, în urma primelor verificări, că tragedia a pornit de la sursă de foc deschis, mai exact o lumânare lăsată aprinsă, de la care ar fi luat foc patul în care dormea bărbatul.
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Crimă inexplicabilă într-un sat din județul Galați. Ucigașul, care neagă fapta, a fost arestat preventiv
O crimă bizară, al cărei mobil nu a putut fi deslușit s-a petrecut în weekend într-o localitate din nordul judeţului Galați. Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost omorât de cel prieten, după o noapte de beție, iar ucigașul nu poate ...(continuare)
Eveniment - Apartament aruncat în aer de un „meșter” care s-a apucat să taie cu flexul o țeavă de gaz
Două autospeciale de stingere cu apă şi spumă s-au deplasat la un bloc din Galaţi în urma deflagraţii care a avut loc într-unul din apartamente. Două persoane au fost rănite în urma exploziei. Pompierii au stabilit circumstanţele în car ...(continuare)
Eveniment - Tecuceancă de 25 de ani, omorâtă de soțul ei italian, în Germania
Localitatea bavareză Tegernsee (Germania) a fost marţi seara locul de desfăşurare a unor forţe impresionante de poliţie. Totul a început în jurul orei 17,00, când un localnic a sunat la Poliţie pentru a semnala faptul că se aud ţipete şi ...(continuare)
Eveniment - Misterioasa și brusca scădere a incidenței de infectări cu coronavirus din focarul de Covid-19 de la Ivești
Una dintre cele mai bizare și controversate situații legate de Covid-19 este în județul Galați, în cartierul (ca să nu zicem mahala) Blăjeri a localității Ivești. Acolo, acum două săptămâni, rata de infectare a săltat brusc la peste 1 ...(continuare)
Eveniment - Scandal cu cuțite și amenințări cu moartea la mall. Poliția a intervenit în forță
Incident deosebit de violent, soldat cu intervenția în forță a poliției și a jandarmilor, miercuri seară în incinta unui magazin din mall. Doi bărbați au fost amenințați cu cuțitul de un tânăr în cursul unei altercații verbale, situa ...(continuare)
Eveniment - Focar de Covid-19 la un orfelinat din Galați: 10 copii și 8 angajați, depistați pozitiv
Un nou focar de coronavirus a fost descoperit la Galați, în urma unei testări de rutină, de data aceasta la Centrul de primire copii în regim de urgenţă „Irene şi Stuart”. Conform protocolului, se declară focar de coronavirus când sunt ...(continuare)
Eveniment - Accident rutier grav la Priponești. O femeie a fost omorâtă pe loc
Lucrătorii din cadrul Poliţiei municipiului Tecuci au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe D.E. 581, pe raza comunei Priponeşti, a avut loc un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane. ”La faţa locului, poliţiştii au constatat ...(continuare)
Eveniment - Explozie și incendiu la Tecuci. O casă a fost distrusă din cauza unei acumulări de gaze la o sobă
Pe 31 octombrie, echipajele secţiei de pompieri Tecuci au intervenit la o explozie urmată de incendiu care a avut loc la o casă de pe strada 1 decembrie 1918 din localitate. S-a acţionat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, iar l ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact