Nr.4116, Miercuri, 25 Noiembrie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 21 ° C
Min : 5 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Apartament aruncat în aer de un „meșter” care s-a apucat să taie cu flexul o țeavă de gaz

      Două autospeciale de stingere cu apă şi spumă s-au deplasat la un bloc din Galaţi în urma deflagraţii care a avut loc într-unul din apartamente. Două persoane au fost rănite în urma exploziei.

      Pompierii au stabilit circumstanţele în care a avut loc explozia dintr-un bloc din cartierul Micro 40. O femeie, proprietara apartamentului în care s-a produs deflagraţia, a tocmit o cunoştinţă să taie cu flexul ţevile vechi de gaze care alimentau blocul în sistem pauşal.

      Bărbatul nu s-a asigurat dacă pe ţevile respective mai sunt gaze şi s-a apucat să le taie direct cu flexul, moment în care s-a produs o puternică explozie. În urma deflagraţiei, mobilierul din bucătărie a fost distrus, uşa apartamentului a fost smulsă efectiv din balamale şi inclusiv pe casa scării s-au produs daune.

      Proprietara apartamentului şi bărbatul care a afectuat lucrarea de mântuială s-au ales cu arsuri la nivelul corpului. Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz pentru distrugere şi vătămare corporală din culpă.
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Crimă inexplicabilă într-un sat din județul Galați. Ucigașul, care neagă fapta, a fost arestat preventiv
O crimă bizară, al cărei mobil nu a putut fi deslușit s-a petrecut în weekend într-o localitate din nordul judeţului Galați. Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost omorât de cel prieten, după o noapte de beție, iar ucigașul nu poate ...(continuare)
Eveniment - Incendiu grav, cu doi morți, într-un bloc din municipiul Galați. Totul a pornit de la o lumânare
Un incendiu violent a izbucnit duminică dimineață într-un bloc din Micro 39 A. Un apartament a fost surprins de flăcări puternice, cu degajare de fum dens, pompieri fiind alertați de vecini după ce fumul înecăcios care s-a răspândit în ...(continuare)
Eveniment - Tecuceancă de 25 de ani, omorâtă de soțul ei italian, în Germania
Localitatea bavareză Tegernsee (Germania) a fost marţi seara locul de desfăşurare a unor forţe impresionante de poliţie. Totul a început în jurul orei 17,00, când un localnic a sunat la Poliţie pentru a semnala faptul că se aud ţipete şi ...(continuare)
Eveniment - Misterioasa și brusca scădere a incidenței de infectări cu coronavirus din focarul de Covid-19 de la Ivești
Una dintre cele mai bizare și controversate situații legate de Covid-19 este în județul Galați, în cartierul (ca să nu zicem mahala) Blăjeri a localității Ivești. Acolo, acum două săptămâni, rata de infectare a săltat brusc la peste 1 ...(continuare)
Eveniment - Scandal cu cuțite și amenințări cu moartea la mall. Poliția a intervenit în forță
Incident deosebit de violent, soldat cu intervenția în forță a poliției și a jandarmilor, miercuri seară în incinta unui magazin din mall. Doi bărbați au fost amenințați cu cuțitul de un tânăr în cursul unei altercații verbale, situa ...(continuare)
Eveniment - Focar de Covid-19 la un orfelinat din Galați: 10 copii și 8 angajați, depistați pozitiv
Un nou focar de coronavirus a fost descoperit la Galați, în urma unei testări de rutină, de data aceasta la Centrul de primire copii în regim de urgenţă „Irene şi Stuart”. Conform protocolului, se declară focar de coronavirus când sunt ...(continuare)
Eveniment - Accident rutier grav la Priponești. O femeie a fost omorâtă pe loc
Lucrătorii din cadrul Poliţiei municipiului Tecuci au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe D.E. 581, pe raza comunei Priponeşti, a avut loc un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane. ”La faţa locului, poliţiştii au constatat ...(continuare)
Eveniment - Explozie și incendiu la Tecuci. O casă a fost distrusă din cauza unei acumulări de gaze la o sobă
Pe 31 octombrie, echipajele secţiei de pompieri Tecuci au intervenit la o explozie urmată de incendiu care a avut loc la o casă de pe strada 1 decembrie 1918 din localitate. S-a acţionat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, iar l ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact