Nr.3755, Marti, 14 August 2018  
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Scandal în autobuz

      Un controlor al societății locale de transport public în comun ”Transurb” a fost agresat fizic, joi, de un călător recalcitrant, fără bilet, care a refuzat să se legitimeze.

     

      În timpul unei acțiuni de control titluri de călătorie, efectuată într-un mijloc de transport public local aflat pe traseul nr.28, care circula pe strada Traian, în zona intersecției cu strada Ciobanului, un membru al echipei de control al societății Transurb a fost agresat fizic de către un călător. Persoana în cauză nu a putut face dovada călătoriei la momentul solicitării controlorului de a prezenta biletul sau abonamentul de călătorie valabil, motiv pentru care, agentul constator l-a rugat să se legitimeze în vederea întocmirii procesului verbal de contravenție. Agresorul a refuzat să prezinte actul de identitate, în schimb, a prezentat un document în care erau trecute datele personale, însa acesta s-a razgandit și a incercat să smulgă documentul din mâna agentului constator provocându-i o entorsa la mâna stângă. A fost sesizată Poliția Locală Galați care a intervenit în acest caz.

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Polițiștii locali, în dispozitiv de Ziua Marinei
Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru devierea traficului rutier în zonele restricționate, cât și dirijarea acestuia, efective de polițiștii locali se vor afla în dispozitiv la ...(continuare)
Eveniment - Programul acțiunilor prilejuite de Ziua Marinei
Concerte, jocuri marinărești, concursuri, o paradă a navelor militare și civile. Sunt câteva dintre evenimentele care vor avea loc pe Faleza Dunării, la Galați, cu prilejul Zilei Marinei. Ziua Marinei Române 2018 Program 12 august ...(continuare)
Eveniment - Record de viteză pe DN 25; un șofer a fost prins circulând cu 212 km/h
Un bărbat, de 48 de ani, din Galați, a fost surprins, de radar, în timp ce circula cu mașina cu viteza de 212km/h, pe DN 25, el fiind sancționat cu o amendă de 1.450 de lei și cu suspendarea exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drum ...(continuare)
Eveniment - Un bărbat este cercetat după ce a sustras un telefon mobil dintr-o ambulanță aflată în misiune
Un bărbat, de 26 de ani, din Galați, care a sutras un telefon mobil de pe bordul unei ambulanțe aflată în misiune, este cercetat pentru furt, după ce a fost prins de un grup de cetățeni și predat polițiștilor locali. Un echipaj mobi ...(continuare)
Eveniment - Eclipsă totală de lună
Vineri, 27 iulie 2018, va avea loc cel mai important eveniment astronomic al anului vizibil din România: eclipsă totală de Lună. Va fi cea mai lungă eclipsă totală de Luna din secolul XXI, cu durata totalității de 1 oră și 42 minute. Observatorul As ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateContact