Nr.3893, Vineri, 19 Aprilie 2019  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Combinatul Siderurgic are în plan să angajeze peste 200 de ucenici

      Combinatul Siderurgic Galați va angaja în acest an peste 200 de muncitori, prin intermediul Școlii de Ucenici, care a ajuns la cea de-a șasea ediție, au anunțat reprezentanții companiei. În 2019 Programul de Ucenicie a fost regândit și are acum 3 campanii de recrutare, în lunile aprilie, august și noiembrie.

     

      „Vom recruta, practic, continuu. Ne pregătim, astfel, pentru proiectele de dezvoltare din perioada următoare. Vrem muncitori dornici de a învăța, de a se dezvolta profesional - individual și în echipe - și care pot lucra asiduu și sigur”, a declarat Bogdan Grecu, Directorul General al Combinatului. Mulți dintre ucenicii primei serii din 2019 au fost recrutați în urma evenimentului “ReDescoperă Combinatul”, prin care cei interesați au vizitat, recent, echipamente - cheie și au discutat cu siderurgiști.

      În pregătire este și „Săptămâna Porților Deschise pentru Educație”, când elevii liceelor tehnice se pot familiariza cu industria oțelului și cu oferta de ucenicie. Compania și-a adâncit parteneriatele cu Liceele “Paul Dimo” din Galați și „Costache Conachi” din Pechea, cu școli profesionale locale precum și cu partenerul tradițional Agenția Județeană petru Ocuparea Forței de Muncă. “Prin intermediul Școlii de Ucenici oferim absolvenților de liceu și de școli profesionale, dar și persoanelor cu experiență, oportunitatea unei cariere solide și de lungă durată, într-un mediu aflat într-o permanentă dezvoltare”, a declarat Mihaela Crăciun, Directorul de Resurse Umane al Combinatului.

      Școala de Ucenici a Combinatului a pregătit, până acum, circa 500 de muncitori.

      Înscrierile la Școala de Ucenici se fac telefonic la 0236.80.1088 / 0236.80.1117 sau la ucenicie.galati@arcelormittal.com.

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - O nouă ediție a Festivalului Scrumbiei, în weekend
Festin culinar, mâncăruri tradiționale din diferite specii de pește, cel mai mare storceag, concurs de îndemânare pescărească, recital de muzică populară al orchestrei Rapsozii Botoșanilor împreună cu Sofia Vicoveanca și Daniela Condura ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentSocial Mica PublicitateContact