Nr.3727, Miercuri, 20 Iunie 2018  
Home AdministratieCulturaEvenimentJustitieSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo



Max
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

„EXPO FLORA – Flori la malul Dunării”, ediția a XXIII-a

      Vineri, 15 iunie 2018, ora 11.00, la sediul Complexului Muzeal de Știintele Naturii „Răsvan Angheluță” Galați va avea loc vernisarea celei de a XXIII-a ediții a expoziției temporare “EXPO-FLORA, Flori la malul Dunării”. Potrivit unui comunicat al insituției muzeale, expoziție repretintă o manifestare cu tradiție pentru Secția Grădina Botanică, încă din 1994, în cadrul căreia se reunesc instituții publice și firme private de specialitate, care prezintă publicului noutăți din domeniul horticulturii și botanicii, ultimele varietăți vegetale obținute și aranjamente florale deosebite.

      La cea de a XXIII-a ediție „EXPO FLORA”, Secția Grădina Botanică Galați a pregătit un stand special, cu tematică dendro-floricolă. Expoziția este cu vânzare pornind de la simple buchete, răsaduri, ghivece florale până la arbori și arbuști ornamentali. Expozanții, din București, Cluj-Napoca, Pitești, Ploiești, Bacău, Vaslui, Văcăreni-Tulcea și Galați, vor încânta publicul vizitator cu aranjamente florale ce vor aduce un plus de valoare conceptului de artă florală. Nu vor lipsi meșterii populari și artiștii handmade, ale căror aranjamente cu însemne florale vor fi apreciate de vizitatori.

      EXPO FLORA, ediția a XXIII-a, se va desfășura în perioada 15 – 17 iunie 2018. Programul de vizitare la Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” Galați, în perioada expoziției, este următorul: vineri 10.00 - 18.00, sâmbătă-duminică 10.00 – 20.00.

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - O femeie care împlinește o sută de ani, sărbătorită cu prilejul Centenarului
O femeie din Galați, născută în anul Marii Uniri, care are 8 copii, 16 nepoți și 14 strănepoți, a fost sărbătorită, joi, de autorități, în cadrul campaniei "O viață cât un centenar", ea primind un drapel, o insignă, scrisoarea oficială a ministru ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Noi sensuri uni...
Home AdministratieCulturaEvenimentJustitieSocial Mica PublicitateContact