Nr.3525, Vineri, 11 August 2017  
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 22 ° C
Min : 11 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Polițiștii locali sunt cu ochii pe comercianții de pepeni

     

      Acțiunile polițiștilor locali pentru identificarea comercianților care vând produse de sezon în locuri neautorizate continuă la nivelul municipiului Galați. Astfel, polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Activități Comerciale și Evidența Persoanelor l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei, conform prevederilor Legii 12/1990, pe un bărbat de 31 ani, din Galați, care comercializa pepeni în fața unui bloc de pe strada Victor Vîlcovici, potrivit unui comunicat transmis de Poliția Locală Galați. Persoana în cauză nu deținea acte de proveniență a mărfii și efectua acte de comerț într-un loc neamenajat în acest scop. Au fost ridicate în vederea confiscării 3.395 kg. pepeni. Marfa confiscată a fost predată pe bază de proces verbal unei societăți comerciale, în vederea valorificării.

      Tot în urma acestei acțiuni oamenii legii au mai aplicat alte trei sancțiuni contravenționale, în baza Legii 12/1990, pentru comercializarea pepenilor în locuri neautorizate și pentru lipsa documentelor de proveniență a mărfii comercializate. Valoarea totală a amenzilor fiind de 1.500 lei.

      În luna iulie polițiștii locali au ridicat în vederea confiscării, 1.950 kg pepeni verzi, 657 kg pepeni galbeni, 133 kg porumb pentru fiert, 221 kg roșii și 12 pachete țigări proveniență Republica Moldova.

      În zilele următoare acțiuni similare vor fi întreprinse de agenții Poliției Locale și în alte zone ale municipiului Galați.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Prins de polițiștii de frontieră conducând, fără permis, un microbuz cu o platformă
Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oancea efectuează cercetări pe numele unui tânăr care a fost depistat în timp ce conducea un ansamblu de autovehicule, fără a deține un permis de conducere. Un echipaj a ...(continuare)
Eveniment - Jaf la un magazin de bijuterii din Galați; un bărbat cu cagulă, posibil înarmat, a fugit cu o cutie cu mostre
Un bărbat cu cagulă pe față, posibil înarmat cu un pistol, a intrat, miercuri, într-un magazin de bijuterii, din zona centrală a municipiului Galați, de unde a furat în grabă o cutie cu mostre fără valoare. Polițiștii fac cercetări la fața loculu ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateContact