Nr.3585, Vineri, 17 Noiembrie 2017  
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 12 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Ponta: Pro România va avea un candidat la prezidențiale pe care eu îl voi susține

      Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, la Galați, într-o conferință de presă, că partidul Pro România va avea un candidat la prezidențiale pe care el îl va susține. Ponta a spus că el crede că Liviu Dragnea și Klaus Iohannis au făcut un blat pentru alegerile care vor urma. Totodată, fostul lider social-democrat a mai afirmat și că nu se va întoarce în PSD.

     

      "Pro România, proiect pe care l-am lansat alături de oameni pe care îi vedeți în jurul meu, va avea un candidat la prezidențiale, pe care eu îl voi susține, deci nu eu, ca să nu fie de nevoie de precizări, nu eu, ci cineva pe care eu îl voi susține", a spus Victor Ponta.

      El a mai afirmat că Liviu Dragnea și Klaus Iohannis au făcut un blat pentru alegerile care vor urma. "Eu cred ca azi cand vorbim, domnul Dragnea a făcut un blat cu Klaus Iohannis să nu-i facă probleme la prezidențiale și domnul Dragnea să păstreze guvernarea. E un blat care face rău României și din care oricum domnul Dragnea va avea de pierdut. Domnul Iohannis se alege președinte și dragnea cu Teldrumul și cu Lacul Belina", a mai spus Ponta.

      Fostul premier a mai spus că deși majoritatea membrilor și votanților PSD îi sunt prieteni, dar nu se va întoarce la PSD. "95 la sută dintre membrii PSD și votanții PSD îmi sunt în continuare prieteni, sunt oameni alături de care am făcut lucruri bune și cărora eu le sunt recunoscător și care înțeleg că Dragnea nu este egal PSD, Dragnea a venit de la PD, a confiscat PSD-ul și va pleaca să sperăm înainte de a distruge PSD-ul... Nu am facut Pro România ca să ma întorc la PSD, ca să îl liniștesc pe Dragnea și pe toți ai lui, că nu îi vreau locul și nu am vrut niciodată locul lui, însă cred că PSD în acest moment a devenit un PRM cu televiziuni", a mai spus Ponta.

      Victor Ponta s-a aflat miercuri la Galați pentru a participa la invitația Patronatului Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud – Est la o dezbatere privind modificările aduse de noul cod fiscal și impactul lor asupra mediului de afaceri.

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Protest spontan al angajaților APIA Galați
Peste 30 de angajați ai APIA Galați și-au întrerupt lucrul și au ieșit, joi, în fața sediului instituției, nemulțumiți de prevederile legii salarizării în condițiile în care are urma să le scadă salariile începând de anul viitor cu sume cuprinse ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateContact