Nr.3776, Luni, 24 Septembrie 2018  
Home AdministratieCulturaEvenimentSport Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Oktoberfest revine la Galați

      O nouă ediție ”Oktoberfest” va avea loc, în perioada 27-30 septembrie, pe platoul Sălii Sporturilor din municipiul Galați.

      Potrivit unui comunicat al Primăriei, organizatorii, S.C. Bonima S.R.L. Brașov, anunță că vor aduce pentru publicul participant delicatese specifice gastronomiei nemțești cum sunt cârnații Nuremberger, Bratwurst, Thuringer, Weisswurst, Scheweinshaxe, produse specific românești, precum și berea germană nefiltrată - eticheta evenimentului.

      Atmosfera va fi întreținută de Claudia & Die Burzenland Party Band.

      Un alt moment special pregătit de organizatori este concursul Miss Oktoberfest, înscrierile fiind deschise pe pagina https://www.facebook.com/OktoberfestRomania/m, cu precizarea că vârsta minimă de participare este de 18 ani.

      Primăria municipiului Galați va asigura: locul de desfășurare a evenimentului, în intervalul menționat, între orele 11.00 și 23.00; utilitățile; scenotehnica necesară (scena pentru recitaluri și luminile); ordinea publică prin intermediul Poliției Locale.

      Programul detaliat al evenimentului va fi anunțat în zilele următoare.

     

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Conflict sângeros
Un bărbat din orașul Târgu Bujor a fost tăiat pe abdomen de partenerul de pahar, în urma unui conflict spontan. Agresorul a fost prins de jandarmi. Un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza ora ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Măsuri luate de...
Home AdministratieCulturaEvenimentSport Mica PublicitateContact