Nr.3999, Vineri, 3 Aprilie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 14 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Medicii din Galați pot locui la hotel, pe cheltuiala Primăriei și CJ, pentru a nu-și infecta familiile

      Pentru a-și proteja familiile, cadrele medicale din spitalele subordonate Primăriei și Consiliului Județean, cele mai expuse infectării cu noul coronavirus, au posibilitatea să se cazeze în mai multe hoteluri din oraș în această perioadă extrem de dificilă. Primăria și Consiliul Județean le pun la dispoziție celor care luptă în prima linie zeci de camere de hotel.

      ”Primăria municipiului Galați informează că poate asigura în prezent, la cerere, 67 de camere din trei hoteluri din oraș, pentru cazarea personalului medical din spitalele aflate în subordine (Spitalul pentru Copii, Spitalul de Psihiatrie și Maternitatea „Buna Vestire”)”, anunță Biroul de Presă al Primăriei.

      ”Primăria va achita serviciile hoteliere de cazare, iar măsura este luată pentru protejarea medicilor și prevenirea răspândirii noului coronavirus”, precizează primarul Ionuț Pucheanu.

      ”Trăim cu toţii o perioadă foarte grea, în care lucrurile se schimbă de la o zi la alta. Însa vreau să ştiţi că facem tot ceea ce putem pentru a gestiona această situaţia nemaiîntâlnită, că nu există altă prioritate în afară de sănătatea oamenilor şi că ne pregătim continuu pentru a face faţă acestei pandemii”, a declarat și Costel Fotea, președintele Consiliului Județean.
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Primul mort de COVID-19 la Galați. Este un bărbat de 77 de ani
A fost înregistrat primul deces al unei persoane diagnosticate cu COVID-19 din judeţul Galaţi. Este vorba despre un bărbat de 77 de ani, internat în Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi pe 30 aprilie, căruia i s-au recoltat probe pentru an ...(continuare)
Eveniment - Alertă la Spitalul Județean! O secție a fost închisă, iar 29 de cadre medicale au fost trimise în izolare
Alertă medicală la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Galaţi, unde se înregistrează prima secţie închisă din cauza epidemiei de coronavirus SARS Cov2. Se întâmplă la Secţia Medicală 1, unde a fost confirmată infecţia la una di ...(continuare)
Eveniment - Statistică oficială: 82 de oameni s-au îmbolnăvit de COVID-19 în județul Galați, iar cinci dintre ei s-au vindecat
Judeţul Galaţi ocupă locul al şaptelea la nivel naţional în privinţa infectărilor cu noul coronavirus, conform Grupului de Comunicare Strategică. Aproape jumătate dintre cele 2.738 de cazuri de infectări cu noul coronavirus în România a ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentSanatateSocial Mica PublicitateContact