Nr.3846, Vineri, 18 Ianuarie 2019  
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Bărbatul bănuit că a tâlhărit un bătrân în scara blocului este căutat de polițiști

     

     

      Polițiștii gălățeni caută un bărbat de 36 ani, din municipiul Galați, bănuit că, pe 14 ianuarie, ar fi comis o tâlhărie, în scara unui bloc. Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgență ” 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

     

      Pe 14 ianuarie, în jurul orei 11.00, un bărbat de 75 ani, din municipiul Galați, a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie, fiind atacat de o persoană necunoscută, în scara blocului unde locuiește și deposedat, prin violență, de suma de 500 euro și un telefon mobil. La scurt timp după comiterea faptei, polițiștii au identificat prezumtivul agresor, în persoana unui bărbat de 36 ani, din municipiul Galați, care, în prezent, se sustrage cercetărilor. Semnalmentele acestuia sunt: înălțime - 1,75m, greutate - 69 kg, constituție atletică, păr șaten, drept, des, barbă, fără alte semne particulare.

      Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

     

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Bilanțul activității Poliției Locale în 2018
Peste 23.000 de sancțiuni contravenționale în sumă de aproximativ 5.8 milioane de lei, au aplicat polițiștii locali de la nivelul municipiului Galați pe parcursul anului 2018. Pentru perioada analizată cele mai multe amenzi au fost date pentr ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateContact