Nr.3545, Vineri, 22 Septembrie 2017  
Home CulturaEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 22 ° C
Min : 11 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Teatrul Gulliver prezintă duminică spectacolul "Sânziana și Pepelea"

      Artiștii Teatrului Gulliver vor prezenta duminică, 24 septembrie, începând cu ora 10.30, spectacolul „Sânziana și Pepelea”, în regia lui Cristian Pepino. “Sânziana și Pepelea” este un spectacol emblematic pentru Teatrul Gulliver, fiind fericitul produs al întâlnirii trupei de păpușari gălățeni cu cel mai titrat cuplu de realizatori ai genului, Cristian și regretata Cristina Pepino. “Sânziana și Pepelea” este cel mai longeviv spectacol din repertoriul curent al teatrului, o montare mereu proaspătă, atractivă, jucată cu mult aplomb de trupa de la Gulliver. Cu toate că numără peste 300 de reprezentații, sălile la „Sânziana” sunt mereu pline, iar copiii interacționează cu entuziasm, participând la depănarea poveștii.

      Spectacolul a fost foarte bine primit și în străinătate. „Sânziana și Pepelea” a fost prezentat la Paris (Franța), în cadrul unei Decade Culturale Gălățene și la Saujon (Franța), în cadrul unui Festival tradițional. De asemenea, acesta a primit Premiul special al juriului la Festivalul Internațional de Animație „Gulliver", în 2009. (cea de-a 250-a reprezentație).

      Biletele se pot cumpăra înainte de începerea spectacolului, prețul acestora fiind de 10 lei pentru copii și 12 lei pentru adulți.

      Pentru a fi la curent cu programul și evenimentele teatrului, spectatorii pot accesa website-ul instituției, www.teatrul-gulliver.ro, dar și pagina de facebook, www.facebook.com/TeatrulGulliver.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Nor de fum roșiatic, exact ca în urmă cu un an, observat în zona Combinatului ArcelorMittal
Un nor de fum roșiatic a apărut, joi, în municipiul Galați, în zona Combinatului ArcelorMittal exact ca în urmă cu an, autoritățile stabilind, în urma măsurătorilor, că nu există depășiri ale valorilor pulberilor în atmosferă. Norul de fu ...(continuare)
Eveniment - Programul Festivalului "Antiquitas Rediviva"
În perioada 22.09.2017 – 23.09.2017 va avea loc Festivalul ”Antiquitas Rediviva”, în cadrul căruia vor avea loc ateliere demonstrativ-interactive, o expoziție, o paradă, dar și o "bătălie" între barbari, daci, sarmați și romani. ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home CulturaEvenimentSocial Mica PublicitateContact