Nr.3962, Duminica, 16 Februarie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer acoperit

Max
: 6 ° C
Min : -2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Pistolari la drumul mare. Trei tineri, reținuți de polițiști după ce au fost prinși trăgând cu un pistol furat

      Caz îngrijorător în județul Galați, mai exact la Târgu Bujor, acolo unde apetența pentru distracție a trei tineri de 21, 15 și 17 ani a scos la iveală o situație gravă de deținere și de folosire ilegală a armelor.

      Băieții au fost reținuți de polițiști după ce s-a constatat că aceștia opriseră mașina (condusă de cel de 21 de ani) pe margine șoselei și trăgeau cu un pistol cu calibrul de 9 mm. Evident niciunul nu ave permis de port armă și, mai grav, pistolul nu le aparținea.

      De fapt, arma fusese furată de băiatul de 15 ani din casa unchiului său, prilej cu care polițiștii au decis să verifice dacă acesta are acte pentru pistol. Nu avea, cazul luând cu acest prilej amploare.

      „Cu ocazia percheziției domiciliare, polițiștii au mai găsit o armă de tir sportiv cu aer comprimat, fără pat, o lunetă și 256 de alice, constatând că nici pentru acestea, nici pentru pistolul sustras, nu există autorizație de deținere. Armele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, polițiștii întocmind dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și uz de armă fără drept", explică reprezentantul Poliţiei Galaţi.
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Viscolul a făcut ravagii în județul Galați. 21 de localități fără curent, numeroase drumuri închise
Potrivit ISU Galati, joi, 6 februarie 2020, a ora 7.00, în judeţul Galați sunt afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică 21 localităţi, respectiv, Barcea, Hanţeşti, Cosmeşti, Furceni Noi, Furceni Vechi, Drăgăneşti, ...(continuare)
Eveniment - Niște hoți proști au spart o casierie a Primăriei și au furat de acolo un seif gol, bun de dat la fier vechi
Nici spărgătorii nu mai sunt ce erau altădată, semn că nu doar meseriașii buni sunt pe cale de dispariție în România, ci „vârfurile” din mai toate categoriile profesionale. Bine, cu excepția bugetarilor, care se înmulțesc mai ceva de ...(continuare)
Eveniment - Gălățean sfâșiat de un câine de luptă, în fața unui cazinou. Victima refuză să spună cum s-a întâmplat totul
Incident foarte grav, care trezește suspiciuni, sâmbătă seară, în fața unui cazinou din Galați. Un bărbat de 50 de ani a fost sfâșiat de un câine de luptă, dar nimeni nu vrea să spună cum s-a întâmplat și al cui este animalul agresi ...(continuare)
Eveniment - A murit profesorul Emil Ceangă, fondatorul școlii de Automatică de la Galați
Colectivul de cadre didactice din cadrul Facultăţii de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică aduce un ultim omagiu unei personalităţi a învăţământului superior gălăţean, necontestat om de ştiinţă, atât pe pl ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact