Nr.3629, Miercuri, 24 Ianuarie 2018  
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer partial noros

Max
: 4 ° C
Min : - 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Expoziție de lucrări în miniatură, la Complexul Muzeal de Științele Naturii

      O expoziție, în cadrul căreia vor fi prezentate publicului aproximativ 70 de lucrări în miniatură, va fi deschisă începând de vineri, 26 ianuarie, la Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță”.

     

      Vineri, 26 ianuarie 2018, de la ora 17.00, la Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” Galați va avea loc vernisajul expoziției temporare „ÎNTRE LUMI”, realizată în colaborare cu cu Oleg Fulga. Vor fi expuse aproximativ 70 de lucrări miniatuarele executate manual din metaloceramică, reprezentând simboluri antice, flori sau animale. Exponatele sunt executate după o tehnică inedită și complexă, Oleg Fulga fiind de meserie tehnician dentar. Ceramica folosită pentru realizarea lucrărilor se arde la 950°C, fiind necesare aproximativ 20 arderi pentru a se ajunge la forma finală. În anul 2013, Oleg Fulga a câștigat un concurs internațional de creații artistice din ceramică, desfășurat în Germania, competiție la care gălățeanul a concurat cu specialiști din Grecia, Franța, Germania, Spania, Italia, Brazilia, Japonia, Ecuador, SUA, Austria, India și China.

      Expoziția „ÎNTRE LUMI” va putea fi vizitată la Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” Galați până pe 1 aprilie 2018.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Restricții de trafic pe 24 ianuarie în municipiul Galați pentru desfășurarea manifestărilor dedicate Zilei Unirii Principatelor
Traficul rutier va fi închis temporar miercuri, 24 ianuarie, în municipiul Galați, pe străzile Logofăt Tăutu și Domnească pentru desfășurarea manifestărilor dedicate Zilei Unirii Principatelor. Potrivit Biroului de Presă al Primăriei, circulația ...(continuare)
Eveniment - Trenul Unirii ajunge și la Tecuci
Trenul Unirii, care va face legătura între București și Iași în 24 ianuarie, de Ziua Micii Uniri, va ajunge și la Tecuci. Ceferiști, pasageri, membri ai Clubului Pasionaților Feroviari și ai comunității ...(continuare)
Eveniment - Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de tren în halta din localitatea Piscu
Un bărbat, de 59 de ani, din localitatea gălățeană Piscu, a murit, marți seara, după ce a coborât de pe peron pe linia ferată și a fost lovit de un tren, polițiștii deschizând în acest caz un dosar penal pentru ucidere di ...(continuare)
Eveniment - Programul manifestărilor dedicate Zilei Unirii Principatelor de la 24 ianuarie 1859
O serie de manifestări, dedicate Zilei Unirii Principatelor Române de la 24 ianuarie 1859, vor avea loc miercuri, în municipiul Galați, la statuia domnitorului Al. I. Cuza, unde se vor depune buchete de flori, se va evoca însemnătatea acestei zil ...(continuare)
Eveniment - Uniți în Flori de RomânIE
De Ziua Micii Uniri, pe 24 ianuarie, Galațiul se unește în Flori de ie. O sută de fete din România și Moldova vor defila, costumate în ii, în holul Universității Dunărea de Jos. În anul centenarului Marii Uniri de la ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateContact