Nr.3585, Vineri, 17 Noiembrie 2017  
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 12 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Comunitatea Curățăm Galațiul face apel către gălățeni să doneze haine pentru persoanele fără adăpost

      Comunitatea Curățam Galațiul inițiază o campanie prin care îi îndeamnă pe gălățeni să-și doneze hainele pe care nu le mai poartă pentru a-i ajuta pe oamenii străzii să facă față sezonului rece. Timp de patru zile, de joi, 23 noiembrie de la ora 9.00, și până duminică, 26 noiembrie ora 12.00, în parcul din fata Disco VIP din Țiglina 1, gălățenii sunt invitați să facă o faptă bună dăruind hainele de care nu mai ai nevoie. Pe parcursul campaniei, în fiecare zi, comunitatea Curățam Galațiul va colecta hainele donate pentru a le distribui persoanelor fără adăpost. La punctul de colectare sunt așteptate pungi sau saci cu pulovere, geci, pantaloni, mănuși, căciuli, fulare, șosete, încălțăminte groasă, și alte lucruri care pot asigura o protecție împotriva frigului.

      "Anul trecut în cadrul unei campanii similare au fost sprijinite să înfrunte iarna persoanele găzduite de la Centrul pentru Persoane fără adăpost. Centrul, este ultima speranță a celor cărora în le sunt casa trotuarele, scările de bloc și băncile din parc atunci când vremea permite.Pentru a venii în ajutorul persoanelor cu probleme de sănătate sau care din motive întemeiate nu se pot deplasa la punctul de colectare a donațiilor vă punem la dispoziție adresa de email curatamgalatiul@gmail.com unde puteți solicita ridicarea donațiilor de la scara blocului în care locuiți. Pentru o bună colaborare emailul trebuie să conțină numele, adresa completa, și numărul de telefon", se arată într-un comunicat transmis de comunitatea Curățăm Galațiul.

      Membrii comunității Curățam Galațiul așteaptă gălățenii de bine și în acest an să se alăture acestui demers cu deschiere și generozitate. Linkul evenimentului este https://www.facebook.com/events/2041747226060335/
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Protest spontan al angajaților APIA Galați
Peste 30 de angajați ai APIA Galați și-au întrerupt lucrul și au ieșit, joi, în fața sediului instituției, nemulțumiți de prevederile legii salarizării în condițiile în care are urma să le scadă salariile începând de anul viitor cu sume cuprinse ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateContact