Nr.3994, Vineri, 27 Martie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 14 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Supermarket din Galați, amendat de DSP pentru lipsa măsurilor de prevenire a epidemiilor

      Luni, 3 martie, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Galați a aplicat o amendă de 2.000 de lei unui supermaket pentru că nu erau asigurate materiale de curățenie, substanțe dezinfectante și nici săpun sau dispensere la toalete.

      Instituția nu a precizat despre ce supermarket este vorba, argumentând că decizia poate fi atacată în justiție, deci nu are caracter definitiv până atunci.

      Verificările DSP Galați vizează unitățile mari cu aglomerări urbane (de tip supermaket, hipermaket etc) dar și instituțiile publice cu program de lucru cu publicul.

      Conform legislației în vigoare, aceste unități sunt obligate să asigure în permanență material de curățenie, de dezinfecție dar și dispenser cu săpun la toalete, verificările având caracter periodic.

      În contextul actual, de circulație accentuată a virusurilor de tip gripal, a infecțiilor respiratorii dar și a COVID-19, DSP Galați a anunțat că a îndesit aceste controale.
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Justitie - Ofițer de poliție de frontieră, arestat pentru contrabandă cu țigări. A fost prins cu peste 33.000 de pachete
Judecătorii gălățeni a decis să emită mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru cei doi suspecți identificați și reținuți după ce, în urmă cu o săptămână, fuseseră protagoniștii unei urmăriri cu mașini ca-n film ...(continuare)
Justitie - Comisarul șef Mitică Petcu, de la Permise, a fost plasat în arest la domiciliu
Magistrații de la Tribunalul Galați au respins cererea de arestare preventivă a lui Mitică Petcu, comisar șef la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, formulată de Direcția Națională Anticoru ...(continuare)
Justitie - Suspiciuni de corupție la Serviciul Permise și Înmatriculări. Ofițerii DGA au făcut două percheziții
Un ofițer examinator de la Serviciul Permise și Înmatriculări Auto Galați (instituție subordonată Prefecturii Galați) este în centrul unei anchete penale ce vizează o serie de fapte de corupție și care s-ar putea extinde și la alte perso ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact