Nr.3994, Vineri, 27 Martie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 14 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Cum s-a pricopsit Gospodărire Urbană Galați cu un nou post de director, plătit gras

      Până pe 2 martie, societatea Gospodărire Urbană din subordinea Primăriei Galați s-a descurcat, bine-mersi, cu un singur director, în persoana binecunoscutului activist PSD Dragoș Magearu. Ei bine, asta nu s-a dovedit de ajuns pentru pohtitorii la sinecuri cu proptea politică, așa că societatea tocmai s-a mai ales cu un post de director, pe care l-a ocupat, prin ricoșeu (a se citi: fără concurs), fostul șef de serviciu Eduard Grosu.

      Acesta este lipitor de afișe pe la ALDE (partid care, iată, reușește să fie în același timp și la guvernare, aliat cu PNL, dar și în opoziție, aliat cu PSD) și va fi director executiv, cu o leafă de aproape 7.000 de lei pe lună (net), deși în esență va face fix același lucru ca și până acum, când primea mai puțin de 5.000 de lei leafă. Pixul bugetar funcționează ireproșabil, deci.

      Deși tânăr, Eduard Grosu are un dosar gros de activist, fiind o creație politică a lui Eugen Durbacă. În 2002, Eduard Grosu intra în Partidul Umanist Român (PUR) și apoi începea să prospere de pe urma afacerilor imobiliare, ca patron al firmei Donaldo SRL.

      El a rămas cam tot timpul conectat la banul public. De pildă, el a fost director general (nu doar executiv) la societatea Gospodărire Urbană SRL și în mandatul fostului primar Marius Stan.

      Se aude că în curând societatea ar putea avea trei directori, dat fiind că UNPR a început să emită pretenții pentru a mai susține în CL proiectele PSD.
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Justitie - Ofițer de poliție de frontieră, arestat pentru contrabandă cu țigări. A fost prins cu peste 33.000 de pachete
Judecătorii gălățeni a decis să emită mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru cei doi suspecți identificați și reținuți după ce, în urmă cu o săptămână, fuseseră protagoniștii unei urmăriri cu mașini ca-n film ...(continuare)
Justitie - Comisarul șef Mitică Petcu, de la Permise, a fost plasat în arest la domiciliu
Magistrații de la Tribunalul Galați au respins cererea de arestare preventivă a lui Mitică Petcu, comisar șef la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, formulată de Direcția Națională Anticoru ...(continuare)
Justitie - Suspiciuni de corupție la Serviciul Permise și Înmatriculări. Ofițerii DGA au făcut două percheziții
Un ofițer examinator de la Serviciul Permise și Înmatriculări Auto Galați (instituție subordonată Prefecturii Galați) este în centrul unei anchete penale ce vizează o serie de fapte de corupție și care s-ar putea extinde și la alte perso ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact