Nr.4073, Marti, 14 Iulie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 33 ° C
Min : 22 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

S-au dus să-și schimbe buletinul, dar au ajuns în carantină pentru COVID-19, timp de 14 zile. Pățania unui cuplu din Galați

      Pe 1 iulie, Secţia 5 Poliţie Galaţi a fost sesizată de către directorul S.P.C.L.E.P. Galaţi cu privire la faptul că, la ghişeul de primiri documente de identitate, s-au prezentat două persoane, un bărbat şi o femeie, iar cu ocazia verificării în baza de date, s-a constatat că acestea figurează cu menţiunea ”Alertă COVID”.

      ”În urma verificărilor s-a stabilit că cele două persoane în vârstă de 33 de ani respectiv 30 de ani, domiciliaţi în comuna Măstăcani, judeţul Galaţi, sunt concubini, iar aceştia au revenit în ţară în data de 24.06.2020 din Portugalia, astfel că s-a luat măsura de izolare la locaţia declarată la intrarea în ţară, respectiv comuna Măstăcani, jud. Galaţi, pentru o perioadă de 14 zile”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

      Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional pentru încălcarea prevederilor din Legea 55/2020, precum şi a celor din anexa 2 la H.G. nr. 394/2020 şi a fost înştiinţat Dispeceratul DSP Galaţi. Persoanele în cauză au fost ulterior transportate şi introduse în carantină în centrul instituţionalizat Hotel Sport Galaţi

      Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Locale Galaţi au efectuat verificări la mai multe adrese din municipiul Galaţi, iar la 5 dintre aceste adrese, 2 bărbaţi şi 3 femei nu au fost găsite, deşi trebuiau să fie în izolare la domiciliu.

      Faţă de aceste persoane s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă pentru încălcarea prevederilor din Legea 55/2020, precum şi a celor din anexa 2 la H.G. nr. 394/2020 şi a fost înştiinţat Dispeceratul DSP Galaţi.

      Unul dintre bărbaţi a fost identificat, astfel că s-a luat măsura plasării acestuia în carantină instiţutionalizată, iar faţă de celelalte patru persoane se fac verificări în vederea depistării şi luării aceleaşi măsuri.
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Justitie - Măcelarul din Galați a fost condamnat. Cât i-au dat judecătorii pentru că a ucis și tranșat în bucăți o brăileancă
S-a ajuns la verdictul final în cazul măcelarului din Galați, bărbatul de 76 de ani care a ucis și a tranșat o brăileancă cu care trăia de câteva zile în concubinaj. Cazul a șocat opinia publică mai ales pentru că ucigașul a răspândi ...(continuare)
Justitie - Instructor auto trimis în judecată după ce a fost prins că strângea șpaga pentru polițiști. Culmea, niciun beneficiar al banilor nu a fost identificat
Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie-Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi au finalizat cercetările, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a dispus trimiterea în j ...(continuare)
Justitie - Autoritățile locale reașază căruța în urma boilor: la Palatul de Justiție a fost deschis un ghișeu pentru plata taxelor de timbru
Începând cu data de 1 iulie 2020, Primăria municipiului Galaţi a deschis un nou ghișeu de încasare a taxelor de timbru. Ghișeul se află la demisolul Palatului Justiției Galați, iar acolo justițiabilii, avocații, consilierii juridici și a ...(continuare)
Justitie - Prădător sexual lăsat liber de magistrați. Individul a terorizat în weekend femeile din zona Falezei. Agresorul ar fi ruda unei judecătoare
Incident deosebit de grav, în acest weekend, la Galați, dar cu urmări la fel de revoltătoare și după intervenția oamenilor legii. Sâmbătă, 27 iunie, în zona Parcul Viva, pe Faleza Superioară, două femei au fost atacate de un individ care ...(continuare)
Justitie - Lovitură de teatru în dosarul falsificatorilor a sute de pensii pe caz de boală. Cauza va fi rejudecată
Curtea de Apel Galaţi a hotărât, pe 23 iunie, ca dosarul în care au fost inculpaţi mai mulţi medici şi asistente pentru luare de mită şi complicitate la aceeaşi infracţiune să fie rejudecat. Iniţial, Tribunalul Galaţi a condamnat, pe 10 ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact