Nr.3999, Vineri, 3 Aprilie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 14 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Nu miroase deloc a bine în centrul Galațiului. „Să-și pună primarul așa ceva în poartă la vila lui!”

      Câțiva vechi cititori ai publicației „Imparțial” ne-au atras atenția, zilele trecute, că în centrul urbei nu miroase deloc a bine, iar lucrurile s-au agravat de când a început să se încălzească vremea.

      Mergând pe urmele emanației puturoase, sursa de necazuri olfactive a fost descoperită pe strada Bălcescu, aproape de intersecția cu strada Brigadierilor, în dosul gardului ridicat pentru părculețul bisericii Mavramol.

      Dincolo de faptul că acolo există un loc de colectarea a gunoiului care mustește a mizerie (și asta nu din când în când, ci permanent, căci se pun acolo, de-a valma, resturi menajere și gunoi de la magazinele din preajmă), de ceva vreme în zonă au fost amplasate trei WC-uri așa-zis ecologice. În fapt niște cuști din plastic care au dedesubt câte un rezervor care se golește de urină și de fecale la o săptămână sau chiar la două, după cum are chef firma care se ocupă de treabă.

      „Pute de te hâțână. Au fost câteva zile când haznalele au fost încinse de soarele primăvăratic, iar adierea vântului a adus duhoarea până la noi în balcoane. Este nemaipomenit! Acolo este canalizare la îndemână, nu este un maidan sau un stadion. Cu câteva mii de lei se puteau face 2-3 cabine de toaletă cu apă curentă, chiuvetă și tot ce trebuie, nu era nevoie de porcăriile alea din plastic. Să-și pună primarul așa ceva în poartă la vila lui!”, ne-a scris unul dintre cititorii care ne-au semnalat gogomănia edilitară.

      Dar chiar, domnule primar, puneți vreo două și la poarta dumneavoastră. E păcat să ratați senzația trăită de locuitorii din zona Mavramol.
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentSanatateSocial Mica PublicitateContact