Nr.4116, Miercuri, 25 Noiembrie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 21 ° C
Min : 5 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

A apărut un nou tip de înșelăciune la Galați: escrocheria cu Covid. Seamănă destul de mult cu Metoda Accidentul

      În cursul ultimei săptămâni, la Inspectoratul de Poliție Județean Galați au fost înregistrate 3 fapte de înșelăciune după o nouă metodă, adaptată pandemiei.

      Potrivit polițiștilor, victimele au fost abordate telefonic de persoane necunoscute care, sub pretextul că o rudă apropiată ar fi fost infectată cu virusul SARS-Cov2 și ar avea nevoie de un dispozitiv medical foarte scump, le-au solicitat diverse sume de bani, în scopul procurării acestuia.

      Pentru a nu deveni victimele unei infracțiuni cu acest mod de operare, polițiștii vă recomandă să nu oferiți date personale la telefon, indiferent de calitatea invocată de interlocutor.

      Nu comunicați adresa dumneavoastră niciunei persoane necunoscute care vă apelează, indiferent de pretextul invocat!

      Sunați-vă imediat membrul familiei menționat de apelant, pe numărul de telefon pe care îl cunoașteți dumneavoastră și nu pe cel indicat de acesta!

      Nu trimiteți sume de bani unor necunoscuți, indiferent cât de impresionantă este povestea pe care v-o spun la telefon!

      Dacă suspectați că ați putea fi victima unei înșelăciuni, sesizați de urgență Poliția la numărul numărul unic de urgență 112.
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Justitie - Rețea de cămătărie și șantaj, din care făceau parte interlopi și oameni ai legii, destructurată de DIICOT Galați
Descinderi spectaculoase la Galați, miercuri, 11.11.2020. Procurorii DIICOT Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi au efectuat 10 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Galaţi, într-o cauză vizând d ...(continuare)
Justitie - Două tinere, de 17 și 20 de ani, din Galați, sechestrate și violate de membrii unei rețele de proxeneți din Iași
Totul a ieșit la iveală după ce o tânără din Galaţi a sunat luni, 9 noiembrie, în jurul orei 23,00, la 112 pentru a anunţa că sora ei, care se afla pe raza municipiului Iaşi cu alte două prietene, nu mai răspunde la telefon. Poliţişti ...(continuare)
Justitie - Secretar de primărie, trimis în judecată pentru corupție. A cerut șpagă pentru a emite un certificat de naștere
Secretarul unei primării comunale din judeţul Galaţi (bizar, numele acestuia și al comunei nu a fost făcut public de procurori, care au socotit că protecția datelor cu caracter personal este mai importantă decât deconspirarea corupților) s- ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact