Nr.4184, Joi, 25 Februarie 2021  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocialSport Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer acoperit

Max
: 8 ° C
Min : -4 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Apucăturile bizare ale vremurilor moderne. Un el și o ea, ambii de la țară, condamnați pentru viol

      Nici violul nu mai e ce-a fost. Doi tineri din Rădeşti au ajuns după gratii ca urmare a unei condamnări pe care au primit-o, fiind găsiţi vinovaţi de agresarea sexuală a unei tinere. Condamnaţii, un bărbat de 24 de ani şi, partea efectiv bizară, o tânără de 19 ani, au fost acuzaţi de viol şi respectiv complicitate la viol. Decizia a fost luată de judecătorii de la Târgu Bujor și a devenit definitivă prin nerecurare.

      Violatorul va avea de ispășit o pedeapsă de 7 ani de închisoare, pe care trebuie să o execute în regim de detenţie. Tânăra considerată complicea lui va avea de executat un an într-un centru educativ. Ambii condamnați au fost depistaţi zilele trecute de poliţişti pe raza localităţii de domiciliu, fiind reţinuţi şi escortaţi, el în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, iar ea, la Centrul Educativ Buziaş.
Autor: Dan Popescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Justitie - Fabricanți de euro, din Galați, arestați după ce au țepuit zeci de oameni de la care au cumpărat diverse bunuri
Când se întâlnește ingeniozitatea escrocului cu credulitatea victimei, iese ceva cu totul aparte. O demonstrează o situație întâmplată recent la Galați, unde zeci de oameni au fost înșelați de o grupare de infractori care obișnuia să c ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocialSport Mica PublicitateContact