Nr.3994, Vineri, 27 Martie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 14 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Suspiciuni de corupție la Serviciul Permise și Înmatriculări. Ofițerii DGA au făcut două percheziții

      Un ofițer examinator de la Serviciul Permise și Înmatriculări Auto Galați (instituție subordonată Prefecturii Galați) este în centrul unei anchete penale ce vizează o serie de fapte de corupție și care s-ar putea extinde și la alte persoane.

      Joi dimineață, ofițerii Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Teritorial Galați au descins la o adresă domiciliară și la sediul Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto, de unde au ridicat o serie de documente.

      DGA nu a precizat deocamdată dacă persoana în cauză are calitatea de inculpat, dacă sunt vizați mai mulți suspecți sau dacă lucrarea penală este „in persona” ori „in rem”, însă surse din zona anchetei au dezvăluit că la mijloc este o posibilă infracțiune de corupție.

      Perchezițiile s-au desfășurat cu discreție și într-un timp relativ scurt, așa că că activitatea Serviciului nu este blocată și se desfășoară în regim normal.
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Justitie - Ofițer de poliție de frontieră, arestat pentru contrabandă cu țigări. A fost prins cu peste 33.000 de pachete
Judecătorii gălățeni a decis să emită mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru cei doi suspecți identificați și reținuți după ce, în urmă cu o săptămână, fuseseră protagoniștii unei urmăriri cu mașini ca-n film ...(continuare)
Justitie - Comisarul șef Mitică Petcu, de la Permise, a fost plasat în arest la domiciliu
Magistrații de la Tribunalul Galați au respins cererea de arestare preventivă a lui Mitică Petcu, comisar șef la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, formulată de Direcția Națională Anticoru ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact