Nr.4047, Vineri, 5 Iunie 2020  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 25 ° C
Min : 14 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

     
Autor:
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Justitie - Dosar penal și amenzi pentru mai multe persoane din județul Galați care au înjurat și au amenințat un jandarm pe Facebook
Un jandarm care lucrează în cadrul unei structuri de ordine publică din Galaţi a fost ameninţat pe o reţea de socializare de către un grup de persoane. ”Postarea a fost făcută pe contul personal de un tânăr nemulţumit de măsura puniti ...(continuare)
Justitie - Copil de 15 ani din Brăila, cercetat penal după ce s-a „specializat” în spart mașini la Galați
Un adolescent de 15 ani din judeţul Brăila a ajuns în atenţia poliţiştilor după ce, în două săptămâni, a jefuit cinci autoturisme de pe raza municipiului Galaţi. Băiatul ar fi acţionat la jumătatea lunii aprilie, la patru dintre lovit ...(continuare)
Justitie - Copilă din Galați sechestrată, bătută și obligată să se prostitueze de un proxenet care a strâns peste 20.000 de euro de pe urma ei
Caz înfiorător la Galați, unde o copilă de 16 ani a fost răpită, sechestrată și obligată timp de 9 luni să se prostitueze. Individul care și-a bătut joc de fată a reușit, în acest timp, să strângă peste 20.000 de euro. Cazul a ieș ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSocial Mica PublicitateContact