Nr.3812, Luni, 19 Noiembrie 2018  
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Aplicație pentru telefoanele mobile și film de prezentare a municipiului Galați

      Primăria municipiului Galați a lansat, miercuri, aplicația mobilă Galați City App destinată locuitorilor și vizitatorilor orașului. Cu această ocazie a fost prezentat și filmul de promovare a municipiului Galați.

     

      Aplicația Galati City App este deservită de website-ul cu același nume și conține informații despre cele mai importante obiective turistice din oraș, instituții de cultură, muzee, parcuri, dar și locuri de cazare, masă și agrement. Cu ajutorul aplicației, gălățenii și vizitatorii orașului vor avea agenda evenimentelor pe telefonul propriu. Aplicația este disponibilă în limbile română și engleză și poate fi descărcată de către utilizatorii Android și iOS, de pe platformele Google Play și App Store.

      În cadrul evenimentului, primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a lansat invitația de a se înscrie în aplicație tuturor operatorilor care doresc să își promoveze serviciile (de cazare, masă etc) pe care le oferă gălățenilor și turiștilor, dar și evenimentele pe care le organizează.

      „Din dorința de a facilita comunicarea cu cetățenii, Primăria municipiului Galați a optat pentru inserarea modulului „Raportări și incidente” în aplicație. Astfel, din 31 octombrie, gălățenii pot trimite sesizările lor direct către Primăria Galați. Pentru a asigura operativitatea modulului, raportările se vor putea efectua doar prin autentificarea pe baza adresei de email și a numărului de telefon. Astfel, Galați City App devine primul ghid turistic digital și platformă interactivă pentru cetățeni.Dezvoltarea platformei digitale Galați City App este încă un pas demarat de Primăria Galați pentru includerea municipiului pe harta orașelor deștepte (smart city) din România. Alte proiecte similare ale instituției sunt digitalizarea serviciilor publice prin care gălățenii au posibilitatea de a se programa online la ghișeul serviciului de evidența populației, precum și simplificarea procedurilor de obținere a certificatului de urbanism utilizând platforma on-line lansată de curând”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

      Galați City App este construită pe platforma Eventya, startup-ul românesc cu același nume care s-a dedicat implementării unui sistem flexibil de comunicare între organizații și comunitățile lor.

      Achiziția ”Modulului de Comunicare și Informare publică (Eventya Open City) și a Ghidului Turistic Digital, pe baza platformei Eventya” a avut ca ofertant Eventya Co SRL, cu oferta financiară 58.300 lei, fără TVA, suma ce se achită de către beneficiar timp de 12 luni.

     

      Film de prezentare

     

      Filmul oficial de prezentare a municipiului Galați cuprinde un scurt istoric, aspecte privind economia locală, precum și obiectivele turistice în scopul creșterii atractivității zonei.

      Filmul va fi prezentat în cadrul unor simpozioane, conferințe, evenimente organizate de Primăria municipiului Galați, dar și pe internet. Clipul este disponibil atât pe aplicația Galați City App, cât și pe Youtube și Facebook. Achiziția serviciilor de realizare a filmului de prezentare și de promovare a potențialului turistic al municipiului Galați a avut ca ofertant câștigător, conform criteriului de atribuire prețul cel mai scăzut, SC Filmaridesus.ro SRL cu oferta de 16.500 de lei fără TVA.

     

      Link film Youtube:

     

      https://www.youtube.com/watch?vaMExHie7mV2c&featureayoutu.be&fbclidaIwAR2BPwzI5JjjLatY8xysM9r4GAgLdJMrJ3rzw2bdAokGGV74lSn8s9r9lzE

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateContact