Nr.4093, Luni, 10 August 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 33 ° C
Min : 22 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Grandomanie la Grand Hotel. PNL și USR-PLUS și-au făcut sediu de campanie, la Galați, într-un fost bordel de lux interbelic

      Când șef peste dreapta din Galați ajunge unul pe care-l cheamă Stângă, lucrurile n-au cum să iasă chiar cum trebuie. Iar când în lupta contra vânătorilor de ciolan îl propui pe unul Rodeanu, treaba se complică și mai tare. Însă nu despre simbolistici hazlii și aparențe este vorba de data asta, ci despre decizia PNL și USR-PLUS („păstorite” de cele două personaje amintite) de a avea un sediu de campanie electorală scump, că tot vorbesc ei despre ponderație în cheltuieli.

      Vorbim aici despre fostul „Grand Hotel" de pe strada Domnească nr. 38, înscris în Lista monumentelor de istorice de arhitectură ale oraşului, care a servit, multă vreme, drept sediu Primăriei municipiului Galaţi. Mai înainte, însă, a fost mai mult bordel de lux decât hotel, că Galațiul era cosmopolit și prin astfel de servicii. Pe de altă parte, la fel de adevărat este și că se spune că „politica e o curvă”, deci ceva legături ar fi.

      Una peste alta, până la finele anului, imobilul va fi sediu comun de campanie pentru PNL şi USR PLUS.

      Clădirea a găzduit luni, 27 iulie, primul eveniment politic: preşedintele PNL Galaţi, senatorul George Stângă, preşedintele USR Galaţi, deputatul Bogdan Rodeanu, şi presedintele PLUS Galaţi, Bogdan Dumitrescu, au semnat, în faţa presei, protocolul de susţinere a candidaţilor unici: Bogdan Rodeanu-pentru Primăria municipiului Galaţi, George Stângă-pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, iar Bogdan Dumitrescu pentru ce-o pica, acolo, căci, vorba ceea, unde mănâncă doi, mai mănâncă și al treilea.

      „Am ales această clădire pentru că este un simbol istoric al municipiului Galaţi. Clădirea are o istorie zbuciumată, dar este reprezentativă pentru municipiul Galaţi, pentru judeţul Galaţi, şi atunci când ne dorim să construim trainic în judeţul nostru, pe termen lung trebuie să ne legăm de lucrurile reprezentative pentru judeţul Galaţi. Împreună vom suporta toate cheltuielile şi clădirea este închiriată integral, va fi sediu comun de campanie pentru cele trei formaţiuni politice şi va fi la dispoziţia noastră până la sfârşitul acestui an", a declarat George Stângă, precizând că valoarea chiriei este confidenţială.

      Scumpă și degeaba, am zice noi. Mai bine, de banii ăia, cumpărau măști de protecție pentru bătrânii din cămine. Și câte un kil de mere. Campania se putea face și din sediile existente, fără costuri suplimentare și fără o grandomanie inutilă.

     
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Justitie - Comisarul șef Mitică Petcu a fost trimis în judecată pentru 16 șpăgi. Atâta au putut demonstra procurorii DNA
Ancheta penală în ceea ce-l priște pe comisarul șef Mitică Petcu, șpăgarul de la Permise, s-a încheiat. Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA)-Serviciul Teritorial Galați au confirmat că dosarul lui Mitică Petcu, comisar-șef ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact