Nr.3994, Vineri, 27 Martie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 14 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Prima parcare supraetajată din Galați va avea și 21 de stații de încărcare a mașinilor electrice

      Primăria municipiului Galați informează că lucrările la prima parcare multietajată din oraș sunt în grafic, fiind realizate în proporție de aproximativ 60%. Astfel, s-au încheiat deja lucrările la structura de rezistență, s-au realizat cele 50 de spații de depozitare și casa liftului interior, iar în prezent se lucrează la tencuielile interioare, la instalațiile pentru utilități, branșamente, hidranți și la structura metalică a terenului de sport de pe terasă.

      Prima parcare supraetajată din municipiul Galați va fi o construcție tip parter A 3 etaje, cu un număr de 210 de locuri de parcare și 50 spații de depozitare tip boxe individuale. Construcția va fi prevăzută cu sisteme pentru eficiența energetică - iluminat LED cu senzor de proximitate și aprindere în cascadă; panouri solare producere apă caldă în paralel cu instant electric; termoizolații spații încălzite; încălzire electrică locală cu senzor de prezență și programare temporală; sisteme de management inteligent - sistem control acces cartele cu autotaxare; sistem monitorizare video; sistem semaforizare cu senzor și racorduri electrice pentru 21 de stații de încărcare autovehicule electrice.

      Contractul, având ca obiect ”Construire parcare multietajată zona Mazepa I, aferent bloc R5, str. Roșiori” (proiectare și execuție) a fost încheiat cu asocierea firmelor S.C. Lemacons S.R.L. ” S.C. S&M Expert Project S.R.L. Valoarea totală a contractului este de 9.353.127,63 lei cu T.V.A, iar lucrările urmează să se încheie în vara acestui an.
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Justitie - Ofițer de poliție de frontieră, arestat pentru contrabandă cu țigări. A fost prins cu peste 33.000 de pachete
Judecătorii gălățeni a decis să emită mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru cei doi suspecți identificați și reținuți după ce, în urmă cu o săptămână, fuseseră protagoniștii unei urmăriri cu mașini ca-n film ...(continuare)
Justitie - Comisarul șef Mitică Petcu, de la Permise, a fost plasat în arest la domiciliu
Magistrații de la Tribunalul Galați au respins cererea de arestare preventivă a lui Mitică Petcu, comisar șef la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, formulată de Direcția Națională Anticoru ...(continuare)
Justitie - Suspiciuni de corupție la Serviciul Permise și Înmatriculări. Ofițerii DGA au făcut două percheziții
Un ofițer examinator de la Serviciul Permise și Înmatriculări Auto Galați (instituție subordonată Prefecturii Galați) este în centrul unei anchete penale ce vizează o serie de fapte de corupție și care s-ar putea extinde și la alte perso ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact