Nr.3629, Miercuri, 24 Ianuarie 2018  
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer partial noros

Max
: 4 ° C
Min : - 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Un bărbat bănuit că a violat în 2016 o bătrână a fost reținut și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă

      Un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna gălățeană Tudor Vladimirescu, bănuit că în urmă cu aproape doi ani, ar fi pătruns în locuința unei bătrâne, de 85 de ani, pe care a violat-o, a fost reținut, miercuri, iar în cursul zilei de joi el va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

     

      Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Combaterea Infracțiunilor Contra Persoanei au depistat miercuri un bărbat de 57 ani, din comuna Tudor Vladimirescu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de viol și violare de domiciliu și care, de la data comiterii faptelor, se sustrăgea cercetărilor. Potrivit unui comunicat al IPJ Galați, pe 27 iulie 2016, bărbatul ar fi pătruns în locuința unei consătence, o femeie, în vârstă de 85 ani și ar fi obligat-o să întrețină raporturi sexuale, împotriva voinței acesteia.

      Polițiștii au dispus, prin ordonanță, reținerea bărbatului, pentru 24 ore, pentru a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateContact