Nr.3994, Vineri, 27 Martie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 14 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Are balta pește! Aproape 10 tone de crap și caras au fost eliberate în Balta Zătun în ultimele 12 luni. Ultima acțiune, pe 1 martie

      Populare cu peşte la balta Zătun, duminică, 1 martie 2020, realizată de către Consiliul Judeţean Galaţi, prin intermediul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului Galaţi.

      „Primăvara a venit cu veşti bune pentru pescari. Am populat balta Zătun cu 3,5 tone de caras. Peştele a fost adus de la o fermă piscicolă din judeţul Călăraşi. În 2019, am populat balta Zătun de două ori, în primăvară cu o tonă de crap şi două tone de caras, iar în toamnă cu trei tone de crap românesc”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

      Valoarea totală a investiţiei este de 28.803 lei (TVA inclus), transportul fiind şi el inclus în preţ. Balta Zătun va fi închisă pentru pescuit până pe 15 martie, deoarece specialiştii recomandă o perioadă de adaptare a peştelui la noile condiţii de habitat.

      Complexul de Agrement Balta Zătun se află pe malul Dunării, la circa 15 km distanţă de municipiul Galaţi. Este cea mai apropiată bază de agrement pentru pescari, având un luciu de apă de 28 de ha în care se află diverse specii de peşte, de la crap şi caras până la ştiucă.

      Accesul se face pe E87 Galaţi-Giurgiuleşti. Se face dreapta după traversarea canalului de irigaţii şi se continuă pe şoseaua asfaltată (DJ 251E) de pe digul de apărare al Dunării.

     

     
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Justitie - Ofițer de poliție de frontieră, arestat pentru contrabandă cu țigări. A fost prins cu peste 33.000 de pachete
Judecătorii gălățeni a decis să emită mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru cei doi suspecți identificați și reținuți după ce, în urmă cu o săptămână, fuseseră protagoniștii unei urmăriri cu mașini ca-n film ...(continuare)
Justitie - Comisarul șef Mitică Petcu, de la Permise, a fost plasat în arest la domiciliu
Magistrații de la Tribunalul Galați au respins cererea de arestare preventivă a lui Mitică Petcu, comisar șef la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, formulată de Direcția Națională Anticoru ...(continuare)
Justitie - Suspiciuni de corupție la Serviciul Permise și Înmatriculări. Ofițerii DGA au făcut două percheziții
Un ofițer examinator de la Serviciul Permise și Înmatriculări Auto Galați (instituție subordonată Prefecturii Galați) este în centrul unei anchete penale ce vizează o serie de fapte de corupție și care s-ar putea extinde și la alte perso ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact